Nereagujúca myš
- Goinus
- Nováček

-
Nereagujúca myš
Dobry den prajem, chcel by som poprosit o pomoc. Problem je niekedy nereagujuca mys, musim stlacit ctrl alt del potom raz kliknut hocikde a uz ide zhruba na 2 minutky. Nefunguje len lave tlacidlo mysi. Ked Windows prestal reagovat na klikanie, skusal som to na touch pade(pouzivam notebook) a tam je to to iste i ked sa do toho nevyznam, nerozumiem ak to je chyba driveru, ako sa to moze prelinat. Skusal som hladat po vselijakych forach ale problem je v tom ze pouzivam mys A4tech X-710 wired a neviem na nu najst driver na verziu Windows-u 7 64bit. Tento problem zacal pred 2 tyzdnami ale notebook s touto mysou pouzivam uz skoro rok a tak nechapem, co sa mohlo zmenit, ak som vedome nic neinstaloval. Niekedy sa stane, ze Google chrome zacne divne reagovat na mys a ked presuvam okna tak zmiznu pritom nestlacim krizik, normalne tu listu potiahnem alebo ked idem naspat dozadu tak mi to vyhodi druhe okno atd. Som na tomto fore novy, tak poprosim strpenia
Ak budete potrebovat dodatocne informacie co by zancne urychlili riesenie mojho problemu rad pomozem.
- davidsv
- Nováček

-
Re: Nereagujúca myš
Vyzkoušej tu myš na jakémkoliv jinačím pc/nb, kde je 32 bitový systém. Pokud to půjde, je chyba v tom, že nemáš ovladače na 64 bitové win. A proč až po roce to nejede? Je možné, že to způsobily automatické aktualizace win.
Ještě bych zkusil přeinstalovat drivery na tu myš, když už nic.
Ještě bych zkusil přeinstalovat drivery na tu myš, když už nic.