Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Maddogg
- Čestný člen

Re: Battlefield 3
Může být, zkusím ještě ten driver 11.11c a uvidíme. Dneska asi budu hrát na def takty a nižší detaily, pak se uvidí co a jak... což mě přivádí? Budete dnes někdo hrát? čas 19:30 a dále...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Já se hlásím
Co ten Ventrilo server, pošleš mi pls do SZ adresu? Rád bych si konečně s někým zahrál pořádně 
- Maddogg
- Čestný člen

jo klidně, ale včera jsme hrali normálně skrz ten voice chat z webu a bylo to v pohodě. Uvidíme podle toho kolik nás bude a kdo bude ochoten instalovat vt 
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- ŠakaL
- Začátečník

komu se ztracej packety zkuste tohle:
1. open a CMD prompt AS ADMINISTRATOR
2. type "netsh"
3. type "int tcp set global ecncapability=disabled"
ECN packets are Refused by EA. These are FAKE packets to fool the connection.
Me to nepomohlo ale asi zalezi na routeru.
1. open a CMD prompt AS ADMINISTRATOR
2. type "netsh"
3. type "int tcp set global ecncapability=disabled"
ECN packets are Refused by EA. These are FAKE packets to fool the connection.
Me to nepomohlo ale asi zalezi na routeru.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
taky klidne dam
maddog zkusil si ten odistalovat ten soft, jak jsme se bavili podle me to je tim.
Mě všechno chodilo, jen ten bf ne
maddog zkusil si ten odistalovat ten soft, jak jsme se bavili podle me to je tim.
Mě všechno chodilo, jen ten bf ne
- Maddogg
- Čestný člen

Tak asi to dělal fakt jen nestabilní takt, i když nechápu proč Furmark , 3d mark ve smyčce a další hry jely v pohodě. Prostě jakmile jsem začal Caspian border, tak při 900Mhz na jádře to padlo. Dal jsem 850 a dvě mapy s 1000 tickets po sobě (po cca 45minut jedna) to prošlo bez problému a to včetně caspianu , takže doufám že problém je vyřešen.
- Butch
- Středně pokročilý

No vidis
Vsak mrkni treba na Process Explorer a na grafiku, uvidis ze jede porad skoro na 100% BF3 je pro ni peknej zahul. Je fakt ze Furmark ji taky vytizi na 100% a nepadne. Treba klasicky zatezovy test nepouziva vsechny feature karty resp DX atd a projevi se to az v DX11 hre, to ale ted strilim od boku.
Ja jsem celkem vychytal nastaveni ze ve full hd nepadnu pod 40fps, spis to ale jede tak 50-90
A jedu na 6850tce bez oc.
Ja jsem celkem vychytal nastaveni ze ve full hd nepadnu pod 40fps, spis to ale jede tak 50-90
A jedu na 6850tce bez oc.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Maddogg
- Čestný člen

