Zdravím,
ano, je tu další žádost o radu při koupi notebooku. Věřte, že jsem trochu na internetu pohledal, ale zdá se mi, že moje požadavky asi nejsou příliš časté.
- úhlopříčka 14, možná +-1"
- výkon je až na jednom z posledních míst, hry si zahraju doma, sháním ho hlavně na psaní dokumentů a na "hrabání" se v něm, rozuměj pokusy o programování
- operačák dám Ubuntu, pokud by tedy byl bez OS, budu radši
- hlavní požadavky jsou mobilita, tudíž bych si přál malou váhu, tloušťku a delší výdrž baterie
- docela bych byl rád, kdyby to něco vydrželo, nechci neustále řešit, jestli se mi tam o zip neudělá půlmetrovej škrábanec
- taky bych ocenil nějakou klávesnici, na který se dá psát
- cena je do těch 15 tisíc, do těch bych ale šel velice nerad, spíš bych byl rád, kdybyste mi doporučili, do jaký cenový kategorie mám se svými požadavky jít
- na designu moc nesejde, je to stroj, ne kabelka, ale preferuju černou
- sympatické je mi Lenovo, Acer neberu az žádnou cenu
Pokud budete mít nějaké doplňující dotazy, milerád je zodpovím.
Díky moc
Tonda
edit: omlouvám se, že jsem nedodržel šablonu, ale takhle mi to v tomhle případě přijde lepší
Lehký a precizní NTB
Moderátor: Don
- l lyg
- Nováček
-
Lehký a precizní NTB
Naposledy upravil(a) l lyg dne ned 20. lis 2011, 14:12, celkem upraveno 2 x.
- oneill_sx1
- Začátečník
Re: Lehký a precizní NTB do 15ti tisíc
Lenovo E320
- l lyg
- Nováček
-
Re: Lehký a precizní NTB do 15ti tisíc
Díky za rychlost, jen bych chtěl vědět, jestli je to opravdu nutné za těch 15 tisíc, 4gb ramky a xjádro nevyužiju.
ale díky za odpověď
ale díky za odpověď
- oneill_sx1
- Začátečník
Re: Lehký a precizní NTB
Nebo levnější E325 s AMD - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=99061
To je minimum, pak už jsem jen netbooky.
Kdyby nevadil použitý přístroj, nabídky z místního bazaru:
Lenovo X200
Lenovo X201
Oba jsou mnohem odolnější a lépe vybavené než E320/325.
To je minimum, pak už jsem jen netbooky.
Kdyby nevadil použitý přístroj, nabídky z místního bazaru:
Lenovo X200
Lenovo X201
Oba jsou mnohem odolnější a lépe vybavené než E320/325.
- Butch
- Středně pokročilý
Ja bych asi klidne volil bazarovy Lenovo R61, T61 s pogumovanym vikem(sezenes za 4000-6000Kc podle modelu a vybavy), ty nb vydrzej dost.
Nebo tu x200 co nabizi harleymaster v bazaci, jak uz je odkaz vyse.
Urcite budou mit vsechny lepsi, pevnejsi, kvalitnejsi telo nez jakykoliv novy nb do 15k...
Protoze jsoou to vsechno hnusny plastaky. Lenovo Edge nebo Idea pad - tomu bych se vyhnul obloukem.
Nebo tu x200 co nabizi harleymaster v bazaci, jak uz je odkaz vyse.
Urcite budou mit vsechny lepsi, pevnejsi, kvalitnejsi telo nez jakykoliv novy nb do 15k...
Protoze jsoou to vsechno hnusny plastaky. Lenovo Edge nebo Idea pad - tomu bych se vyhnul obloukem.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- l lyg
- Nováček
-
Díky moc vám oběma, vezmu asi nějakou z těch 61ček.
Ale řeknu vám, v tom aby se prase vyznalo: Po internetu se nabízí tisíc různých konfigurací, navíc polovina lidí jen zkopíruje první popis, na který narazí, takže i oni to mají většinou špatně.
Zítra se podívám, jestli půjdu do 14ky nebo patnáctky.
Ještě jednou díky za rady
Ale řeknu vám, v tom aby se prase vyznalo: Po internetu se nabízí tisíc různých konfigurací, navíc polovina lidí jen zkopíruje první popis, na který narazí, takže i oni to mají většinou špatně.
Zítra se podívám, jestli půjdu do 14ky nebo patnáctky.
Ještě jednou díky za rady
- Butch
- Středně pokročilý
Ty Edge fakt nebrat, mame jich v praci nastesti jen par, ale porad se kvuli necemu reklamuji.
vadne desky, wifi moduly, disky. Hlavne to telo je delane dost nekvalitne.
Pokud clovek nb moc neprenasi, tak to asi staci, ale na mobilitu to moc neni.
HW jsou vybavene za ty penize skvele, to je ale asi tak vsechno.
vadne desky, wifi moduly, disky. Hlavne to telo je delane dost nekvalitne.
Pokud clovek nb moc neprenasi, tak to asi staci, ale na mobilitu to moc neni.
HW jsou vybavene za ty penize skvele, to je ale asi tak vsechno.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06