Měl bych dotaz, po nekolika mesících jsem se zkamaradil se Steamem ale chtel bych vedet par informaci.
1) Neví někdo jak je to s platbama za hry ktere se prodavaji přímo na Steamu. Maji tam ted hodne akcní ceny, treba GTA IV za 8 euro. Vyplnil jsem formular platby s cislem sve VISA karty a behem chvile jsem stahoval. Zajimalo by mne jestli jsou jeste nejake skryte poplatky krome te ceny za hry a beznych bankovnich poplatku za prevod. Mam CSOB.
2) Da se nejak zjistit heslo od meho uctu na Steamu pokud jsem si ho zapomel napsat..? Vím username ale nejsem si jisty heslem..
STEAM učet
Moderátor: Don
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
STEAM učet
..full throttle..
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: STEAM učet
1, ne nejsou (jen se obcas strhne o neco vic, ale to je dano kurzem v den odecteni platby)
2, nechat si ho poslat na mail
2, nechat si ho poslat na mail
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530