No hlavně to padalo jen na caspianu (pravda že je asi náročnější, protože i fps je tam trošku nižší), proto mě to zmátlo a myslel jsem že je to ve hře/softwaru. Každopádně kdo chce mít 100% ověřené OC, at si dá hodku na Caspian Border 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Dík za dnešní hru 
Seznam změn v nadcházejícím patchi pro PC klienta:
Seznam změn v nadcházejícím patchi pro PC klienta:
Bugfixes:Balance Tweaks:
- Fixed a problem with spawn timer now showing blue border on startup and lost spawn point
- Fixed a problem where player who joined queuing on End of round got spawn screen stuck on screen, but unable to do anything with it untill next round loaded
- Fixed a problem where camera would change to 3rd person on killcam when killcam was turned off in server settings
- Fixed stat references on several dogtags
- Fixed for surveillance ribbon not counting TUGS
- Fixed a missing combat area lines on the minimap for Grand Bazaar conquest small
- Moved a tank spawn in US base on Caspian Border so it would not be destroyed by a falling tree
- Fixed a problem where placing C4 with the russians soldier was playing US faction VO
- Fixed a problem where TV guided missiles could be shot into its own helicopter and destroy it
- Fixed a problem when attempting to fire lock on weapons without a target
- Tweaked the chat, it should now be a bit easier to read
- Fixed several vehicles that did not properly shoot rockets and guns towards their predictive sights
- Fixed the G17 Supressed Laser not working properly
- Added alternate HUD colors to help colorblinds
- Added a network interpolation setting. This allows users with good bandwidth reduce latency, but might increase some stuttering. The user can find what works best for his connection by tweaking the slider.
- Increased the Spawn protection radius on TDM
- Fixed a problem with smoke on land vehicles, Missiles should now miss more often
- Fixed a problem where users could end up with IRNV scope in any vehicle
- Fixed a problem where player dies if vaulting over a ledge and into water while sprinting
- Fixed several crashes and increased general stability
- Fixed a problem where the user was unable to revive two players that have the bodies one over the other
- Fixed so you can assign an axis and use as a digital input. This makes it possible for the player (on pc) to assign one of the sticks on a gameped to be used for throttle/brake.
- Fixed a problem with the Kill camera acting up when suiciding from parachute
- Fixed air radar was showing to much. now lasertagged, heatsignature above threshold, enemy missiles and capture points are only visible on air radar
- Fixed a problem where the game would enter a technical hang if the user pressed pause menu and tilde at the same time
- Fixed a problem where you could get green flashes on screen
- You can now reassign cycle weapons
- Fixed so the weapon zooms automatically after bipod deploy is gone when using zoom toggle
- Fixed a problem where the parachute would stay stuck in air if the owner was killed
- Fixed several weapons so they are properly suppressed and hide the player on the minimap when fired.
- Tweaked Tactical Light so it is not as blinding over longer ranges.
- Tweaked the IRNV scope so it is limited to usage only at close range.
- Reduced heat masking effectiveness of Spec Ops Camo.
- Fixed a bug where Ammo spec would give additional 40mm grenades instead of Frag spec.
- Increased the number of additional 40mm grenades from Frag spec.
- Fixed so AT mines only live for 20 seconds after a player dies to prevent infinite mines. (We want to make a different fix in the future, it’s in JIRA).
- Increased the Time to Live on sniper caliber rounds to allow extreme distance shots.
- Fixed several weapon descriptions, calibers, and fire rates. The weapons themselves have not changed.
- Fixed so the M9 and MP443 pistol can be equipped by the opposing faction when it is unlocked at 100 kills.
- Fixed Laser Guided Missiles missing their targets if the target is moving too fast.
- Reduced the effectiveness of Stealth on Air Vehicles.
- Reduced the effectiveness of Beam Scanning for Jets.
- Reduced the damage done to Armored Vehicles and Infantry from AA guns.
- Increased the damage RPGs and Tank shells do to AA vehicles.
- Slightly decreased the accuracy for all weapons on fully automatic, burst fire is now preferable at mid to long range.
- Increased the effective accuracy of long bursts for LMGs when using a bipod.
- Slightly increased the range of the 44magnum bullets.
- Increased the close range damage of 4.6x30mm and 5.7x28mm bullets.
- Increased the reload time of the Mortar from 3.5sec to 4.8sec and increased the time it takes before a shell hits the ground.
- Reduced the aimed accuracy bonus given by a Suppressor for the MP7, P90, PP2000, PP-19, and UMP45.
- Increased the range and FOV for designating targets with the SOFLAM and vehicle Laser Designators.
- Decreased the effectiveness of 12g FRAG ammo when equipped on semi-automatic and automatic shotguns.
- Slightly Increased the power of Fighter Jet Cannons against all vehicle targets, especially Helicopters.
- Decreased the power of Miniguns against Jets and Helicopters.
- Increased the power of Stingers against Jets.
- Flares reload times for Jets and Helicopter Gunners have been increased.
- Tweaked the AN94 so its burst fire better conveys the real world advantage offered by this weapon.
- Added Single Shot to the AN94 as an available fire mode.
- Slightly increased the recoil on the M416 and removed the Burst Fire mode (this weapon incorrectly had burst fire, which was not authentic)
- Tweaked the spawns for TDM on Kharg Island, Grand Bazaar, Caspian Border, Seine Crossing, Operation Firestorm, Damavand Peak and Noshahar Canals
- Moved a tank spawn in US base on Caspian Border so it would not be destroyed by a falling tree
- Tweaked the Gas station Capture area on Conquest on Caspian Border
- Tweaked the max vehicle height on Noshahar Canals
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bud jsem to přehlédl a nebo to tam není ,ale nikde nevidím že by byli opraveny ty baterky. Hlavně at je nechají zářit v dálce ,ale na blízko je to docela blbé. Ve skutečnosti to tak neozařuje.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- eLPeCKo
- Začátečník

je tam napsané, že je opravené oslepování baterkama na dálku......
Jsem zvědavý jak pořeší ten IRNV zaměřovač....
Jinak opět hezký výčet oprav
Ještě pár patchů a hra by mohla šlapat parádně
Jsem zvědavý jak pořeší ten IRNV zaměřovač....
Jinak opět hezký výčet oprav
Ještě pár patchů a hra by mohla šlapat parádně
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Baterka a IRNV tam jsou zmíněny:
IRNV tedy bude fungovat pouze na krátkou vzdálenost (na jak moc krátkou se uvidí).
- Tweaked Tactical Light so it is not as blinding over longer ranges.
- Tweaked the IRNV scope so it is limited to usage only at close range.
- Butch
- Středně pokročilý

