ŠakaL píše:Komu hra nefunguje,restartujte pocitac,rada z podpory
na tech "hernich" podporach sedej snad samy vymatlanci,dostal jsem taky tuhle radu kdyz jsem jim psal...
Ale mně to včera pomohlo . 7x se to jeblo, pak jsem restartoval PC a jelo to bez problému.
Patch zatim vypadá dobře. Konečně je napadlo dát chat někam, kde nepřekáží. Taky jsem koukal, že se vrátila lišta výbavy z BBC2.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Sakra, jak to děláte, že máte se hrou samé problémy. Jediné s čím se potýkám je to, že mi občas hra při prvním pokusu o připojení spadne s něčím jako "připojení k EA Online selhalo...". Toť vše, jinak OK.
hehe, vybornej patch, krom jineho se mi vyskytl problem s loadingem pri zmene map, naposledy jsem ho mel v bete , ted mam jen black screen s napisem nacitam dole a nic se nedeje.
Jinak to celkove chvalim, dobre zmeny...
Baterky opravili tak ze z dalky neosilnuji, takze kdyz stoji proti tobe, tak hold vidis kulove...
Patch? Zase otras. Rakety na helikopterach su nejake po***ane. Neviem presne v com ale nieco mi nesedi. Guided rockety v stihackach targetuju aj prazdne vozidla, kazde na mape. Spect ops oblek na assaultovi US a RU inzinierovi svieti na bielo. Baterky niesu vobec fixnute. IRNV je stale dost dobre na sken oblasti (mali by to jednoducho zmazat a hotovo). Zvysenie jet kanonu voci helikopteram + zvysenie dmg stingera na 70% + znizenie dosahu stealth + zvysenie casu reload flares nieje naozaj dobry tah voci helikopteram. Uz tal boli dost zranitelne a teraz pojdu dole za 2 sek. Je toho strasne vela co v tomto patchi zase "fixli". DICE balance - nerf it, buff it back to normal, nerf it, buff it more... Tiez sa mi zda ze hra ma viac kontrastu/ alebo ikony/ minimapa ma viac kontrastu. Com rose neni opravena, stale sa nepocujem, nikto nepocuje mna, neblikaju-niesu ziadne ikony, indikacie alebo textove indikacie na minimape alebo hocico.. proste nic. Neviem preco sa stale nemozem switchovat medzi squadmi ako v bad company. Preco musim dat prve leave a az potom vybrat squad a az potom sa mozem pripojit? Kto to vymyslel? V bad company stacilo 1 tlacidlo a uz som bol prehodeny. SOFLAM mi vcera znicil nervy. Neskutocne ako to prebieha z targetu na target. Normalne som az chytil rage, nebol som schopny nic locknut pretoze furt to skakalo z vehikla na vehikel alebo prejde jeep a uz je to v prdeli. A to boli tanky od seba na caspiane jeden v US base a druhy na antene a preskakovalo to!!!! WTF akoze?? Nemozu tam dat nejake dalsie tlacidlo aby to nepreskakovalo alebo neviem co? Strasne daco, este horsi patch ako ten prvy.
A ak mate na origine/ea forach/battellogu alebo niekde co ma nieco s EA "nevhodny" nick a avatar tak si to radsej rychlo zmente kedze banuju vsetko co sa im nepaci. Jeden dostal ban za citaciu niekoho kto napisal text hore hlavou (lololol-ololol haha). Dalsi dostal ban za slovo "badass". http://www.rockpapershotgun.com/2011/12 ... te-edition
durod píše:stale mi sviti okno z chatem vlevo nahore,jak to zrusit?
Klávesa „H“ nyní přepíná mezi módy pro zobrazení chatu:
Hidden – chat se nebude zobrazovat
Pop-up – klasický způsob, když někdo napíše, chat vyskočí a po čase zmizí
On – je pořád zobrazen
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
battlefield-3.cz píše:Server Mp1st přišel se seznamem skrytých změn, který nám přinesl poslední patch pro PC verzi BF3. Podívejme se tedy na to, čeho jste si možná ani nevšimli (a nebo všimli), avšak v původním seznamu změn to uvedeno nebylo.
