Gamekeys.cz? Ano, ci ne.

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Gamekeys.cz? Ano, ci ne.

Příspěvek od Nerdis »

Zdravim,
nasel jsem stranku gamekeys.cz a chtel bych si odtud objednat minimalne 2 hry. Jedna by byla Minecraft za 250 (na official strankach cca 375Kc) a BFBC2 za 299 (normal krabicova cena je +- 450 - 499 Kc).
Ale mam tak trochu obavy z koupi, aby mi neprisel neakej fake key nebo tak ...
Nemate prosim nekdo s timto eshopem zkusenosti?
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Re: Gamekeys.cz? Ano, ci ne.

Příspěvek od bounty[cz] »

Zkušenost s uvedeným shopem nemám, když už na to přijde, tak kupuji na zahraničních, kde jsou ceny nižší.
Btw. nakoupit můžeš i levněji třeba na aukru, kupříkladu ten klíč k BFBC2 za 2 stovky od ověřeného uživatele s tisíci kladnými komentáři ...
Obrázek
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

neznam ten shop...radsi bych koupil jen ten minecraft a pokud bude OK,dokoupil bych i BF
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

vono to bude to samý co z aukra... jen se to tváří líp, protože maj stránky :-D
Obrázek
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

No jo vlastne Aukro, to jsem vzdy tak neak automaticky prehlizel cca ze stejneho duvodu jako tady u toho obchodu, ale uplne jsem zapomnel, ze tam jsou taky hodnoceni ;-)
No nejspis zkusim udelat to, ze si koupim ten minecraft odtud protoze vyjde lip nez jinde, ikdyz platba predem se mi moc nechce, ale budiz.
No a z aukra bych asi vzal to BFBC2 mozna i vic.
A vy mate zkusenosti s tim nakupem pres aukro cd keyu? Nasel jsem tam jednoho prodejce co ma 100% pozitivni hodnoceni, ale prece jenom jsou to docela strasaci ti, kteri tam maj sice jenom 28 negativnich z 4800 pozitivnich hodnoceni ....
Proste se docela bojim takovejhle nakupu prevodem ...
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Když už chceš nakupovat, tak z tuzemských ti mohu doporučit mmoboost. Sám jsem tam nikdy nekupoval, ale co jsem četl a co se mi doneslo, tak zatím spokojenost.
Nerdis píše:Nasel jsem tam jednoho prodejce co ma 100% pozitivni hodnoceni, ale prece jenom jsou to docela strasaci ti, kteri tam maj sice jenom 28 negativnich z 4800 pozitivnich hodnoceni ....
Proste se docela bojim takovejhle nakupu prevodem ...
Toho firewalkera, kterého jsem ti sem linknul, mohu osobně doporučit. Zakoupil jsem u něj klíč 2x, naposledy minulý týden klíč k FIFA 12 na Origin a stala se mi taková věc, při registrace klíče mi to vyhodilo hlášku, že je klíč již použit. Tak jsem o tom informoval prodejce, řekl, že uvidí, co se s tím dá dělat no a do hodiny jsem měl hru na účtě. Výměna klíče .) Komunikace A+, spokojenost A+
Obrázek
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Jo no to je zrovna ten s tim hodnocenim jak jsem rikal .... No tak dam na vas a snad to probehne ok ;-) Jako CoDMW3 za 378 oproti steamu, kde je za 1200 tak to je pecka dosti .... Pres co jsi platil a cca za jak dlouho ti to prislo?
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

