Batman: Arkham City

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Batman: Arkham City

Příspěvek od Paul »

Hezká tradice, zase je tu nový batman a zase thread nikde, takže ho zase vytvářím já :-)

Jednička byla lepší než kdokoliv čekal, a dvojka vypadá taky parádně (nadšené ohlasy hráčů i recenzentů, 95 na metacritic..).

Na geforce.com je i video z PC verze a první PC screen, je jisté že PC verze bude zase "the one", obzvlášť s nvidií..
http://www.geforce.com/News/articles/ex ... first-look

Snad to bude rychle po vydání za 20 liber někde v UK shopech, nechce se mi platit plná cena :-).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Batman: Arkham City

Příspěvek od HEAD »

To neni dobry, to vubec neni dobry :( .
Tesselace od Nv = nehratelny ani na 5870 crossfire.
Doufam ze to neskonci jako crysis2.
Jinak s physx to vypada huste..
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Mně se líbí, že to "rozjeli" na 8800GT. Takže si mám co koupit k Vánocům :).
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Zajímaly by mne dojmy lidí co už hrajou na konzoli, takže pokud někdo hraje, podělte se.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Para
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Para »

Arkham Asylum GOTY bezi na Ati jak vino (8x ssaa + PhysX na High a to lip jak na Nvidijich a kolik bylo reci po vydani jak to na Atinach vubec nepojede :-D .PshysX pojede v klidu na craklich driverech,ale s tou tessalaci nevim,nevim....ale urcite jse to zase vyresi.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

uz to mas?jaky CPU? nechce se mi verit, ze physX na high jede OK a ne 20fps....
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Para
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Para »

Ne nemam,ale PhysX me jede jak s praku.mam 5850CFOC + GF450 na physx a vsechny hry s PhysX pracuji spolehlive jak sficarsky hodinky,takze s fiziky strach nemam a u te tessalace to pujde nastavit v ccc jako v Crysis 2 na manual 64x,nebo 32x a pojede to taky,akorat mam strach ze nepujde vyhlazovani,ale to jse taky nejak vyladi...

PS: to GOTY je = game of the year , vylepsena edice Asylum nejaky dlc + upraveny AA vyhlazovani pro ati atd...
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ty nemáš strach z fyziky, ale mně se o té tvojí gramatice bude dneska zdát :sad:
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Para
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Para »

jo sorry ziju uz 11 let ve statech a cesky moc nepisu no,tak takhle....

PS: jo hrubek jak na poli maku uz to vidim,psal jsem to jeste v noci strasne unaveny :-D
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Zatím mám odehráno asi jen hodinku, ale jedním slovem: Boží. Zatím nemám co vytknout. Zábavné a rychlé fighty proti přesilám s novinkama oproti předchozímu dílu. Nové komba, vylepšování armoru, kupování nových komb a dovedností atd. Taky možnost hrát za Catwoman, která má zase svoje věcičky a super animace :)
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Frostys píše:Zatím nemám co vytknout.
Az na ten stuttering v DX11 :blee:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

To je už dost známá chyba no. DX11 jsem proto ještě nezkoušel. Ovšem i bez DX11 je grafika perfektní :)
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Tak sa mas na co tesit :)
Minimale Details (DX9)
Obrázek

Maximale Details (DX11+PhysX)
Obrázek

http://www.pcgameshardware.de/aid,85614 ... piel/Test/
pute
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pute »

7.12. vyšel DX11 patch. Teď jsem to zkoušel a krom prvotního načtení se to neseká, takže paráda. (I když na to že to spouštim z SSD by se to ani při načtení nemělo seknout :-) ).

(Pro info - v době vydání měla hra problémy s DX11, čekalo se na patch. A ano, hraju samozřejmě originálku).
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ohledne nastaveni...nevyznam se v tom... FXAA nebo MSAA nebo snad CSAA a nebo QCSAA ? abolutne netusim,co ktery znamena,chtel bych vybrat to,kde je nejmensi dopad na vykon a ma to nejlepsi vzhled :)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

MSAA :wink:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nemas nahodou nejaky obrazky abych si je mohl hodit vedle sebe a vsechny si je prohlidnout ?...me se totiz zda,ze to se vsim vypada uplne stejne :D

podle toho ingame benchmarku jsem mel vic fps s 16x CSAA nez 4x MSAA...to je naka blbost ne ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Nemam, ale pri MSAA je vyhladzovanie, resp. ostrost najrealnejsia, u vacsiny hier je to tak. Tie ostatne, cele prostredie umelo vyhladzuju a rozmazavaju. Pri kazdej hre to inak clovek vnima. Aspon podla mojho oka :)
grYngoo
Nováček
Nováček

Příspěvek od grYngoo »

Prosim o radu. Mam Batman Arkham City a cca po 20min hrani mi spadne a vyhodí bez jakekoliv chyby do win. Prosim o radu jak tomuto eroru predejit. Jinak ma graficka karta je NVidia 560 GTI. Dekuju za radu. :)
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Hru si kup a bude bez problemov. Je to crackom :)
Oprav ma, ak sa mylim.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“