Klávesa „H“ nyní přepíná mezi módy pro zobrazení chatu:
Hidden – chat se nebude zobrazovat
Pop-up – klasický způsob, když někdo napíše, chat vyskočí a po čase zmizí
On – je pořád zobrazen
Citlivost vozidel je nyní možné měnit v menu hry.
Ikony/jména problikávají při označení za použití klávesy „Q“.
Vzdušná vozidla (stíhačky/helikoptéry) jsou nyní vyřazena při 37HP (dříve bylo 50HP).
Anténa na mapě Caspian Border nyní padá stejně jako na PS3 (při posledních 21 ticketech).
V herní tabulce zobrazující skóre se nyní zobrazuje i ping hráčů (avšak chybně se nezobrazuje Váš ping).
Pokud se chcete narodit na spoluhráči a on v tu dobu zemře, už se nenarodíte na hlavní základně.
TV rakety byla zpomalena a částečně opravena (už by měla skoro vždy zasáhnout cíl).
Pohyb v CITV stanici byl vylepšen.
Příkaz UI.DrawEnable zapíná/vypíná herní HUD.
Byl snížen počet bodů potřebných pro odemčení zbraní z kooperace.
Nerboard, mas pravdu,vcera jsem na heline mel hrozne skore,nic mi neslo,nic jsem netrefil,kdyz miril na tanky,vse slo jakoby nad.
Taky se divil,ze proti letadlum jsem byl bez sance,nepotrebuji ani rakety, kdyz se mi dostanou za zada setreli me z kulometu za 2-3vteriny. Vsechen ten antiradar proti raketam nebo svetlice jsou mi tedka na nic
Taky me preskakoval lock z vozidla na vozidlo, no pruser
A TV rakety? Prave opacne,nedaji se poradne navigovat, predtim jsem z 10 trefil 7-8x, nyni tak 20%
a diky za ten chat,me to hrozne opruzovalo a zavazelo,ted jsi to vypnu.
A jeste postrech. Nezda se vam,ze se snizil FOV???Nejde to opet rozsirit? V menu to jiz nejde
Koukám, že bug s černou obrazovkou neopravili, ale přidali do něj blikající čtvereček a "NAHRÁVÁNÍ" .Jinak, víte, jak ve Skyrimu lítaji postavičky kilometr do vzduchu, když do nich flákne ten obr? Teď se mi to povedlo na nepříteli tankem .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
potreboval bych poradit , omylem jsem si smazal punkbuster nevim presne jaka instalace to byla
tetkom me to kickuje ze servru tj. ani se tam nedostanu
spustit pbsetup.exe - pridat hru a aktualizovat jsem udelal , neco me ale jeste chybi ,nejaka aplikace punkbusteru ktere se me nainstalovala pri instalaci bf3 "origin" ,kterou jsem si omylem odinstaloval
kdyz dam instalaci opravit zadnou chybu to nenajde ... , jinak me BF3 fungoval bez chyb
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění
Dobrý den, kamarád má odpojený internet, zatím, tak mě pověřil, abych se zeptal : půjde mu bf3 na win 7 32 bit, grafika hd 6770, amd athl II x2 250 3 gb ram ?
Sir_-_Death píše:Jinak, víte, jak ve Skyrimu lítaji postavičky kilometr do vzduchu, když do nich flákne ten obr? Teď se mi to povedlo na nepříteli tankem .
To se mi už povedlo předevčírem s Maddoggem v helině, kdy nepřítel vyletěl i po zásahu kulometem heli
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
jak se vam ovlada helina? po patchi je neco zmenene, nejde mi "driftovat"- prudce zabrzdit a otocit se o 180st. na malem prostoru , nyni musim jezdit mysi po celem stole,a i tak helina dela velke oblouky. Predtim stacilo par centimetru. Jak kdybych mel nizkou senzitivitu mysi, pricem jsem jsi ve hre nastavil nejvatsi,ale stale nepomaha...nebo predtim tam byla aplikovsana nejaka akcelerace mysi
Imho je ovládání heli stejné, možná otáčení jde trošku hůře, ale to si tak uvědomuji až jsi to sem napsal takže to je subjektivní. Btw po patchi mi hra ještě nespadla ani v jednom loadingu, takže u mě zatím funguje dobře.