Můj poslední nový vzduchový chladič je Corsair A70. Opravdu poslední....příště už vodní set. Původní fan Sctyhe Ultra Kaze 3000rpm jsem si ponechal. Odhodlal jsem se také konečně k nákupu nejen pěkně vypadajícího SSD Corsair Force GT v 90GB verzi.

Crosshair V Formula ležela dlouhý čas ladem, měl jsem ji díky webu Xtremesystems jako jeden z prvních v ČR....Ačkoliv bych již uvítal nějaké 2x 4GB moduly, zůstal jsem u RAM GSkill Ripjaws 2133 MHZ 8-8-9 v 2x 2GB. Jsou vynikající na taktování a jedná se nejspíš o mé doposud nejvyvedenější paměti. A pochopitelně krásná kovová krabička od procesoru AMD FX-8150.

Následuje několik fotografií z předělávky PC s krátkými komentáři...

Minusem chladiče je jeho způsob uchycení, jiná voba ucyhcení bohužel není, což vede skoro ke kolizi s PCIe 16x slotem. Tam má obecně Noctua stále hodně navrch.

Chladič jako celek je opravdu monstrozní

Skříň jsem nevyhodil a dobře poslouží i na novou sestavu - CM HAF922

Corsair Force GT je nejen svižný kousek (s posledním firmwarem není třeba se obávat BSOD apod.), ale vypadá i úchvatně, v kombinaci s červeno-černou ROG krása.

Nedávno jsem si pořídil i dostupný a velmu slušný zdroj pro domácí použití- Corsair TX850M. "M" zde značí částečně modulární.
]ASUS HD6870 Directcu 1, kupoval jsem ji snad už v květnu nebo červnu v domnění, jak brzy tu bdue FX a nakonec sem ji měl celou dobu pod stolem. Bylo těžké odolat, ale tehdy jsem se zařekl, že ji dám až k FX a tak jsem vydržel...

Tak....A co nějaké rychlé benchmarky?