zjednodušené X normální sdílení windows 7

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

zjednodušené X normální sdílení windows 7

Příspěvek od cabman »

Zdravím. Doma mám dva počítače s Windows7 profesional a nemůžu přijít na jednu věc u sdílení.

Myslim že jsem pochopil zjednodušené sdílení proti normálnímu s ověřením účtů. Oboje nastavím a funguje to dobře a bez problémů.

Co nechápu je souvislost mezi "přístup k síti: model sdílení a zabezpečení místních účtů" a položkou "Sdílení chráněné heslem". Přijde mi, že tato zatržítka by se měla přepínat dohromady protože jedno bez druhého nechodí.

Pro zjednodušené sdílení musím nastavit "vypnout sdílení chráněné heslem" a "ověřování pomocí guest". Pro normální sdílení musím nastavit "zapnout sdílení chráněné heslem" a "ověřování pomocí účtů".

Jiná kombinace mi nějak nechodila a nevím k čemu by byla dobrá?? Ví m¨někdo jak to přesně je?

Předem dík
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
edge-master
Začátečník
Začátečník

Re: zjednodušené X normální sdílení windows 7

Příspěvek od edge-master »

mam pocit ze pokud mas komp v domene, tak se tim rozlisuje prave overeni pres ucet(certifikat nebo fingerprint) nebo pres heslo (AD)
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“