Zdravím.
Potřeboval bych poradit nějakej program na převod videa z dvd-ram nahraném v dvd rekordéru panasonic na dvd formát aby se to dalo vysmahnout na dvd a trochu popsat postup jak se to dělá. díky. docela to i spěchá.
převod videa z dvd-ram na dvd video
- LUKIN007
- Nováček

-
- Lokomotiva
- Začátečník

Re: převod videa z dvd-ram na dvd video
Asi by bylo nejjednodušší si video nahrát z DVD-RAM na pevný disk toho Panasonicu.
Pak editovat - vystříhat reklamy atd.
No a výsledek vypálit na DVD.
Zase v tom rekordéru.
Mimochodem - o jaký model se jedná?
Nic extra bych k tomu nesháněla.
Pak editovat - vystříhat reklamy atd.
No a výsledek vypálit na DVD.
Zase v tom rekordéru.
Mimochodem - o jaký model se jedná?
Nic extra bych k tomu nesháněla.
- LUKIN007
- Nováček

-
je to starší model dmr ex78. asi 3 roky starej se 160GB diskem. problém je, že disk mám už plnej a tahám to z nej do kompu po dvd-ram. reklamy a osekaný nahrávky už samozřejmě mám. jen to chci v kompu dostat do dvd video formátu. nějakej soft na bezztrátovej převod by se mi hodil. chci si udělat místo na finále masters co běží dnes od půl sedmé.
- Lokomotiva
- Začátečník

No a na DVD+-R nebo RW to rovnou vypálit nechceš?
Mně přijde zbytečně složité nahrávku posílat na DVD-RAM, z něj kopírovat do PC a pak teprve v PC vypalovat.
Nebo k tomu máš nějaký konkrétní důvod?
Mně přijde zbytečně složité nahrávku posílat na DVD-RAM, z něj kopírovat do PC a pak teprve v PC vypalovat.
Nebo k tomu máš nějaký konkrétní důvod?
- LUKIN007
- Nováček

-
vím, zní to komplikovaně. doma mám ale momentálně jen ty dvd-ram.
- Lokomotiva
- Začátečník

Jestli ti chybí DVD média, tak asi nemůžeš vypálit nic ani v rekordéru ani v PC, ne?
Když si nějaké pořídíš, budeš mít na vybranou:
1) vypálit jako DVD (MPEG-2) přímo v rekordéru
2) to, co jsi zkopíroval přes DVD-RAM do PC, vypálit jako DVD-ROM (UDF) v Neru nebo obdobném vypalovacím programu na běžné DVD.
3) když už máš Nero, můžeš použít Nero Vision a převést si to na běžné video a vypálit až pak.
Pořád je to nejjednodušší vypálit DVD přímo v rekordéru.
Když si nějaké pořídíš, budeš mít na vybranou:
1) vypálit jako DVD (MPEG-2) přímo v rekordéru
2) to, co jsi zkopíroval přes DVD-RAM do PC, vypálit jako DVD-ROM (UDF) v Neru nebo obdobném vypalovacím programu na běžné DVD.
3) když už máš Nero, můžeš použít Nero Vision a převést si to na běžné video a vypálit až pak.
Pořád je to nejjednodušší vypálit DVD přímo v rekordéru.
- LUKIN007
- Nováček

-
ale já vím, že mně chybí media. zapomněl sem si je koupit. proto to tahám po těch dvd-ram s tím, že mi to bude v kompu chvíli ležet a až si koupím prázdný media tak to na ně napálím. prostě sháním nějakej ten soft a dobrou radu.