Ztracene packety, WiFi 5Ghz

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Ztracene packety, WiFi 5Ghz

Příspěvek od ŠakaL »

Zdar,uz si s tim nevim rady,a moc se v tom nevyznam.Mohl by mi nekdo prosim vysvetlit co zpusobuje ztratu packetů,a jak tomu zabranit? Jiz pres pul roku mam problemy s nahlyma vypadkama ve hre,tak jednou za pul / hodinu 4sec lag.To by mi este tolik nevadilo,ikdyz je to zavodni sim a obcas to zpusobi i clock smash.Ale u Battlefieldu 3 jakmile se ztrati vice jak jeden packet v rade tak sem hned disconnect (timed out). Je to proste takle citlivy a neni to jedina chyba tyhle hry :-D druha vec je ,ze jsem dnes volal poskytovateli,ktery mi rekl ze se s tim neda nic delat,protoze nedokaze zjistit v tak kratkym casovym intervalu toho vypadku(max sem nameril 3 ztraceny packety v rade,pres cmd.exe ping na seznam) na kterym uzlu k tomu dochazi.Tomu se mi nechce nejak verit,vsechno jdemkdyz se chce.Ale jak rikam,nejsem odbornik a v tomhle se nevyznam.Hardware je AirOS ubiquiti , NanoStation5
Byl bych rad kdyby se k tomu mohl nekdo vyjadrit.Dekuji za pripadnou radu.

/weslo: rok a pul pred tim to fungovalo bez problemu.Kabel/telefon sem nedostanu.Jinak bych nemel WiFi
Naposledy upravil(a) ŠakaL dne úte 29. lis 2011, 16:55, celkem upraveno 1 x.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ztracene packety, WiFi 5Ghz

Příspěvek od Weslo »

to je vlastnost.pořiď si kabel

edit//to že něco fungovalo bez problému, neznamená, že to bude fungovat navždy. to je známý omyl. Prostě to je vlastnost.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
ttx
Začátečník
Začátečník

Re: Ztracene packety, WiFi 5Ghz

Příspěvek od ttx »

Ak chce niekto nieco merat, musi merat priamo na tych Ubi. Bohuzial na Ubi sa asi neda nahodit nejaky doplnkovy soft na meranie, takze to pojde velmi tazko.
Vo vseobecnosti vypadky su castejsie ak je na pristupovom bode prihlasenych viac uzivatelov, ktory intenzivne komunikuju.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“