Dead island

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

PadL
Nováček
Nováček

Re: Dead island

Příspěvek od PadL »

Hrál jste tu hru někdo večer se sluchátky na plný pecky? Tou atmosférou a kontaktním bojem na Dead Island L4D nemá....
Všiml jsem si že pár lidí má problem se savy. Problém je v tom že ta hra s jinným updatem má jinný steam ID. Dá se to lehce opravit...
otevřeš si složku steamu v program files a tam rozklikneš userdata v ní je nějaký číslo a to je tvoje steam id v ní máš další čísla to jsou ID jednotlivích her se savy jsou to tyto 17770, 57940, 91210

Kód: Vybrat vše

Adresa: C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\36553959\17700
Obsah starých savů zkopíruješ do nových a hraješ za starou postavu :)
K tomu respawnu. Mě se líbí že ty zombíci jsou tam furt nejvíc mě dostávaj nějaký karamboly když je srážim autem. Ty auta jsou asi nezničitelný! :D
K tomu RPG prvky a je pecka na světě, jen to asi někteří lidé nechápou pro ně jsou tu hry tipu CS, UT apod. by

PS: Předtím než bude kdokoli dělat ty savy tak si zálohujte ty co budete přepisovat. když je tam třeba 50 her je to fakt chaos a lehko se to splete!!!!
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Dva dny před vydáním Skyrimu jsem DI dohrál, naprosto parádní survival horror open world akce, a atmosféru má boží, hlavně ve městě, když se zatáhne, začne pršet, to post-apokalyptický zpracování, zvuky zombie řvoucích v dálce...naprostá bomba. Jungle taky vypadala perfektně.

Celkově 4tá nejlepší hra roku, po Zaklínači 2, Skyrimu, Deus Ex 3.

Žádnej bug ani problém se savy jsem neměl, ani to ani jednou nespadlo.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Sakra, tak že bych to nainstaloval. Hrál jsem to jen chvíli a pak to dal pryč, protože jsem nějak neměl chuť se do toho pouštět. 8)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Tahle hra potrebuje trochu casu na rozjezd aby ji clovek dostal pod kuzi. Zezacatku vypada jak tuctova zombi-mlaticka ktera navic v rekreacnim stredisku pusobi jak pest naoko. Vsechno se ale zmeni prichodem do vylidnenyho mesta kde se par lidi skryva v kostele a ruznych mistech a po ulicich se poflakujou skupinky zombi. Tam me teprve hra naplno vcucla protoze ta atmosfera je fantasticka. Navic uzasne detailne vyvedeny zdevastovany mesto s kolonialni architekturou a podzemni kanalovy bludiste s realistickym nasvetlenim, to vsechno vyvola pocit ze neco takovyho je skutecne mozny. Popravde me prolejzani toho sveta a plneni ruznych ukolu bavilo vic nez samotny mlaceni zombi. Je to skutecne dobra i prekvapive rozsahla a hlavne zabavna hra, ktera stoji za zakoupeni.
I kdyz to je otazka vkusu, nekoho muze vic bavit donekonecna strilet panaky v uzkym koridoru...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

zhor +1

Kdyby do dalšího dílu zakomponovali ještě víc RPG prvků (dialogy jak ve skyrimu, questy s více možnostmi..), jednalo by se o dokonalou zombie akci. Ale i tak je Dead Island nejlepší zombie hra na trhu.
A to jsem hrál jen a pouze SP. Ani jednou jsem s nikým jiným nehrál..nebylo to potřeba, akorát by mi tu atmosféru kazili :)

Ale mne se líbil i ten beach resort v první kapitole..procházet ty bungalovy, bazén plný krve, ten hotel byl fantasticky zpracován..

Hrál jsem jen na x360padu, s tím byl ten feeling z melee soubojů prostě parádní, ty vibrace a analogový mlácení dělá dost (ikdyž jsem to střídal s digitálem, který je o něco rychlejší).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak jsem ve druhé kapitole. Zatím to shledávám jako fajn odregovačku a vadí mi tam zatím to plážové prostředí, tak snad se to časem změní. Mám tam teď quest, kde mám odvést jednu slečnu z bungalovu do majáku, ale nechce za mnou jít, čím to je? Nejde na ní nějak houknout nebo na ní kliknout?
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Jestli mas namysli jak tam napul kouka auto ze vchodu, tak s nim vyjedes ven, vzadu klackem 'pokecas' s jejim nakazenym pritelem a ona pak nejak sama nasedne, uz si to presne nepamatuju.
Me v uvodni casti dostal ten ukol kdy mam ze dvou benzinek privezt dve bedny dzusu. Bylo jich tam vic, tak jsem logicky privez co se veslo na auto, slozil v garazi ale ukol furt nebyl splnenej. Pak mi nevericne doslo ze snad skutecne chtej abych u kazdy pumpy nalozil jen jednu a taky ze to tak bylo. Vim ze udelat dokonalou AI neni vubec jednoduchy ale na tohle by snad stacila prosta aritmetika...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

