The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
riXo
Začátečník
Začátečník

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od riXo »

Mage, stale som ako na screene na lavo, ale pre vas som sa odhalil :)
ObrázekObrázek
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Poradte ako mam minut peniaze,kde sa daju kupit najlepsie kuzla a armor pre maga
Ziadny obchodnik nema viac ako 800 septimov :(
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

rbclass píše:Poradte ako mam minut peniaze,kde sa daju kupit najlepsie kuzla a armor pre maga
To chce si zvolit patřičné perky, pak budou mít obchodníci více peněz.
Jinak ve velkých městech, kde budeš mít dobrou pověst si můžeš koupit baráky a ty vylepšovat za těžké prachy. (Hned ten první, pokud jdeš po hl. příběhové linii stojí 5k...)
Vždy prodávám i jinde.
Navazka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Navazka »

Ten první není až tak barák jako spíše pastouška :-D Ale pravda je, že mě už nabídli i jakousi věž v Samotě a i když bych ji chtěl koupit, nevím od koho, nemůžu ho najít :-) Takže bydlím v pastoušce v Bílém průsmyku a občas se zdržuji v zrekonstruované svatyni Temného bratrstva (to stálo hodně peněz ale stálo to za to, musím říct, že questy za Bratrstvo se mi moc líbily, hlavně ty zvraty stojí za to :-) ).
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Me strasne vadi kdyz nahazim ty veci do truhly v pastousce tak to neni rozdeleny jako v inventari :|
Pak nez tam clovek neco najde..
Odbehnu od tematu, strasne se mi libil domecek v Brume, takovej dostacujici..a nejlepsi byla pastouska na nabrezi v cyrodillu :mrgreen: spis chatrc :D
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Prometheus píše:
rbclass píše:Poradte ako mam minut peniaze,kde sa daju kupit najlepsie kuzla a armor pre maga
To chce si zvolit patřičné perky, pak budou mít obchodníci více peněz.
Jinak ve velkých městech, kde budeš mít dobrou pověst si můžeš koupit baráky a ty vylepšovat za těžké prachy. (Hned ten první, pokud jdeš po hl. příběhové linii stojí 5k...)
tan barak som si kupil na zaciatku hry a je mi uplne na nic..:)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Na nic? Kde dáváš všechny suroviny? Já jsem naopak hodně rád za tu truhlu v baráku
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

