Střih videa pro neználky

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
bebanek13
Začátečník
Začátečník

Střih videa pro neználky

Příspěvek od bebanek13 »

Ahoj potřebuju si sestříhat nějaký videa ale neznám žádnej program. Párkrát jsem něco dělal v movie makeru ale ten mi do W7 nějak nešel nainstalovat tak bych byl moc rád kdyby ste mi někdo poradili nějakej prográmek na Windows 7 se kterym to zvládne i někdo kdo nemá moc zkušeností.
Dík moc
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Střih videa pro neználky

Příspěvek od ToxicTears »

Sony Vegas pro tento účel bude určitě nejlepší.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

SonyVegas pro začátečníky? To je jako rict nekomu kdo vylezl z autoškoly at zkusi hned F1 :-)
Zkus nejaky soft pro začatečníky, jako Pinnacle, Ulead atd.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Mě se to nezdálo být těžký. Jednoduchý vrstvy, přetáhneš co potřebuješ střihnout, ořežeš z každé strany přidáš audio třeba a pak vybereš render. To mi jako těžký nepřipadá, možná se o SV jenom říká, že je těžký, ale není tomu tak.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
alisan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alisan »

Určitě Pinnacle. Za ty peníze asi nic lepšího není. A umí toho dost, aniž by tě nutil ho nějak dalece studovat. Mám tu verze od tuším 10 po nejnovější ... klidně něco ze starších pustím za pár kaček. Ale netuším, jak se to bude při instalaci tvářit na registraci u nového klienta. To by sis musel zkusit.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Vegas je už poloprofesionalni strich, človeku ktery nema jasno v pojmech, grabovani, ripovani, trimovani, konvertovani, avi, divX, deinterlace, se tam bude tezko neco tvorit. Možna to udela dobre, ale opravdu si myslim že pro začátek to je neprehledné...
Zkusi a uvidi, ma to trial verze vse...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

Pro začátečníky bych určitě doporučil Pinnacle Studio se kterým jsem velmi spokojen a nebo ve Windows obsažený poměrně dobrý a jednoduchý prográmek Windows Movie Maker nebo Windows Live Movie Maker.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

do Windows 7 se zdarma da doinstalovat Live Movie Maker ktery nahrazuje v predchozich verzich standardni Windows Movie Maker . Na zakladni strihani bohate dostacujici
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
bebanek13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bebanek13 »

oka díky movie maker sem stahnul pac jsem ho znal uz z XP ale nevedel sem ze de i na 7 takze diky vsem
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“