S tou ženskou jsem to měl nějaké buglé. Stačilo znova naloadit a už za mnou šla...
Co mi ještě vadí, tak že se zombie, itemy a vlastně všechno znova spawnuje. Ti zombie by ještě šli, kdyby aspoň nebyly na úplně stejných místech a tak často.
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

chvilku jsem hrál, jsem ve městě, ale přestává mě to bavit. dost mě štve respawn zombíků - je jich na můj vkus až moc. udělám quest, vyčistím blok, jdu do kostela pro další quest a ty potvory jsou tam zase. přijde mi to děsně stereotypní.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Já teda s respawnem problém neměl. Nepřijde mi že by se obnovovali nějak rychle. A když jsem nechtěl bojovat, tak jsem prostě utekl. Ten sprint je rychlej dost.

PadL
Nováček
Nováček

Příspěvek od PadL »

Tak jestli můžu poradit tak mezi q se pohybujte auty pak vám ten respawn tak rychlej nepříjde a navíc je to sranda.
Multyplayer doporučuju je to sranda vidět jak do těch zombí rube někdo jinej a nejlepší je kopačka z rozběhu a výskokem :D zkuste!
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Jak je to s vyhlazováním?
Zkoušel jsem měnit hodnotu u FSAA(0) v souboru "video.scr" (jak doporučují návody), ale obraz mi přijde pořád stejně zubatý, při vynucení přes ovladače taky žádná změna.
Funguje vám to někomu (kartu mám nvidia a poslední ovladače)?
Jen další blázen, v bláznivém království.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

me vyhlazovani s ovladacema 285 funguje
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Nvidia Inspector to vyřešil :)
Jen další blázen, v bláznivém království.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Čau mám problem. Nefunguje mi u úkolů volba "Sledovat ukol", ani u jednoho v seznamu, čím by to mohlo být? Díky za rady
Frater Omega
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frater Omega »

Chtel jsem se zeptat, brzo ma vyjit DI GOTY edice, premyslim, ze bych si to koupil, protoze jinak me hra co jsem ji mel na zkousku zaujala, nicmene jak je to v soucasne verzi tusim 1.3 s respawnem zombiku, doslo k nejake redukci? Tenhle prvek me totiz dost otravil v mire v jake se del u prvnich verzi - snad jeste vice jak u FC 2.
Vojtasss007
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vojtasss007 »

Zdravím koukal jsem, že se zde našlo pár nadšenců kteří hru hráli, ale mám problém...
Hra se v porádku naistalovala.. Beží ale z ničeho nic se sekne musim skočit do správce a zpět a zase běží dál, jink mám měsíc novej počítač.. ale co sem koukal tk mi přijde že to nestiha procesor....už sem hru i stahoval... na rozlišení na detailech na všem ale s procesor hází vlny...nevim jestli je vše v pořádku.. (s počítačem) je pravda ze je to jen dvou jádro...ale snad sakra to neni tak málo.. přímo tento kup sme udělal (http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y580- ... 348519.htm)

...může mi prosím nekdo pomoct??

Jestli je to Hardware nebo Soft..
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

To víš...notebook..
Trewis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trewis »

Ahoj
Momentalne hram tuto hru s kamosem coop hra je o dost lepsia ked to hrate dvaja ale mame problem napr vcera sme este normalne hrali ale dnes sa uz voubec nemozeme k sebe napojit mame rovnaky postup sme v 8. kapitole a nejde nam sa pripojit k sebe vzdy napise ke hre nelze pripojit neviem kde moze byt problem pritom ja sa napojim k druhym hracom a on sa tiez pripojil k druhemu ale ako som sa chcel pripojit tam kde je on tak to zasa neslo.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nejdriv si hru kup,a potom ji hraj ;-)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“