The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderátor: Baneshee
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
No jde o to co jsou ti urciti lide zac

MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Frostys
- Začátečník

-
Žádný předchozí TES jsem nehrál, ale taky jedna z prvních věcí, která mně trkla, že ten svět působí tak prázdně.Still.Lord píše:Mě na Skyrimu nejvíc vadí "prázdný" svět co se týče NPC (lovci, sběrači, horníci) a možná i monster.. Totéž bylo i u Oblivionu, což pak částečně vyřešil OOO
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Alfajk
- Začátečník

-
muze sem nekdo upnout ten fix na 2 GB ram ? joa ten bug zpusobuje zvukovej soubor,nebo mozna jazykovej(voice...neco) v originale(anglictina) problem neni,v cesky verzi je
RESENI a OPRAVA:
- rozbalte adresar SOUND.RAR
- dejte ho do adresare DATA v adresari hry
http://www.uloz.to/11008890/sound-rar
RESENI a OPRAVA:
- rozbalte adresar SOUND.RAR
- dejte ho do adresare DATA v adresari hry
http://www.uloz.to/11008890/sound-rar
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Lvl 31, jedu hodně sneak (teď tuším 89) a vyloženě jsem jak popravčí četa. Dvě Elven Daggery s nulovým dmg (tuším 30 každá), ale stejně nenacházím moc npc, kteří by mě dali na první pokus
Ale po nějaké době se sneakování dost omrzí, to je pravda. Pak přichází na řadu Elven Shield a Nightingale Sword
Každopádně za mě, bavím se u toho méně, jak u Oblivionu. Asi jsem o něco starší a není čas si to vychutnat.
Každopádně za mě, bavím se u toho méně, jak u Oblivionu. Asi jsem o něco starší a není čas si to vychutnat.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podlehnul jsem hype a koupil.
Dojmy, jsou po tech par hodinach rozporuplne. Je to zatim vetsi zabava nez Oblivion, ale FOV, inventar + perky jsou totalni zlo. Kam se ztratila nosnost? Leveluju nejak podezrele rychle. Priklon od rpg k akci je znat, navic to akimbo...
Co se mi libi jsou jeskyne, kde nuzne bandity srovnam do late 1 ranou, takze auto-level neni takovej otres. Prostredi dungeonu pusobi pekne hand-placed, mrtvoly davaji zlato namisto klasickyho potionu 'posil blabla o 10 na 5 s'. Trpaslici se vratili a ingame soundtrack obsahuje i track z Morrowindu
Dojmy, jsou po tech par hodinach rozporuplne. Je to zatim vetsi zabava nez Oblivion, ale FOV, inventar + perky jsou totalni zlo. Kam se ztratila nosnost? Leveluju nejak podezrele rychle. Priklon od rpg k akci je znat, navic to akimbo...
Co se mi libi jsou jeskyne, kde nuzne bandity srovnam do late 1 ranou, takze auto-level neni takovej otres. Prostredi dungeonu pusobi pekne hand-placed, mrtvoly davaji zlato namisto klasickyho potionu 'posil blabla o 10 na 5 s'. Trpaslici se vratili a ingame soundtrack obsahuje i track z Morrowindu
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Tiero
- Začátečník

Nosnost zůstala. Pořád s ní s těžkou plátovou zbrojí bojuju
V podstatě to je nepřítel číslo jedna 
"Třeba je to jen špatná čtvrť..."
"Hele, ve špatný čtvrti maj rozbitý okna a na rohu se opíjejí děti. Tohle... Tohle je k***a konec světa!"
"Hele, ve špatný čtvrti maj rozbitý okna a na rohu se opíjejí děti. Tohle... Tohle je k***a konec světa!"
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jasne, ze je tma omezenej inventar, ale zvysovani je tam zakukleny pod staminou, coz mi pride podivny.Tiero píše:Nosnost zůstala. Pořád s ní s těžkou plátovou zbrojí bojujuV podstatě to je nepřítel číslo jedna
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- rbclass
- Žlutá karta

-
ja mam zbroj s armor 0
som cca 15 level,ale zatial som silnejsi pre kuzelnika nenasiel...vyrabat ho nebudem
- keistown
- Žlutá karta

