PCTforum STEAM community
Moderátor: Baneshee
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Re: PCTforum STEAM community
máš steam v angličtině?
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- burgis
- Nováček

v češtině
- Semo
- Nováček

tohle dela kamosovi taky, zkus reinstal hry, nove ovladace, aktualizovat directx, Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Packageburgis píše:Klic jsem zadal, hru stahnul, sama se mi nainstalovala ale kdyz ve steamu kliknu na Dirt3 a dam hrat, hra se mi vubec nezpusti nevite nekdo co s tim, popr. jestli se treba nekdo nesetkal se stejnym problemem.
sice mu to nepomohlo : ), ale nekdy pomaha....
CPU: i7 3770K@4.5Ghz/1.26V + Noctua NH-D14, MB: ASUS P8P67 DELUXE (B3), RAM: 16GB 2200MHz , VGA: GTX980 4GB, SSD:240GB , HDD: Seagate 320GB, 500 GB, 1TB, 3TB , DVD-RW: ASUS , Zdroj: CM RS-700 Silent PRO 700W, Zvukova karta: Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer, Case: Fractal Design Define R3, Monitor: LCD Monitor 23" LG IPS, Repro: Logitech X-540 5.1
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

dej si angličtinu... někdy to dělá problémy.burgis píše:v češtině
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- burgis
- Nováček

Vyresil jsem to uplně jinak
, Stahnul jsem si hru na Torrentech, ktera mela být puvodne pouzita na Creck, ale misto craknuti jsem použil klíč, který mi dali na steamu. A už to jezdi, akorát mi nezmizí hlavní panel to ale asi tak má být. Mám na mysli ty okraje.
AllowedCry: Ta anglictina nepomohla, ale i tak díky
AllowedCry: Ta anglictina nepomohla, ale i tak díky
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Když jsem minulý čtvrtek koupil hru na steamu a doteď se mi peníze neodečetli z účtu (= jim to ještě nepřišlo), je to pořád normální, nebo už je něco špatně? Většinou platba proběhla druhej, nebo třetí den.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- jardakill
- Začátečník

-
Mi to trvalo přes 2 týdny, tak myslím, že to normální je. Navíc se můžeš podívat na svůj bankovní účet, je to v položce-Blokace a nezaúčtované transakce, tam bys mněl vidět co ti budou stahovat.
MB-ASUS Maximus Extreme Z790. CPU-i9 14900KS. Paměti DDR5-Skill 2x24GB 8000.GK-ASUS Astral RTX 5090 OC. Zdroj- Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition, 1600W. ZK-CSB ZXR.Disky- Samsung SSD M.2 980PRO 1GB, Kingston SSD M.2 FURY Renegate 2GB.Chassis-Corsair iCUE LINK 9000D AIRFLOW White rychlá voda na všem. Monitor Asus 4K PG42UQ.
- MIZ
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
STEAM problém: Zakoupené hry "nejsou k dispozici".
V létě jsem koupil Duke Nukem Forever za tisícovku v kamenném obchodě a hrál. Po nějaké době si to chci zahrát znovu a vyskočí okno přihlášení Steam, kde nefunguje moje heslo. Absolvuji tedy obnovu hesla, úspěch. Hra však stejně nejde spustit, vyskočí okno Steam "Hra není k dispozici, zkuste později.". Vkládám koupené origoš DVD do PC, že to spustím z něj a totéž! Hra není k dispozici! Co to je??
Spouštím znovu DVD a místo "play" dávám "reinstall". Opět se otevře Steam a začíná mohutně stahovat cosi, trvá to už hodinu, přestože po pár minutách ukazatel doběhl na 100% a tam zůstal. Co to je??
Zbývá zkusit ještě odinstalovat a nainstalovat znovu, ale nevím, ten Steam je něco totálně mimo.
Zkouším spustit Simulator A-10, ten jsem přímo ze Steamu stáhl v létě za nějakých 600 Kč. Vyskočí okno "hra se připravuje ke spuštění". V Steam klientovi se postupně doklikám k poznání, že se opět znovu stahuje celých 7 GB této hry!! To je kua co??
Steam bohužel stahuje data velmi primitivně, takže zde na venkově s ADSL 2 Mbit když mi na chvilku vypadne připojení, Steam nenaváže a hlásí vše OK stažené. Musím pak na další noc pustit stahování komplet znovu, protože navázat neumí.
Dobrá, nejde mi spustit jedna hra za asi litr a druhá za asi 600. Budiž, je to blbý, ale neznám řešení.
POINTA: Nakoupil jsem za několik tisíc hromádku her pod stromeček! Bohužel mě nenapadlo předem zjišťovat, která taky funguje jen přes tenhle sh*t systém! Protože na co mi je legální kupování her, když to pak nefunguje?! Fakt se na stará kolena mám naučit krást, aby mi vše fungovalo??
Dotaz: Jak poznám, že hra nepotřebuje Steam a tedy je vysoká šance, že bude funkční i po měsíční přestávce v hraní? V popisech se dočtu jen "vyžaduje trvalé připojení k Internetu".

