Mass Effect

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Mass Effect - akční sci-fi RPG od Bioware

Příspěvek od aliencz »

Hm, to musí být nějaká technická potíž, co aktualizace Vista, máš kompletní? ZKoušel jsi použít hlášení závady na portálu CD Projekt? Mě to pomohlo u GoW, napsali mi co a jak a problém jsem vyřešil. Jak se hra instaluje? Vytvoří v sekci HRY ve Vistech zpouštěcí ikonu? Pokud ano, vyzkoušej zpouštění hry přímo odsud.
MartinFALCON
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MartinFALCON »

Aktualizace na visty mám všechny. Hru jsem instaloval na jiný disk do adresáře hry, do originálního umístění jsem to nedával. Už fakt nevím co s tím, snad tam budu muset nahrát nějakej crack nebo něco aby to fungovalo. Fakt ironie, s originální hrou máš problémy, ale staženou a cracklou si asi pustíš bez problémů...
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

MartinFALCON píše:Aktualizace na visty mám všechny. Hru jsem instaloval na jiný disk do adresáře hry, do originálního umístění jsem to nedával. Už fakt nevím co s tím, snad tam budu muset nahrát nějakej crack nebo něco aby to fungovalo. Fakt ironie, s originální hrou máš problémy, ale staženou a cracklou si asi pustíš bez problémů...
Do sekce HRY se umísťují spoštěcí odkazy automaticky, nejde o instalační adresář, ale o umístění spouštěcího odkazu a s tím spojené vazby na celý "program". Jen se mrkni do sekce HRY (to je tam, jak jsou Vista hry - Solitaire, Šachy a další hry jako součást Vist) jestli tam máš spouštěcí ikonu na MassEffect. Pokud ano, vyzkoušej zpouštění odsud a dej vědět. Např. GoW lze spustit jen odsud, při spouštění z menu, které se zobrazí po vložení CD hrá krátce po spuštění spadne a td.

Jo, některé ochranné praktiky to je skutečný vopruz, s tím souhlasím.

(P.S. kdyby ses fakt naštval a sáhl po cracku, tak bych od tebe tu origošku koupil ) :-)
LordSisken
Začátečník
Začátečník

Mass effect a AA

Příspěvek od LordSisken »

Nevite jak do tehle hry dostat vyhlazovani??ATI HD3870 CCC 8.12.Dekuji
CPU:AMD FX 8320 4.2Ghz 1.39v CPU cooler:CoolerMaster V8 RAM:Kingston HyperX Beast 2x8Gb 1866Mhz cl10 GPU:AMD HD6970 2Gb GPU cooler:Arctic Cooler Accelero Xtreme Plus II MB:Asus Sabertooth 990FX R2.0 Zdroj:Xilence Gaming Edition 800W
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Mass effect a AA

Příspěvek od WoiTa »

With the latest version of the Catalyst ATI driver (8.5) You can have Anti-Aliasing on the Unreal 3 engine in windows xp 32 bits.

Just be sure that your catalyst AI is set to high and rename your mass effect executable (MassEffect.exe) to (UT3.exe). You have to rename the executable in the Binaries folder not the Launcher. The catalyst AI will apply the fix for the unreal 3 engine and you will be able to add Anti-Aliasing in your catalyst control center.
více zde: http://masseffect.bioware.com/forums/vi ... &forum=127
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

uplne normalne nastavis v driveru, funguje to perfektne
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Sloučeno do threadu o hře
Goldnoob team proud member!
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

zajimalo by me zda mass effect co se prodava u nas v CR jde hrat plne v anglictine.
ptam se proto ze jsem si v nejakem e-shopu vsim ze hra obsahuje ceske titulky a to je presne co ja nechci... chci to mit >vse< v originalu.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

VictimCZ píše:zajimalo by me zda mass effect co se prodava u nas v CR jde hrat plne v anglictine.
ptam se proto ze jsem si v nejakem e-shopu vsim ze hra obsahuje ceske titulky a to je presne co ja nechci... chci to mit >vse< v originalu.
Pokavad to nebyla jiná hra a nemejlim se, tak ta čeština nefunguje normálně, nějakej vadnej instalátor, takže na defaultu anglický.
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

mass effect od cdprojekt jde nainstalovat celý v angličtině,při instalaci je možnost vybrat si jazyk
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

muzu rozvijet vztahy - mit obe milenky naraz - Ashley a Liaru , nebo je musim spracovat postupne?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Kdyz na to prislo a ja si mel vybrat, zvolil jsem obe, nacez se Ashley urazila, ze toho se ucastnit nebude. Tak jsem pak zpracoval Liaru.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Tak jsem dohral Bring down the sky.

Herni doba nic moc, ale zazitek peknej, rozhodne lepsi nez dratem do voka.

Obrázek

Jinak bohovska hra, ta atmoska je super, az na to jezdeni v tanciku, to me docela leze na nervy. Jo a ted jak jsem to po delsi dobe zase hral fakt sila, ze nejde s pajdulakem skakat, ta 2d-ckovitost hry je docela blba, pripomina mi to dooma.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Mass Effect

Příspěvek od HEAD »

Po delsi dobe( a prechodu na ctyrjadro) jsem si tuhle hru zase nainstaloval a narazil sem na problem.Nejde mi proste spustit mass effectconfig.exe-Pokazy to napise v aplikaci doslo k chybe a je potreba ji zavrit.Hra samotna funguje v pohode ,ale musim to spoustet bez launcheru.
Zajima me teda, co se v tom configu nastavuje.Nekde sem cetl ,ze mass effect podporuje psysX a ja bych nechtel byt ochuzenej.
V menu hry se potom nastavuje jen grafika-zadna physx volba tam neni.
Nevite teda, jak to rozchodit a hlavne co se nastavuje v tom mass effectconfig.exe?
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

nastavuje se tam jen to, co ve hře, nic víc
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

HEAD - máš tam patch? mám dojem, že ten tu chybu opravuje.

Jinak Vivec má pravdu, všechno se dá nastavit ve hře, physx se nastavovat nikde nedá.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Paul píše:HEAD - máš tam patch? mám dojem, že ten tu chybu opravuje.

Jinak Vivec má pravdu, všechno se dá nastavit ve hře, physx se nastavovat nikde nedá.
Ale dá ale dá, v konfiguráčku, někdy musíš vypnou hardwarovou podpodu PhysXu.
Ty kreše toho setupu jsou kvůli vadě, která je odstraněna patchem.
A rovnou si tam foukni bring down the sky, je to perfektos.

Doufám, že má origošku, jinak jsou tyhle diskuse o lejně.
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Ahoj. Mam problem s prehrivanim zbrani, vzdy kdyz se mi prehreje zbran, tak se uz neschladi a uz z ni nemuzu strilet celou misi. Nevite nekdo co s tim?
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Problem warez verze.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Caute,

Chcem vediet aka je najlepsia trieda - class. Hram to za Soldiera a asi to bola chyba, lebo som si pozrel na nete napr vanguarda a tie Bio a Tech zbrane vypadaju super.

Jake to je za tych druhych. Musi sa im aj dobit energia na pouzitie tych Bio a Tech zbrani ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“