No to by aj mna zaujimalo...ale tak dexter sa chce asi hrajkatStepanPepan píše:proč jsi nastavoval strap, když stačí nastavit násobič?
BTW 4,3 pri SB neni OC .... to davaju G1 od GB stisknutim blbeho OC tlacitka....tak sa pochlap trosku ok ???

No to by aj mna zaujimalo...ale tak dexter sa chce asi hrajkatStepanPepan píše:proč jsi nastavoval strap, když stačí nastavit násobič?

Zatím se mi podařilo najít, že na rozdíl od SB (1,52) má SB-E VID Max 1,35V !DOC_ZENITH píše:Jakej to má vlastně TCaseMAX? 95jako klasickej Sandy-bridge?

ked mi to krachne v polovičke FAHu a zoberie do riti všetky výpočty po 3 dňoch nepotešíTomco píše:hmmm no ako povies ale ja osobne nevidim dovod to 24 hodin trapit.... 975EE ked som taktil, tak som nechal myslim linx cca 100 obehov a potom som som to nechal uz tak. A za celeho 2 a pol roka som sa jediny krat nestretol s nestabilitou.

oni někde myslím psali lidi z Intelu,že bys neměl dlouhodobě překračovat 1.4V u SB-E za použití vzduchového chlazení. Ale vždy to stojí za uvážení.StepanPepan píše:Zatím se mi podařilo najít, že na rozdíl od SB (1,52) má SB-E VID Max 1,35V !DOC_ZENITH píše:Jakej to má vlastně TCaseMAX? 95jako klasickej Sandy-bridge?
Viz.: Intel® Core™ i7 Processor Family for the LGA-2011 Socket: Datasheet, Vol. 1, str. 61

A co si cakal?Youki píše:Tak to mozem rovno zobrat neaku Z68 dosku a do nej bazarovu 2600K a mam vymalovane za polovicu.