-
Fov zmenis v konzoli, heavy armor ma myslim perk ze kdyz ho nosis tak nic nevazi, jestli jsem to dobre cetl
- Tiero
- Začátečník

Je pod výdrží a na tom nic nelogického nevidím, čím lepší máš fyzičku tím víc uneseš.yuri.cs píše:Jasne, ze je tma omezenej inventar, ale zvysovani je tam zakukleny pod staminou, coz mi pride podivny.
"Třeba je to jen špatná čtvrť..."
- T1ger
- Začátečník

-
Podla mna su perky dobre a hlavne vyvazene. Po kazdom levely si clovek vybera urcity "bonus" ktory chce potom vyuzivat.yuri.cs píše:Podlehnul jsem hype a koupil.
FOV snad opravia, lebo cez prikazovu sa to zmenit da, ale akonahle zapnete mapu tak sa resetuje
Nosnost sa dviha davanim bodov do staminy. Ale ako tu bolo uz spomenute tak su perky ktore ti znuluju vahu tazkeho armoru
Levelovanie je do lvl 20 dost rychle, kedze autory chceli docielit aby kazdy si v pociatocnych fazach vybral svoj smer a mal aj dostatok bodov k ich otestovaniu.
Akimbo je vytane podla mna. Ja to casto vyuzivam napriklad mec v pravej a healing v lavej. Ale to si treba zvysit aj obtiaznost minimalne na master, a potom su taketo veci viac nez vytane
No a dungeony su podla mna paradne. Je vidiet, ze natom nepracoval jediny clovek ako pri oblivione
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
- Jája
- Středně pokročilý

Mě se FOV po zapnutí mapy neresetuje, mám nastaveno fdefaultfov=xx pod general v Skyrim.ini
někde píšou že se to má dát do skyrimprefs.ini tak to mám i tam, ale stejně se hra nastartuje tak 50/50 s tím jejich špatným FOV a pak to musím dát přes konzoli.
Jinak celkovej systém hry je předělanej/ vylepšenej oblivion a herní svět/ questy jsou určitě lepší než v holém oblivionu bez modů.
někde píšou že se to má dát do skyrimprefs.ini tak to mám i tam, ale stejně se hra nastartuje tak 50/50 s tím jejich špatným FOV a pak to musím dát přes konzoli.
Jinak celkovej systém hry je předělanej/ vylepšenej oblivion a herní svět/ questy jsou určitě lepší než v holém oblivionu bez modů.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Alfajk
- Začátečník

-
nemas nejakou nemoc ? nejses pretizenej ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No přetížený nejsem, mám 302/310..
No přišlo to potom co jsem zabil draka, od té doby nemám prostě výdrž.. asi nějaký bug, budu to asi muset loadnout asi o hodinu zpět a hrát to znovu ..
Jestli mám nějakou nemoc to nevím, nemůžu to nikde najít ....
No přišlo to potom co jsem zabil draka, od té doby nemám prostě výdrž.. asi nějaký bug, budu to asi muset loadnout asi o hodinu zpět a hrát to znovu ..
Jestli mám nějakou nemoc to nevím, nemůžu to nikde najít ....
- Alfajk
- Začátečník

-
tab > magie > stavajici ucinky
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ahá máš pravdu, mám tam zranitelnost vůči slunečnímu svitu - výdrž a mana snížena o 15 bodů a nedoplňuje se, ještě zjistit jak se toho zbavit ... 
- Alfajk
- Začátečník

-
v bilym prusmyku je u fontany takovej dedula a u sebe ma svatyni,pokecej se svatyni (je to jakoby pod schodam k draci sini)
- Jája
- Středně pokročilý

To vypadá že je z tebe upír, nemáš náhodou zranitelnost na oheň? a naopak nějaký zlepšující vlastnosti/ kouzla navíc co jsi předtím neměl?Suke001 píše:Ahá máš pravdu, mám tam zranitelnost vůči slunečnímu svitu
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No vypadá to že jsem upír no
mám nějaké kouzlo na drain životů
, a jakto že je ze mě upír ?:D