V létě jsem koupil Duke Nukem Forever za tisícovku v kamenném obchodě a hrál. Po nějaké době si to chci zahrát znovu a vyskočí okno přihlášení Steam, kde nefunguje moje heslo. Absolvuji tedy obnovu hesla, úspěch. Hra však stejně nejde spustit, vyskočí okno Steam "Hra není k dispozici, zkuste později.". Vkládám koupené origoš DVD do PC, že to spustím z něj a totéž! Hra není k dispozici! Co to je??
Spouštím znovu DVD a místo "play" dávám "reinstall". Opět se otevře Steam a začíná mohutně stahovat cosi, trvá to už hodinu, přestože po pár minutách ukazatel doběhl na 100% a tam zůstal. Co to je??
Zbývá zkusit ještě odinstalovat a nainstalovat znovu, ale nevím, ten Steam je něco totálně mimo.
Zkouším spustit Simulator A-10, ten jsem přímo ze Steamu stáhl v létě za nějakých 600 Kč. Vyskočí okno "hra se připravuje ke spuštění". V Steam klientovi se postupně doklikám k poznání, že se opět znovu stahuje celých 7 GB této hry!! To je kua co??
Steam bohužel stahuje data velmi primitivně, takže zde na venkově s ADSL 2 Mbit když mi na chvilku vypadne připojení, Steam nenaváže a hlásí vše OK stažené. Musím pak na další noc pustit stahování komplet znovu, protože navázat neumí.
Dobrá, nejde mi spustit jedna hra za asi litr a druhá za asi 600. Budiž, je to blbý, ale neznám řešení.
POINTA: Nakoupil jsem za několik tisíc hromádku her pod stromeček! Bohužel mě nenapadlo předem zjišťovat, která taky funguje jen přes tenhle sh*t systém! Protože na co mi je legální kupování her, když to pak nefunguje?! Fakt se na stará kolena mám naučit krást, aby mi vše fungovalo??
Dotaz: Jak poznám, že hra nepotřebuje Steam a tedy je vysoká šance, že bude funkční i po měsíční přestávce v hraní? V popisech se dočtu jen "vyžaduje trvalé připojení k Internetu".
CPU AMD Phenom X4 9850BE; motherboard Gigabyte MA790FX-DQ6; CPU chladič Scythe Zipang; RAM 2*2GB 1066MHz CL5-5-5-15 Transcend; disk WD Velociraptor; grafika ATI 4870; zdroj Enermax MODU82+ 625W; case Antec P182; monitor NEC MultiSync LCD 2090UXi (IPS, 20", 1600*1200); myš Razer Lachesis; UPS APC Back RS 1500
W7 64b: Namoroka (FireFox 3 64b), MS Visual FoxPro 9, Open Office 3, C&C3
Mé skóre v distribuovaných výpočtech: BOINC projekty, český projekt
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Chybu hledej u sebe, me tohle steam nikdy neudelal a imho vetsine lidi tady taky ne. Pokud mas hru spatne nainstalovanou/stazenou, tak dej ve vlastnostech v zalozce "local files" volbu "verify integrity of game cache". Zkontroluje to instalaci a kdyz budou nejaky soubory poskozeny, tak je to stahne znova. Pokud mas nespolehlivej internet, tak si muzes steam prepnout do offline modu a pak budes moct hrat i bez netu. Pred tim je ale samozrejme musis mit ve funkcnim stavu
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- bounty[cz]
- Začátečník

