Enermax Spinerex

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
stihacka
Začátečník
Začátečník

Enermax Spinerex

Příspěvek od stihacka »

Tuto skříň jsem koupil zde na fóru, byla to výhra pro kterou neměl majitel využití, takže jsem ji získal za něco málo přes poloviční cenovku v obchodě. Za plnou cenu ji bez úprav nedoporučuji. Vzhledem k tomu že používám vodníka, musel jsem kompletně upravit vrchní čast pro rad 240 a celé uchycení posunout co nejdál od základní desky, vespod jsem vytvořil pomocí plexi tunel pro druhý rad 240(bohužel se tam 360 nevejde). Všechny mřížky ventilátorů jsou vyřezané. Další je snad vidět na fotkách. Všechny ventilátory Noctua, na radech a zdroj P12, vzadu S12, vpředu origo enermax svítící a velký v bočnici enermax.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) stihacka dne pon 5. pro 2011, 20:06, celkem upraveno 1 x.
i5 2500k 5GHz, 16GB G.Skill RIPJAWS, MSI 1050Ti Aero, Asus P8P67, SSD Crucial 256GB, HDD 640GB+2TB, Seasonic M12II 520W, Noctua - Vodník: Cawedog Zouy, UniGPU, Chipset, Laing, Mora...
stihacka
Začátečník
Začátečník

Re: Enermax Spinerex

Příspěvek od stihacka »

Další foto
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
i5 2500k 5GHz, 16GB G.Skill RIPJAWS, MSI 1050Ti Aero, Asus P8P67, SSD Crucial 256GB, HDD 640GB+2TB, Seasonic M12II 520W, Noctua - Vodník: Cawedog Zouy, UniGPU, Chipset, Laing, Mora...
LukášST
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LukášST »

Fíha, vypadá to dost dobře. Jen mi odpusť rýpnutí do těch dlouhých hadic. Nebo se mi to zdá a nejde je zkrátit?
Sestavu máš C2D viz podpis? Radiotáry jsou slušní mackové :)
stihacka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stihacka »

Hadice jsou obyč z OBI takže trochu tvrdé a nejdou s nima dělat menší oblouky, proto ta délka, možná je časem vyměním za něco lepšího. Sestava je viz podpis.

Intel Core 2 Duo E7400(4,0GHz-1,4V) CAWEDOG Zouy, Asus P5W DH Deluxe, Kingston 2x2GB, Asus EAH5770 512MB GDDR5(950/1300) s CAWEDOG Uni s úpravou rozteče, SSD Kingston V100 64GB, Samsung Spinpoint F3 500GB+F1 640GB, SB Audigy, DVD-RW LG, Seasonic SS-500ET-T3, skříň Enermax Spinerex, EKWB CoolStream XT 240+TFC X-Changer Double Radiator, expa CAWEDOG, pumpa Laing 11W s vlastním topem, homemade regulace otáček ventilátorů...
LukášST
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LukášST »

Zkoušel jsi je malinko nahřát? Trochu změknou a dá se udělat ostřejší úhel.
stihacka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stihacka »

To jsem nezkoušel, ona to je spíš zkouška jestli jsou i tak levný hadice použitelný a můžu říct že nicmoc a asi obětuju peníz za pořádný tygony.
shelby_nr
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od shelby_nr »

1. na druhej strane toho regulátoru máš potenciometer? alebo je to len "PCB"? lebo ak k tomu nemáš potenciometer tak lepšie by vyzeralo toto http://www.tichepc.sk/Phobya-4Pin-Molex ... rg1=001018 (pekne niekde dozadu by si to schoval) - len neviem či v cz sa to dá zohnať
2. to odvibrovanie pumpy nie je zlé no toto by bolo podľa mňa lepšie a najmä lepšie by to vyzeralo http://www.tichepc.sk/Aqua-Computer-Sho ... 1013010002 - zas asi v cz nezohnateľné
Naposledy upravil(a) shelby_nr dne pon 5. pro 2011, 21:43, celkem upraveno 1 x.
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Jednoduchá a funkční úprava :) :thumbsup:
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
stihacka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stihacka »

shelby_nr píše:1. na druhej strane toho regulátoru máš potenciometer? alebo je to len "PCB"? lebo ak k tomu nemáš potenciometer tak lepšie by vyzeralo toto http://www.tichepc.sk/Phobya-4Pin-Molex ... rg1=001018 (pekne niekde dozadu by si to schoval) - len neviem či v cz sa to dá zohnať
2. to odvibrovanie pumpy nie je zlé no toto by bolo podľa mňa lepšie a najmä lepšie by to vyzeralo http://www.tichepc.sk/Aqua-Computer-Sho ... 1013010002 - zas asi v cz nezohnateľné
Kdyby sis precetl text, tak se doctes ze ten regulator ma 6 okruhu, potenciometry jsou docela pekne videt, akorat nemaji ovladaci tycku, tu mam jednu nasazovaci, stejne to jednou nastavim a potom neresim. Je to reseni pomoci LM317T, osvedcilo se mi.

To moje odvibrovani pumpy bych rekl je lepsi hlavne z duvodu chlazeni cerpadla, ta hlinikova desticka to teplo odvede a ventilator co na ni fouka to cely krasne chladi.

A taky proc neco kupovat kdyz si to muzu za zlomek ceny udelat sam.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“