Obdivuji vsechny co dokazi obstojne litat s vrtulnikem nebo stihackou treba i cele kolo.
Vrtulnik mi prijde snazsi, ale stejne to drive nebo pozdeji do neceho naperu.
Nebo me nekdo sejme raketama.
Je moznost nekde si to zkusit nanecisto? Uz prave moc do tohodle nelezu abych hru zbytecne nekazil ostatnim a radsi pouziju dzip nebo tank
Jinak mate nejake tipy na servery kde je dokola jedna mapa?
Me tohle vyhovuje, alespon se to clovek poradne nauci nez kdyz se mapy stridaji.
Nasel jsem ted jeden kde je porad dokola Caspian Border.
Vrtulnik mi prijde snazsi, ale stejne to drive nebo pozdeji do neceho naperu.
Nebo me nekdo sejme raketama.
Je moznost nekde si to zkusit nanecisto? Uz prave moc do tohodle nelezu abych hru zbytecne nekazil ostatnim a radsi pouziju dzip nebo tank
Jinak mate nejake tipy na servery kde je dokola jedna mapa?
Me tohle vyhovuje, alespon se to clovek poradne nauci nez kdyz se mapy stridaji.
Nasel jsem ted jeden kde je porad dokola Caspian Border.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
staci si ve filtru oznacit mapy, zaskrtnout krizkem map rotation a voila
. jinak serveru na uceni letani je dost
- Butch
- Středně pokročilý

Tak jsem zkusmo vratil oc z 4.2Ghz 1,3V na default 3.7Ghz a z maximalnich 61°C jsem se dostal k maximu 53°C na nejteplejsim jadre(mereno v core tempu)
Kdyz se podivam na vytizeni jader, je to behem hry uplne stejne tj 50%minimum-75%strop
Prumer se pohybuje kolem 65%
Nechapu tedy kam hra cpe prebytecny vykon kdyz je vytizeni stejne, ale to je jedno.
Jen jsem si potvrdil ze pretakt 2500K je uplne zbytecny, alespon tedy u BF3.
Kdyz se podivam na vytizeni jader, je to behem hry uplne stejne tj 50%minimum-75%strop
Prumer se pohybuje kolem 65%
Nechapu tedy kam hra cpe prebytecny vykon kdyz je vytizeni stejne, ale to je jedno.
Jen jsem si potvrdil ze pretakt 2500K je uplne zbytecny, alespon tedy u BF3.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Právě naopak. Nedávno jsem si nevšiml, že po menším experimentování s MB se mi resetovalo nastavení násobiče a i5 2500K jel na default. Ty propady min. FPS byly dost znát. Po nahození násobiče na 48x opět bez problémů.
Minimální FPS jsou tam bez OC opravdu hodně znát
- Butch
- Středně pokročilý

Hm zkusim si to ohlidat ale prijde mi divne aby fps sly dolu kdyz zatizeni cpu neni 100%Krteq píše:Právě naopak. Nedávno jsem si nevšiml, že po menším experimentování s MB se mi resetovalo nastavení násobiče a i5 2500K jel na default. Ty propady min. FPS byly dost znát. Po nahození násobiče na 48x opět bez problémů.
Nelogicke. Kdyby zatizeni olizovalo maximalni hranici 90 nebo 100% tak nereknu ani pip. Treba je to tak jak pises, ale prijde mi to divne. Treba je to jak pises a ve hre je nejaky interni mechanismus co to reguluje a pak to podle grafu vypada ze zatizeni je stejne na rozdilnych frekvencich, ale prijde mi to skoda kdyz je porad jeste vykonostni rezerva.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si taky u mě nevšiml žádných rozdílů. CPU mi nejede ani na 80% spíš se loudá někde na 70%. U této hry je snad výkonnější CPU zbytečný.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- keistown
- Žlutá karta

-
Tenhle ochranny mechanizmus je ve vice hrach, u nekterych ve variante co chrani ostatni jadra procesoru pred cinnosti (a zatezuje jenom prvni a (nekdy) druhe) a u nekterych ze vyuziva treba jenom polovinu jednoho vlakna. Myslim ze se mu rika neoptimalizace neboli neschopnost vyuzit potencial celeho hardwaru. Vetsinou je to z duvodu toho, aby se hardware neopotreboval prilis brzy. Zli jazykove obcas tvrdi ze je to dusledkem neschopnosti nebo lenosti programatoru. Ale to je jenom pomluva.
edit: Tak asi budu muset zapracovat na svojem smyslu pro vtip a ironii
edit: Tak asi budu muset zapracovat na svojem smyslu pro vtip a ironii
Naposledy upravil(a) keistown dne sob 3. pro 2011, 16:01, celkem upraveno 1 x.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
nezlob se ale placas kravinykeistown píše:Vetsinou je to z duvodu toho, aby se hardware neopotreboval prilis brzy. Zli jazykove obcas tvrdi ze je to dusledkem neschopnosti nebo lenosti programatoru. Ale to je jenom pomluva.
pomluva to neni