Zdravím,
rád bych si pouštěl filmy v přehrávači Windows Media Player na OS Win 7, ale mám s ním docela problémy. Mám film či video, které v sobě zahrnuje víc jazykových stop a má v sobě zakomponované titulky a již zmíněném přehrávači mi nejde přepínat mezi jednotlivými stopami a hrají mi obě zaráz. A problém je i s titulky, které nejdou vypnout ...když je mám dodatečně v SRT, tak ty vypnout jdou.
Tímto bych vás chtěl poprosit, aby jste mi poradili jak na to, nebo mi hodili nějaký odkaz, na nějaký návod. To, at si nainstaluji jiný software mi nedoporučujte, vím, že v jiných to jde bez problémů. Rád bych se to naučil nebo to vyřešil v MWP.
Předem díky za rady.
Windows Media Player
- Harold
- Začátečník

-
- kotas
- Středně pokročilý

Re: Windows Media Player
..nevím, WMP je dost pěknej shit, pokud vím, tak mu to moc nejde a jestli vůbec, raději vyzkoušel JetAudio - opravdu a vážně 
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO