Zdravím,
mám problém, že se mi po každých asi třech vteřinách trošku sekne celej počítač, všichni mi řikali, že by neměl být problém v tom, že je tato karta mnohem "výkonější" než ostatní komponenty PC.
Nynější sestava:
Procesor: AMD Athlon 64 X2 4000+ 2.10GHz
RAM: Kingston 2GB
Základní deska: MSI K9N SLi
Grafická karta: ASUS ENGTX550 TI
Zdroj: KME 400W
Ako bolo spomenute hlavne by som zvazil vymenu zdroja ak nechces prist o novu kartu, potom reinstal os a ak mas trocha rezervu vo financiach a neplanujes upgrade celeho pc tak
dokup este ram a skus oc na cpu aby si vga vyuzil aspon na 50%.
Systém mám win 7 64-bit a čistý, udržuju je stále bez všech sraček..
a věřim, že by to mohlo být procesorem, ale včera v noci když jsem se snažil přes BIOS a různý úpravy voltáží a já nevim čeho všeho to nějak vošéfovat tak to najednou šlo uplně bezproblémů... Half life episode 2 na max detaily asi 60 FPS, need for speed undercover taky...
Dnes už se to buhužel zase seká, ale žádný další úpravy jsem nedělal... tak nevím, to snad potřebuje nějakej čas na rozehřátí..
Ale zas sem viděl, že ten procesor na to jakž takž dostačuje... tak jestli nemůže bejt vadná ta graf. karta?
Děkuju za odpovědi
Ze by bylo grafika spatna je velice nepravdepodobny, to by ve hrach padala, byly by artefakty nebo neco takovyho. Rekl bych, ze ji ten zdroj nezvlada nakrmit a proto se ti to zasekava. Ten zdroj je odpad a Fermi karty jsou obecne pomerne narocny na napajeni. Vymen ho a pak neco res dal, takhle akorat riskujes odpaleny PC.
BIOSu mas, predpokladam, nejnovejsi
u starších Nvidii při nedostatečném napájený se podtaktovali nebo dokonce vypínali části (ale nechci kecat) takže bych problém viděl ve zdroji... jinak upgrade procesoru bude taktéž nutností.
Podla mna to nema vobec docinenie ani s grafikou a ani s procakom. Skor by som pozeral na disk, resp. dosku a ovladac.
Mne tiez takto cukal PC ked som mal disky v RAIDe, a doska so starsim biosom sa s tym jednoducho nekamaratila. Skus dat najnovsi bios dosky a samozrejme aj najnovsie drivre.
Jaaj, tak to nejdřiv zkusim ten BIOS nejnovější tam koukám neni..
A diskama to na stoprocent neni, do teď běhaly perfektně...
Jinak včera jsem s tim hrál Just Cause 2 na max detaily, bez problémů... prostě tak hodinu po startu PC se to seká a pak to přestane... tak fakt nevim jestli se to jako zahřejvá..
Díky
Tak opravdu tomu nerozumím... když zapnu počítač a je offline, tak se to seká, ale když ho připojim k jaké koli síti, tak se to rozjede...
Prosím poraďte fakt mi to příde nesmyslný, ale opravdu to tak je...
Děkuji