Dobrý den,
nedavno jsem si slozil PC a na bok jsem dal vyse uvedeny vetrak, dal jsem ho obracene ale to jsem si vsiml az pozdeji a tak jsem ho otocil, jenze zacal vrcet, jde to opravdu slyset, nikde jsem s nim nebouchl ale myslim si ze to muze byt nejake fyzicke poskozeni, v biosu mi ukazuje ze se vetrak toci kolem 800 otacek (nema PWM) a kdyz se na nej podivam tak to dela efekt jak kdyz se u auta rychle toci kola vypada to ze se toci dozadu akorat u vetracku to dela tenhle efekt dopredu (doprava). Zkusil jsem vetracek prepojit z konektoru PWR fan (jediny 3 pin co mi na desce zbyl) do molexu, dat do jinyho tri pinu na desce (misto vetraku co mam vzadu a ten prepojit do PWR fan, ten nedelal zadny hluk) zkusil jsem ho i vytahnout a mit jen tak polezeny na stole, v ruce porad vrci, asi je neco uvnitr spatne, dela to nekomu taky? nevite jak to opravit aniz bych prisel o zaruku. Nevyplati se to asi na zaruku posilat kdyz vetracek stal 170 korun.
Nexus Real Silent Case Fan 120mm VRČÍ
Moderátor: morke
- Shadey
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Yiri
- Začátečník

-
Re: Nexus Real Silent Case Fan 120mm VRČÍ
Nevyplatí se to poslat na záruku? Proč ne? Pak se to nevyplatí ani opravovat. Stál 170kč. Kup si jinej, kvalitní a tenhle vyhoď.