Zdravím. Doma mám dva počítače s Windows7 profesional a nemůžu přijít na jednu věc u sdílení.
Myslim že jsem pochopil zjednodušené sdílení proti normálnímu s ověřením účtů. Oboje nastavím a funguje to dobře a bez problémů.
Co nechápu je souvislost mezi "přístup k síti: model sdílení a zabezpečení místních účtů" a položkou "Sdílení chráněné heslem". Přijde mi, že tato zatržítka by se měla přepínat dohromady protože jedno bez druhého nechodí.
Pro zjednodušené sdílení musím nastavit "vypnout sdílení chráněné heslem" a "ověřování pomocí guest". Pro normální sdílení musím nastavit "zapnout sdílení chráněné heslem" a "ověřování pomocí účtů".
Jiná kombinace mi nějak nechodila a nevím k čemu by byla dobrá?? Ví m¨někdo jak to přesně je?
Předem dík
zjednodušené X normální sdílení windows 7
Moderátor: Loki5567
- cabman
- Středně pokročilý

zjednodušené X normální sdílení windows 7
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- edge-master
- Začátečník

-
Re: zjednodušené X normální sdílení windows 7
mam pocit ze pokud mas komp v domene, tak se tim rozlisuje prave overeni pres ucet(certifikat nebo fingerprint) nebo pres heslo (AD)