Přesně, nechápu individua, co v těhle končinách nadávají na SteamBaneshee píše:Chybu hledej u sebe
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No chlapi, chyba rozhodně nemusí být u něho. Mě nešel půl roku spustit L4D2. Dokonce jsem vyměnil disk, přeinstaloval systém, přeinstaloval Steam, postahoval znova a nic (a samozřejmě vyzkoušel X lokalit - od ČR, přes NL a rusko až po UK). Až po půl roce se to náhodou podařilo spustit.
A to nemluvě o rychlosti Steamu, kdy i na mém PC se Steam rozhodne otevírat alespoň několik sekund (čím déle je spuštěný, tím déle se otevírá - a ne, swapem to není, ten je naprosto vypnutý). Na internetu, při objednávání, VŽDYCKY musím po kliknutí na "odeslat" po potvrzení platby dát pravý a refresh, neboť to zahlásí "nelze se připojit" (a po refreshi OK).
A co teprve to, že ignoruje W7 "chytni a táhni z horního okraje obrazovky" pro zmenšení atd.
A to nemluvě o rychlosti Steamu, kdy i na mém PC se Steam rozhodne otevírat alespoň několik sekund (čím déle je spuštěný, tím déle se otevírá - a ne, swapem to není, ten je naprosto vypnutý). Na internetu, při objednávání, VŽDYCKY musím po kliknutí na "odeslat" po potvrzení platby dát pravý a refresh, neboť to zahlásí "nelze se připojit" (a po refreshi OK).
A co teprve to, že ignoruje W7 "chytni a táhni z horního okraje obrazovky" pro zmenšení atd.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- bounty[cz]
- Začátečník

- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě zase nedávno nešla obnovit hra z steam zálohy. Kliknul jsem na restore a nic se nedělo, musel sem hru znova stáhnout a když jsem ji stáhnul, tak to najednou šlo a zrovna to bylo GTA 4, který má 16gb. Nebo jsem koupil hru a stáhnout mi šla až druhý den, protože to pořád psalo, že je nedostupná.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- nou
- Začátečník

