Nenaběhne monitor
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- bekula
- Nováček
-
Nenaběhne monitor
Dobrý den. Koupil jsem si nový PC a monitor Samsung P2470H (PC: Asus P8P67-M, Intel Core i7 Sandy Bridge 2600K, HyperX Kingston 8 GB, Asus ENGTX 580 1536 MB5, Coolermaster Silent Pro Gold Active 600W, 60GB Sata II SSD disk, HDD Samsung 1TB, Windows 7 Home Premium SP1 64 bit + reproduktory Genius 5.1 a USB Wi-fi adaptér).PC mám propojené s monitorem přes DVI.Když ho zapnu tak vůbec nenaskočí a když ručně přepínám mezi grafickými výstupy a nastavím to na digitál tak se rozsvítí a zase zhasne a neudrží se. Zkoušel sem jiné kabely a taky nic. Zkoušel sem dát počítač s monitorem kamarádovi a u něho funguje bez problémů. Tak sem ho zkusil v jiné místnosti v bytě a tam taky běží v pohodě. Nechal sem si změřit v místnosti, kde nefunguje elektriku a je v pořádku. Tak sem si pořídil UPC, ale ani přes tu nefunguje. PC je umístěn konektory ke zdi v pc stolku. Už nevím čím by to mohlo být když jinde funguje a v dané místnosti ne. Nenapadá někoho ještě nějaká možnost co bych mohl zkusit. Předem děkuji za každou radu.
- Alfajk
- Začátečník
-
Re: Nenaběhne monitor
zkusil bych vymitace dabla a svedcenou vodu...nedava to smysl,pokud v jiny mitnosti funguje
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- p0w3r_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
a v té jiné místnosti si ho zkoušel na tom samým pc ?
- peta809
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Asi to bude špatným chlazením, protože moc místa kolem zdi a stolu na chlazení nezbývá a takový stroj ho opravdu potřebuje
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
- bekula
- Nováček
-
V jiné místnosti jsem zkoušel celou sestavu a tam prostě funguje v pohodě a když ji dám zpátky do pc stolku v pokoji u sebe tak nic. PC bedna má přídavný větrák vpředu a vzadu, myslím, že je to dostatečné chlazení. Do bedny se dá přidat ještě jeden tak nevím, zda by to pomohlo. Teď sem ještě vytáhl prodlužovák z místnosti, kde to funguje do místnosti, kde to nejde a jednou to naběhlo a podruhý ne. Ještě to otestuju a uvidim chce to delší čas testovat. Všem děkuji za rady a pokud Vás ještě něco napadne budu rád za pomoc.
- p0w3r_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
je to asi blbost, ale nemůžou ti to tam něčím třeba rušit sousedi ?? poprřípadě nějaký jiný přístroj co máš v pokoji kde Pc nefunguje ?
- bekula
- Nováček
-
V daném pokoji je jen tento pc a nic jiného tam není.
- p0w3r_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak už si tu z nás konečně přestaňte dělat srandu...