Pozdravujem všetkých, predpokladám že sa budete chytať za hlavu že opäť podobný dotaz , ale vždy sú požiadavky trocha subjektívne, ale teraz k veci. Potrebujem poradiť nejakú multifunkčnú tlačiareň (skener,kopírka) do domácnosti s dôrazom na spoľahlivosť- hlavná priorita a jednoduchosť softvéru - bude ju používať žena. Za mesiac sa predpokladá tlač max 500 dokumentov , niektoré musia byť vo farbe , preto som rozmýšlal nad nejakou atramentkou kde príliš rýchlo nevysychajú farby a je možnosť použiť aj neoriginálne cartridge a nie sú tam banálne problémy s triskami či kontaktami , v podstate cena nie je dôležitá , po strane softvéru , mal by byť intuitívny -ale to majú dnes aši všetci . Nejaké prkotinky typu dotykový displej / samotný displej , rôzne moderné neprehladné ovl prvky by tam nemali figurovať
Vopred dakujem za tipy , ja som našiel pár kandidátov ale všetko to vyzerá tak lacne že mám strach že sa rozsype po 2 rokoch (HP).
Multifunkce s dôrazom na spoľahlivosť
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Multifunkce s dôrazom na spoľahlivosť
Vybral som si EPSON SX235W, ktorý sklbuje klasickejší dizain a nieje preplnený zbytočnosťami. Ceny inko sú obstojné , spoľahlivosť nekomentujem , tá je pofiderná aj u drahých zariadení.