HEAD píše:Dalsi screenshoty z HD modu.
Sem spokojenej jak ted hra vypada
Jestli ma nekdo zajem muzu to nekam upnout.Ten mod se uz neda stahnout...
Jo ja jsem se na to ptal o 5 prispevku vyse
Prave jsem ho hledal a neda se uz stahnout. Pokud bys to nekam hodil bylo by to fajn.
Je mozny ze to stahli kvuli tem padum hry jak jsi o nich psal?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Nevi nekdo jak upravit volume? V menu to mam na plno, ale oproti ostatnim programum je to strasne potichu. V "mixeru" ve winech je to taky naplno. Jde to nejak v ini nastavit na vic jak 100% ?
Jo jo, taky jsem si všiml, že zvuk je hodně potichu. Možná přes config to půjde vytáhnout. Každopáně potichu je to hlavně na sluchátkách, bedny člověk popožené "ručně". Nebo mít přepojené sluchátka přes repro sestavu, nikoliv přímo do zvukovky. Poté stačí jen přidat volume na bednách.
Hm tak asi nic, ten config vetsi cislo nez 1.000 nebere na sluchatkach mam volume jenze bych zesilil i ts, winy a mozillu a nechce se mi s tim porad tocit
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Jde to hrát na klávesnici na šipkách ? (Zatím to nehraju protože chci dotáhnout strší hry co ty mám nainstalované ).
Našel jsem nějaký Arrow keys fix -> http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=156
Tak jestli to má smysl stahovat.
nejaky prakticky vyuziti hrani na spikach? teda krome toho ze mas ke vsem ostatnim cudlikum jako bindy nebo treba inventar daleko pres celou klavesnici....
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Alfajk: Cheš odpovědět na muj dotaz nebo jen blbě rýpat ?
Hraju na šipkách od dob Doom II (cca rok 95 ? a mám tak náhráno stovky možná tisíce hodin v CS 1.3-1.6 ), ve všech inteligentních hrách to nabindovat jde. Mám klávesnici kde nemám nad šipkama mezeru a kláves kolem šipek tak mám dostatek a daleko přehlednější než na pitomém WASD (ctrl, shift, end, home, del, insert, page dow+ up a cela num. klasvesnice).
Šipky občas nejde bindovat jen ve těch nejstupidnějších konzoloidních portech.
Jak píšu - Skyrim ještě nemám nainstalovaný, tak se ptám jestli jdou pro chůzi a strafe bindovat šipky ?
je to OT, ale proste na šipkách se mi hraje líp - jsem je stavu bez problémů poslepu nahmátnout a spravit si prsty, kdežto na klávesnici nepoznám jetli držím WASD nebo třeba ESDF, kléves je sice kolem WASD dostatek, ale stejně abych mohl stisknout takový G tak na to musím koukat.
Kdežto při hře na šipkách dám všechny okolní klávesy poslepu.
trololo šipkotoč jeste rekni ze hrajes treba wowko na sipkach a umru na miste,na wowku je to nejlip videt,kdyz nekdo mota na sipkach,staci mu skocit za zada a nez se domota,je dead
jeste jsem nevidel nikoho kdo by hral na sipkach,ses asi prvni exemplar svyho druhu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
sam ses trolo sipkotoc žádný wowko nehraju ... hraju v podstatě jen FPS střílečky (pár let prosezených u CS) a ty takto hraju už cca 15 let a neřekl bych že jsem úplnej n00b Ale to je asi zbytečný rozebírat.
Ještě jste mi nenapsali jestli tam ty šipky jdou bindovat nebo ne ...
Šipky fungují.
Dřív jsem hrával na num části protože tam je hodně kláves dobře dostupných, ale časem s konzolovejma portama sem přešel nakonec taky wsad...
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
OT/ Já jsem taky hrával na šipkách, pak jsem pomalu přešel na WASD ale stále jsou hry u kterejch jsem zvyklej na šipky (CS,Movie battles 2 - mod pro jedi academy...) a na WASD bych nebyl schopnej to ovládat.
Ale nechápu alfajka.. co je na tom že někdo hraje na šipkách? a proč by jako hraní wow mělo bejt jiný na šipkách než na wasd? jedinej troll tady jsi ty
Tak je jasné, že u takového CSka si člověk i s těma šipkama možná vystačí, pokud dokáže jiným způsobem rychleji měnit zbraně. U takového Skyrimu to asi taky nebude problém, protože tam ani nejsou nějaké rozšířené bindy, které se musí mačkat v rychlosti, no a u takového WoWka to už samozřejmě problém bude
Riku - protože ve WoWku máš docela dost spellů, které musíš používat v rychlosti a jsou defaultně na číslech nad písmenama a neznám pro ně lepší místo.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X