-
no 99% ludi nema ziadne problemy. proste nikdy nic nemoze byt stopercentne. treba skusit napisat na podporu steamu co som cital tak su velmi napomocny. ta hlaska ze hra nie je k dispozicii som videl len parkrat ked boli velke vypredajove akcie a servery boli pretazene. za hodinku to islo v pohode.
- MIZ
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Pro ty, co nečetli pořádně: Hru mám na DVD. Ano, opravdu jsem si koupil fyzicky DVD s hrou a to mám v PC.
Pokračování:
Nakonec jsem zjistil, že se ze hry Duke Nukem Forever má stahovat "jen" 450 MB s odhadovaným časem stahování 50 minut. Fajn, zkusil jsem to přečkat. Stáhlo se a hrát šlo. Vzhledem k pokročilé hodině jsem hraní odložil na další den. Dnes přijdu, vložím DVD do PC, spustím hru a hádejte! Ano, opět se chce stahovat 450 MB s odhadovaným časem 50 minut!!! Ještě si tu někdo myslí, že jsem debil já? I když asi jsem, protože jen debil dá za tohle litr.
Na podporu Steamu jsem samozřejmě koukal včera ještě před psaním sem. Prošel jsem témata, ale jejich názvy jsou dost obecné a nenašel jsem žádné nadějné. Psát na podporu lze až po nějaké další registraci - registrace z účtu zde neplatí! Nechápu. Smůla. Pro ně štěstí, protože to by si ty <píííp> za rámeček nedaly.
Ale má hlavní otázka zní: Jak v budoucnu rozliším hru, která vyžaduje Steam?? Na obalu jsem našel jen "vyžaduje připojení k Internetu" - znamená to vždycky automaticky tuhle pakárnu?
Proč se tento systém s*re do hry koupené v klasickém obchodě na DVD??
Co se stane, když ten Steam nějak úplně zruším - zůstanou mi koupené hry?
Bonusová otázka: Co říct dětem na otázku, proč si ty hry prostě nestáhnem z Internetu jako kamarád, který za ně ani nemusí dávat žádné peníze a cokoliv chce hrát, klikne a hned hraje??
Pokračování:
Nakonec jsem zjistil, že se ze hry Duke Nukem Forever má stahovat "jen" 450 MB s odhadovaným časem stahování 50 minut. Fajn, zkusil jsem to přečkat. Stáhlo se a hrát šlo. Vzhledem k pokročilé hodině jsem hraní odložil na další den. Dnes přijdu, vložím DVD do PC, spustím hru a hádejte! Ano, opět se chce stahovat 450 MB s odhadovaným časem 50 minut!!! Ještě si tu někdo myslí, že jsem debil já? I když asi jsem, protože jen debil dá za tohle litr.
Na podporu Steamu jsem samozřejmě koukal včera ještě před psaním sem. Prošel jsem témata, ale jejich názvy jsou dost obecné a nenašel jsem žádné nadějné. Psát na podporu lze až po nějaké další registraci - registrace z účtu zde neplatí! Nechápu. Smůla. Pro ně štěstí, protože to by si ty <píííp> za rámeček nedaly.
Ale má hlavní otázka zní: Jak v budoucnu rozliším hru, která vyžaduje Steam?? Na obalu jsem našel jen "vyžaduje připojení k Internetu" - znamená to vždycky automaticky tuhle pakárnu?
Proč se tento systém s*re do hry koupené v klasickém obchodě na DVD??
Co se stane, když ten Steam nějak úplně zruším - zůstanou mi koupené hry?
Bonusová otázka: Co říct dětem na otázku, proč si ty hry prostě nestáhnem z Internetu jako kamarád, který za ně ani nemusí dávat žádné peníze a cokoliv chce hrát, klikne a hned hraje??
CPU AMD Phenom X4 9850BE; motherboard Gigabyte MA790FX-DQ6; CPU chladič Scythe Zipang; RAM 2*2GB 1066MHz CL5-5-5-15 Transcend; disk WD Velociraptor; grafika ATI 4870; zdroj Enermax MODU82+ 625W; case Antec P182; monitor NEC MultiSync LCD 2090UXi (IPS, 20", 1600*1200); myš Razer Lachesis; UPS APC Back RS 1500
- nou
- Začátečník

-
- Mirek1
- Začátečník

MIZ:Jediný obchod,kde ti řeknou,zda hra vyžaduje připojení k internetu,nebo steam http://www.funstore.cz/
- Mirek1
- Začátečník

OndraSter:S tím L4D 2 byl problém u Avast.Záhadně to antivir blokoval.Už je opraveno.Osobně sem problém měl taky.Zatím sem to nezkoušel..hráči jaksi odpadají..
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Avast mi do PC nesmí, tehdy jsem neměl dokonce žádný.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- MIZ
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Díky za zajímavé odkazy a informace!
Dnes jsem znovu spustil Duke N. F. a - nestahovalo se nic. Ale taky zcela zmizela možnost pokračovat v rozehrané kampani! Ať to spouštím jak chci, možnost navázat rozehranou hru není! Jen začít znovu od začátku, což se mi moc nechce!
Dnes jsem znovu spustil Duke N. F. a - nestahovalo se nic. Ale taky zcela zmizela možnost pokračovat v rozehrané kampani! Ať to spouštím jak chci, možnost navázat rozehranou hru není! Jen začít znovu od začátku, což se mi moc nechce!