taky tak + prectene dve knizky a treti ctu teddurod píše:u mne + vsechny DLC, splneny vsechny questy + vytazene a preskoumane(prectene) planety, kodex atd, cca 50H hrani
Mass Effect 2
Moderátor: Baneshee
- muliku
- Začátečník

Re: Mass Effect 2
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak 50hod to je krása takto kdyby byly dlouhé všechny hra to bych si hodoval. 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat jsem ve třetí misi na takové lodi chodím tam uvnitř ní a nevím co mám udělat může mi někdo pomoct dík moc. Nerad bych aby mě hra přestala bavit děkuji pěkně 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Frostys
- Začátečník

-
Dokončit misi. Jestli nejsi schopný projet tuhle koridorovou hru bez záseků, tak to raději ani nehrej.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sorry že jsem se ptal.
- Maranov
- Mírně pokročilý

"Třetí mise" a "vesmírná loď" nám v hub-based vesmírném RPG opravdu moc neřekne.
Co třeba screen?
BTW, taky jsem to koupil a hraju... celkem dobré, zatím. Nic extra, ale fajn. Trochu míň vodění za ruku by mi vyhovovalo víc, ale redukce skillů mi moc nevadí. Přeci jen je to víc klasická střílečka než RPG, je nulová pointa mít 20 skillů, když jsou skoro všechny to samé a beztak člověk vybere všechny.
BTW, taky jsem to koupil a hraju... celkem dobré, zatím. Nic extra, ale fajn. Trochu míň vodění za ruku by mi vyhovovalo víc, ale redukce skillů mi moc nevadí. Přeci jen je to víc klasická střílečka než RPG, je nulová pointa mít 20 skillů, když jsou skoro všechny to samé a beztak člověk vybere všechny.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Okay za chvilku dodám.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Už to nejspíš mám 
- Los Devilos
- Nováček

-
To je pecka hra bavila mě dost dlouho ale už mě jaksik přestává bavit ale doufám že zase začne.
- Logue
- Začátečník

Mne sa to zda ze toto urcite ma klasicky povrchny pribeh, charaktery a dialogy - nehral som to, ale Mass Effect 1 taky slaby bol.
Co vy na to ?
Co vy na to ?
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mne bavila vice jednicka, dohrano 8x, coz je muj rekord. Dvojka je uz moc akcni a naprosto stupidnim pribehem (zmizi pres 100000 lidi a nikomu to neprijde divne??, hlavni hrdina pracujici pro masove vrahy? eh?).Logue píše:Mne sa to zda ze toto urcite ma klasicky povrchny pribeh, charaktery a dialogy - nehral som to, ale Mass Effect 1 taky slaby bol.
Co vy na to ?
Jsem zvedavy na trojku, i kdyz zatim to vypada, ze trojka bude vyzadovat spyware Origin, takze si ji asi neporidim
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- Logue
- Začátečník

Killer píše:Mne bavila vice jednicka, dohrano 8x, coz je muj rekord. Dvojka je uz moc akcni a naprosto stupidnim pribehem (zmizi pres 100000 lidi a nikomu to neprijde divne??, hlavni hrdina pracujici pro masove vrahy? eh?).Logue píše:Mne sa to zda ze toto urcite ma klasicky povrchny pribeh, charaktery a dialogy - nehral som to, ale Mass Effect 1 taky slaby bol.
Co vy na to ?
Jsem zvedavy na trojku, i kdyz zatim to vypada, ze trojka bude vyzadovat spyware Origin, takze si ji asi neporidim
Je divne ze kazdy ma na tie hry iny nazor. Na Tiscali Mass Effect 2 dostal 10/10:
Verdikt: Strhující dospělý příběh, plný záhad, intrik, zvratů a nelehkých voleb. Nezapomenutelné postavy, dech beroucí světy. Působivě filmová výprava, nádherná hudba, procítěný dabing. Skvěle odladěná akční složka hratelnosti, nicméně poněkud přímočařejší RPG systémy. Tahle sebevražedná mise bude každopádně jednou z nejlepších jízd ve vašem životě.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A to je duvod, proc recenze v magazinech zasadne ignoruju. Dragon Age 2, nejvetsi hovadina, co jsem kdy hral dostala 9/10. Skyrim dostal 10/10 pritom je to Oblivion v upravene grafice (ani se nenemahali udelat novy graficky engine).Killer píše:Logue píše:
Mne bavila vice jednicka, dohrano 8x, coz je muj rekord. Dvojka je uz moc akcni a naprosto stupidnim pribehem (zmizi pres 100000 lidi a nikomu to neprijde divne??, hlavni hrdina pracujici pro masove vrahy? eh?).
Je divne ze kazdy ma na tie hry iny nazor. Na Tiscali Mass Effect 2 dostal 10/10:
Verdikt: Strhující dospělý příběh, plný záhad, intrik, zvratů a nelehkých voleb. Nezapomenutelné postavy, dech beroucí světy. Působivě filmová výprava, nádherná hudba, procítěný dabing. Skvěle odladěná akční složka hratelnosti, nicméně poněkud přímočařejší RPG systémy. Tahle sebevražedná mise bude každopádně jednou z nejlepších jízd ve vašem životě.
Strhujici pribeh? Ehm, Sheparde my pracujeme pro Cerberus. Vim, ze v prvnim dile jsi s nami bojoval, videl jsi zverstva, co jsme delali, jako pokusy na lidech a vrazdy prilis zvedavych admiralu, ale co jsme si to jsme si, ne?
Zahad? Jakych zahad? Hned v prvni misi se dozvite, kdo je padouch. Navic jak uz jsem psal, zmizi statisice lidi a NIKOMU to neprijde divne? A pri pohledu na prerostleho Terminatora na konci jsem malem smichem spadl ze zidle. Tenhle pribeh fakt psal nejaky retard.
Nelehkych voleb? Ja si teda zadne nevsimnul, krome te, jestli si nechat zakladnu nebo nenechat, ale nic nelehkeho na ni nebylo.
A pod pojmem priomocarejsi RPG systemy melo byt totalne odstranene RPG systemy ve prospech ciste tunelove strilecky. Korunu tomu nasadili zavedenim naboju po te, co v prvnim dile naboje nebyly. Takze jste sniper a kdyz vam dojdou naboje, tak musite jak debil pobihat po bojisti a sbirat. Zatimco NPC ma naboju nekonecno. A mise, kde najdete 10 let ztracenou lod, kde ale vsichni maji naboje, ktere tehdy nebyly uz je tresnicka na dortu. A logika jde do kytek. Chtel bych videt jakoukoliv armadu, co vymeni zbrane, co nepotrebuji naboje za ty, co je potrebuji.
Navic nevim, co maji vsichni se sebevrazednou misi, mne na ni nikdo nikdy neumrel.
Staci si precist diskuze na Bioware, kde se nasla spousta lidi se stejnym nazorem, jako mam ja.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- Logue
- Začátečník

