Nová grafika se staré PC sestavě

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
Vena25
Nováček
Nováček

Nová grafika se staré PC sestavě

Příspěvek od Vena25 »

Dobrý den,
Chtěl bych si v práci do PC koupit novou grafiku do starého (repasovaného PC) nyní tam mám jen integrovanou a ta mi na takový to odychové hraní moc nestačí

PC je
CPU: Intel Pentium D 925 3GHZ
Mainboard: Fujitsu Siements D2610-A1 (jedna PCI-Expers 16x 1.0) kompatibilita neznámá ale zjistil jsem že na ní jsdou grafické karty GeForce 9500 GT a nVidia GT430
RAM: 1,5GB DDR2 (budu rozšiřovat na 4GB i když víc jak 3,2GB DDR2 nevyuižiju)
Graphic: Intel 82852/82855 (integrovaná)
Zdroj: Fujitsu Siements 300w (nahradím Sesonic 500W)
System: Windows XP 32-bit
Case: miditower

Potřeboval bych poradit mám tak 5000 z rozpočtu které na to mohu dát do konce roku a jakou Grafiku si pořídit aby mi tam šlapali hry co nejlépe. Hlavním kriteriem je ale aby mi vůbec šla:-(
Nevaí když bude výkonější než zbytek PC.
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nová grafika se staré PC sestavě

Příspěvek od tielka »

GTX 550 Ti to je maximum,hlavně cpu aspon něco takového Core 2 Duo E6600,hlavně se podívej na kompatibilitu cpu :)
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Vykašli se na to. Jew to OEM board, pravděpodobně Core architekturu vůbec neumí, ala budeš furt na té dvoujádrové P4 což je dnes na jakékoliv hraní useless CPU. + to co se chystáš investovat do starejch opět nepoužitelnejch DDR2 pamětí a zdroje, spíš šetři na novej PC, do tohodle vrazíš akorát prachy a stejně to bude stát za prd. Pokud mu chceš dát grafiku, kup mu bazarovou třeba tu 9500GT, atd. A tím tzo hasne nic víc do toho nekupuj ani neinvestuj.
Vena25
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vena25 »

Já jsem to asi šptně napsal není to můj PC ale firemní
nesmíme kupovat žádnou novu PC techniku jen přes ústředí, ale můžu si koupit nové komponenty. grafiku dokážu vysvětlit i paměti bez problému. Nejsou to moje peníze ale z rozpočtu firmy mě to nestojí ani vorla :-D
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“