ale uz nelze platit kartou , byla to parada hra za 2min koupena "Platby pomocí platebních karet jsou momentálně ze strany Aukra zrušené. " takze treba pro mne uz aukro nepouzitelny
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Tak stačí si zařídit paypal nebo teď je něco podobný i v česku, nevím už jak se to jmenuje, ale je to to samý, většina prodejců to má (aspoň ty co se točej kolem PC a těch keyu tady).
Obrázek
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Nerdis píše: Jako CoDMW3 za 378 oproti steamu, kde je za 1200 tak to je pecka dosti
To nemůžeš tak brát přeci. Activision si cenu svých produktů diktuje takto. Na Steamu třeba až do poloviny tohoto roku bylo MW2 za plných původních 60€. Ale zase tam jsou slevy, kterým nemůže nic konkurovat, třeba před 2 lety jsem kupoval GTA4 za 5€, kde to koupíš takhle i dneska? A podobně ... Nemůžeš to srovnávat s verzemi hry, které jsou určené pro jiný region. Přemýšlej, myslíš, že si by si někdo u šikmookejch v džungli koupil hru za 1200 (jako je tomu na Steamu, Xzone atd.), když je to celý jeho měsíčný plat (přinejlepším)? Konkrétně na tom MW3 za 378,- ten prodejce ještě přes polovinu vydělá. Takže to nemůžeš takto srovnávat.
Nerdis píše:Pres co jsi platil a cca za jak dlouho ti to prislo?
Už si nepamatuji, kupuji a platím takhle takřka denně, ale myslím, že PP nebo KB-Mojíbankou. Hra, resp. kód přišel rychle.
Obrázek
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Bounty mas pravdu no. Ja prave kdyz nakupuju hry tak vetsinou na steamu, ale nikdy jsem nepremejslel nad tim, ze bych to koupil z jiny nez cesky distribuce nebo ze steamu :-P
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

kamos i ja mame moc dobre zkusenosti s http://www.esubagames.eu/
ja mam dobre zkusenosti s http://gametime.cz/
a kolega pouziva dost casto http://www.offgamers.com/

tech levnejsich a spolehlivych shopu bude urcite vice, tady jen seznam tech co mam overene ja nebo me okoli.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

No tohle ma rekl bych uz neakej smysl .... :-P Ale mam takovej pocit, ze budu zabijet, protoze kamos mel sehnat nekoho, pres koho bychom to zaplatit, ale nikoho nesehnal a ted to vypada, ze nebude pres koho to objednat :-D :-D FAIL
GameKeys
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GameKeys »

Dobrý den,
dovolte nám prosím reagovat na toto vlákno.

Nákupu na našem e-shopu se obávat nemusíte, všechny naše aktivační klíče jsou legitimní.

Je nám velice líto, že ve Vás náš obchod budí nedůvěru. Chápeme, nejsme na trhu dlouho, ale již jsme uskutečnili několik stovek úspěšných objednávek. Získání zpětné vazby od zákazníku však není jednoduché, naprostá většina nakoupí bez registrace a nezanechají žádný komentář nebo dotazník od Heureky, proto si další příchozí zákazníci nemusí být jisti nákupem.
Nemáme jim to za zlé, ale jsme vždy potěšeni jakoukoli odezvou.

Nemusíte se obávat, že skončíte bez peněz a s nefunkčním kódem, našim zákazníkům se vždy snažíme vyjít maximálně vstříc, v případě nejasností nebo jiných problémů stačí využít kontaktní formulář na našich stránkách a my Vám rádi pomůžeme.

Co se týče platby, je tu možnost využít PayPal účtu, který poskytuje velmi dobrou ochranu kupujícího. Nedávno jsme také zavedli GoPay platby kartou a SuperCash, který je ideální volbou pro ty, co nevlastní účet a nechtějí čekat na odeslání platby složenkou.

Dovolte nám Vás ještě upozornit na nákup velmi levných CD klíčů - většinou se jedná o tzv. RU verze, které jsou určeny pro rusky mluvící země. Nákupem můžete riskovat budoucí funkčnost titulu - viz. případ TES: Skyrim, který nyní vyžaduje ruskou VPN i pro hraní, ne pouze aktivaci.
Na druhou stranu tím můžete hru získat daleko levněji, což je pro většinu hráčů rozhodující kritérium. I my uvažujeme o jejich zavedení, ale stále se obáváme výše uvedených problémů a naše zákazníky tomuto riziku nechceme vystavovat.

Děkujeme

S přáním šťastných a veselých Vánoc
GameKeys.cz
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Zmizí i hrozba odhalení ze strany VALVE? Nevím jestli by byl ochoten někdo přijít o účet i se svými desítkami her...
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nikdy neblokujou celej ucet,ale pouze samostatnou hru...da se to vyresit,ze 1 ucet = 1 hra
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Hmm, úžasné, abych měl desítky účtů na desítky her, absurdní nemyslíš?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak si nekupuj rusky CD keye a nebudes mit takovydle problemy :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“