No ja sa pametam ze Martin Zavrel pisal aj o Resident Evil 4 ze to ma super pribeh a to bol najstupidnejsi pribeh s najstupidnejsimi charaktermi ake som kedy v hre videl - a hier som presiel uz urcite aj 200 za 14 rokov hrania.
Ale ked si pozeram na YouTube dialogy z hier tak tiez sa mi to zdaju byt povrchne hovadiny. napr Skyrim je uplne obycajny - to sme videli uz v Morrovinde
Snad novy Deus Ex: HE bude za volaco stat.
Tiez verim v The Witcher a Metal Gear Solid seriu
napr posledny Spliner Cell Conviction bola dobra hra ale s debilnym scenarom.
To je blbe ze clovek nevidi do tej hry este predtym ako to ide hrat. Trebars arkadovy Bulletstorm ma uplne normalny pribeh-ziadne hovadiny a aj velmi vtipne dialogy
Ale ked si pozeram na YouTube dialogy z hier tak tiez sa mi to zdaju byt povrchne hovadiny. napr Skyrim je uplne obycajny - to sme videli uz v Morrovinde
To je blbe ze clovek nevidi do tej hry este predtym ako to ide hrat. Trebars arkadovy Bulletstorm ma uplne normalny pribeh-ziadne hovadiny a aj velmi vtipne dialogy
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No bohuzel spousta lidi, vcetne mne, po perfektni jednicce necekala takovouhle dvojkuLogue píše:No ja sa pametam ze Martin Zavrel pisal aj o Resident Evil 4 ze to ma super pribeh a to bol najstupidnejsi pribeh s najstupidnejsimi charaktermi ake som kedy v hre videl - a hier som presiel uz urcite aj 200 za 14 rokov hrania.
- Logue
- Začátečník

Killer píše:No bohuzel spousta lidi, vcetne mne, po perfektni jednicce necekala takovouhle dvojkuLogue píše:No ja sa pametam ze Martin Zavrel pisal aj o Resident Evil 4 ze to ma super pribeh a to bol najstupidnejsi pribeh s najstupidnejsimi charaktermi ake som kedy v hre videl - a hier som presiel uz urcite aj 200 za 14 rokov hrania.
To je blbe ze clovek nevidi do tej hry este predtym ako to ide hrat. Trebars arkadovy Bulletstorm ma uplne normalny pribeh-ziadne hovadiny a aj velmi vtipne dialogyUvidime, co udelaji ve trojce, slibuji navrat RPG prvku a dalsich veci. Snad i pribeh bude mit smysl. Jen ten Origin...
Ja mam momentalne Mass Effect 1 odohrane 3 hodiny a trocha ma mrzi ze som si dal Soldier class, lebo tie ostatne classy vypadaju zaujimavo.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Soldier neni spatny. Hlavne na insanity u nej na zacatku ocenis regeneraci zdravi, i kdyz pomalou. Coze je mimochodem dalsi picovina ME2. Jako stojim 5sekund za zdi a najednou jsem zdravy?Killer píše:Logue píše: No bohuzel spousta lidi, vcetne mne, po perfektni jednicce necekala takovouhle dvojkuUvidime, co udelaji ve trojce, slibuji navrat RPG prvku a dalsich veci. Snad i pribeh bude mit smysl. Jen ten Origin...
Ja mam momentalne Mass Effect 1 odohrane 3 hodiny a trocha ma mrzi ze som si dal Soldier class, lebo tie ostatne classy vypadaju zaujimavo.
- Logue
- Začátečník

Len mne sa pacia tie Bio a Tech weapons tak si zoberiem do timu niekoho kto to ovlada 
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To mne se bio nikdy moc nelibilo, pripomina mi to magy a ja magy nesnasimLogue píše:Len mne sa pacia tie Bio a Tech weapons tak si zoberiem do timu niekoho kto to ovlada
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Hoši, doporučte mi nějaký soldiní high ress pack 
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.