prihlasil som sa na ladohradsku univerzitu,hned som dostal vlastny room s truhlou..teraz som arcimag a mam aj trezor
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Ja som si v collage of winterhold kupoval robu za mozno 12k a spelly po 1.5k jeden, ale teraz uz naozaj nie je naco minat peniaze..
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Jackiii píše:Me strasne vadi kdyz nahazim ty veci do truhly v pastousce tak to neni rozdeleny jako v inventari :|
Pak nez tam clovek neco najde..
Odbehnu od tematu, strasne se mi libil domecek v Brume, takovej dostacujici..a nejlepsi byla pastouska na nabrezi v cyrodillu :mrgreen: spis chatrc :D
Pro přehlednost to dělám tak, že v každé truhle/ skřínce mám něco jiného. Do velké truhle dávám suroviny, do jednoho nočního stolku zbraně, do druhého oblečení, dole u alchymistické laboratoře mám přísady atd.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Presne takhle jak popisujes sem to delal v Brume, do almary sem daval obleceni, do truhly zbrane a zbroj a do kredence zeleninu,ovoce, prisady na alchymii.
Tady mam jen jednu truhlu u postele v patre. Do jinejch kredencu a komod sem nemel odvahu to dat ze to zmizi.. :cry:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Už to tak dělám dlouho a nic mi nezmizelo, do domu by se ti neměl nikdo dostat. Než sem dům koupil, nechal jsem jen pár dnů na schodech nějaký suroviny a většina byla pryč.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já jsem z toho naprosto urvanej,ta hra je prostě pecka a já u ní vydržim hodně dlouho.Jediný,co mě od toho může vyrušit,bude novej Assassin's Creed,ale jinak jsem totálně ztracenej.Nějaký slabší textury mě nezajímaj,nebudu trávit hodiny tweakováním,to už mám za sebou,kdy jsem trávil víc času tweakingem a moddingem,než vlastním hraním.Tady si to chci prostě od začátku užít a zatím se tak bez kompromisu děje.Atmosféra Skyrimu je jedna z nejlepších,co jsem ve hře zažil,obrovskej podíl na tom má samozřejmě zvuk a hudba.Hlavně mám pocit,že ta hudba je snad i nějakym způsobem zkoordinovaná s danou scénou,nebo kde se člověk nachází.Včera jsem šel nějakej dungeon a najednou jsem vešel do ohromnýho prostranství,načež scénická hudba naprosto brutálně vygradovala smyčcema a žestěma-nevim-možná náhoda,možná nějakej subjektivní pocit,každopádně mě mrazilo v zádech a zase jsem po dlouhý době měl pocit,že nehraju jen hru,měl jsem zase po dlouhý době pocit,že něco prožívám.Dungeony je taky příběh sám pro sebe.Vždycky si řeknu,že končim,že zajdu za obchodníkem udělat nějakej ten kšeft,zbavit se krámů apod.Samozřejmě vždycky narazim na dungeon a jsem v něm třeba dvě hodiny.Hlavně už ty dungeony nejsou plus mínus stejný,jako v Oblivionu.Zatím kam jsem vlez,tak to byl unikát.Ale hlavně jak jsem řekl-ta celková atmosféra je příkladná.Třeba včerejší souboj s drakem ve mlejně to mělo fakt kule.Bomba hra,jsem rád,že to vzniklo.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Swat píše:Nějaký slabší textury mě nezajímaj,nebudu trávit hodiny tweakováním,to už mám za sebou,kdy jsem trávil víc času tweakingem a moddingem,než vlastním hraním.Tady si to chci prostě od začátku užít
suhlasim
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Takovejch lidí, co tu držkuje na blbý textury a přitom jich minulej měsíc půlka hrála Rage (kde neřekli ani B) :lol:
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

ja to hraju takovy jaky to je a uzivam si to taky hodne, me by komp nejaky mody na vylepseni grafiky stejne nepobral :D muzu bejt rat ze na max detaily je to tak nejak hratelny
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Navazka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Navazka »

Mě to PC na ultra ve fullHD zvládá v pohodě, ale nevidím důvod, proč teď vylepšovat grafiku, prostě se mi líbí, je uvěřitelná a reálná a to je důležité. A hra jako celek je dokonalé dílo, funkční svět. Pro mě prostě jednoznačná hra roku, která o kilometry utekla konkurenci. I Bethesdě se to jednou bude těžko překonávat, natož někomu jinému :-)
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

ja si ve vysledku jen zapl stiny stromu a drobnych veci jako sutru rostlin atd .. (pres config) a zmenil FOV na 90. A sem taky spokojen ale az vyjde nejaky bezproblemovy HD texture pack tak samozrejme pouziji i ten. Jo a vlastne jeste nepouzivam FXAA ale Supersampling z ovladacu.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Karous
Nováček
Nováček

Příspěvek od Karous »

Bez_n1ck píše:Takovejch lidí, co tu držkuje na blbý textury a přitom jich minulej měsíc půlka hrála Rage (kde neřekli ani B) :lol:
Hmm, chápu že pořádný pařmen má posledni grafárny s podporou DX11.
Já mám N980GTX+ která umí jen DX10 max. Rage je na tom úžasné. Two Worlds II je na tom úžasné. I Two Worlds I je na tom hezčí než Skyrim.
V mém případě Skyrim spadne na DX9, a ta příroda je FAKT HUMUS. Proč to u jiných games i starších jde a u Skyrimu ne ? Ty stromy - větve jako list papiru potistěný hrubými čtverečkovanými texturami, stíny z velkých čtverečků jak z Pacmana .. to jsem viděl naposledy v TombRaider 2 či 3.
Mimochodem, ty zalamovane oblouky jsou taky pěkný fuj. Třeba na klech mamuta na webu Nvidia.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

No v základu je fakt, že Skyrim má snad základní nastavení nastavení pro konzole.. ale stačí pár modu a je to krása i tak.. I na mém stroji to jede svižně, což jsem moc nečekal, po tom co tu HEAD pronesl :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“