Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od durod »

renek1, no nijak,to chce trenink,trenink
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

já teda zatím chodím radši po svých. s heli mi to nikdy nešlo. proto mám radši menší mapy typu metro/bazaar/seina. od toho novýho patche kdy dice znehodnotil IR optiku mám lepší K/D ratio. lidi asi nepoužívali nic jinýho a teď na to doplatili :D

každopádně dnes se uvidíme na karkandu 8)
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

durod píše:renek1, no nijak,to chce trenink,trenink
Dik, to je rad za vsechny prachy. ja vim ze to chce trenink a taky se snazim, nicmene jsem myslel, ze treba to ma nekdo tak nastaveny co me jeste nenapadlo, a o to jsem zadal
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

myslis jako citlivost a mapovani tlacitek? Koukni na moje posty,psal jsem o nastaveni citlivosti. ALe kazdemu to vyhovuje jinak,krome toho ma kazdy jinou mysku a tak. Jinak k tlacitkum, mysi mirim a strilim,rozhlizim se , vypoustim svetlice nebo zapinam rusicku, vyskakuji z heliny(poloherni myska- 5 tlacitek), "E" prepinam mista v heline a "F" zbrane....
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

xtron píše:já teda zatím chodím radši po svých. s heli mi to nikdy nešlo. proto mám radši menší mapy typu metro/bazaar/seina. od toho novýho patche kdy dice znehodnotil IR optiku mám lepší K/D ratio. lidi asi nepoužívali nic jinýho a teď na to doplatili :D

každopádně dnes se uvidíme na karkandu 8)
Me tedy to IR prijde hodne podobne, jestli to nerfli, tak celkem malo. Sice na 100 metru uz jsou videt jen lehce obrysy a panaci nesviti jako predtim, ale jinak na beznou vzdalenost na kterou dosahnou treba zbrane utocnika to infra naprosto bohate staci.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

já používám PKA-S holo optiku ta mi vyhovuje asi nejvíc.
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

tak konecne na wake islandu , jen se me zda hodne zamraceny a dost preblikava zelena
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

A funguje ještě s IRNV to zadržení dechu jako u sniperskejch optik? To byla na tom podlě mě největší výhoda, s přesnou zbraní nebyl problém zabíjet v pohodě na 200 metrů nebo i víc.
Obrázek
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

zaplatil sem si rozsireni back to karkand,zaplacene prez paypal ale kdyz se chci pripojit na nejake server tak to napise ze je pozadovam back to karkand s odkazem na zakoupeni,nevi nekdo co stim?
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

Zdarec,
budu si kupovat Back to Karkand, ale chci se zeptat, když mám tu ruskou verzi BF3 nebude vadit, když budu kupovat CZ verzi Back to Karkand? Budu kupovat přes alzu http://www.alza.cz/battlefield-3-cz-bac ... i.cz#popis . Nebo pokud by někdo věděl, kde to sehnat levněji tak pište :D .Díky za odpověď.
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mam ruskou verzi koupenou hned po vydani za 440,- takze jsem predpokladal ze standart -doufam ze jse DLC nekupoval zbytecne :lol:

dnes jsem zakoupil prez origin DLC back to karkand a vse v poradku , vyslo to dle vypisu na 399,- kc , ve vypisu primo na originu pisou ze neni potreba zadavat kod "No Unlock Code Needed" ,asi se to nejak auto zakomponovalo do hry
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

serizovatel píše:mam ruskou verzi koupenou hned po vydani za 440,- takze jsem predpokladal ze standart -doufam ze jse DLC nekupoval zbytecne :lol:

dnes jsem zakoupil prez origin DLC back to karkand a vse v poradku , vyslo to dle vypisu na 399,- kc , ve vypisu primo na originu pisou ze neni potreba zadavat kod "No Unlock Code Needed" ,asi se to nejak auto zakomponovalo do hry
Jo to mi pise taky ale pokud se chci nekam pripojit tak mi napise ze si to mam koupit abych se tam mohl pripojit,pritom sem to uz platil.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Nevíte proč když spouštím Origin krátce po spuštění PC, tak se mi celý PC zasekne asi na 4 sekundy včetně myši, zvuku a všeho a pak to jede dál? U ostatních aplikací jsem to nepozoroval.
Problém se objevuje asi od té doby, co jsem si přidal ke svým 4GB RAM další 4
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

H2SO4 : tak to je nemile me to funguje ,uz jsem koukal na vsechny nove mapy
Demonoid126
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demonoid126 »

H2SO4 píše:
serizovatel píše:mam ruskou verzi koupenou hned po vydani za 440,- takze jsem predpokladal ze standart -doufam ze jse DLC nekupoval zbytecne :lol:

Jo to mi pise taky ale pokud se chci nekam pripojit tak mi napise ze si to mam koupit abych se tam mohl pripojit,pritom sem to uz platil.
Mam uplně stejnej problém nevím co tam dělaj,včera jsem to koupil přes Origin zaplacení proběhlo v pořádku,tak jsem dnes celej natěšenej mazal k PC a ono to píše ať si to koupím no fakt FAIL.Mám CZ verzi.
Demonoid126
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demonoid126 »

Těď jsem to zkoušel znovu a HURÁÁ ono to funguje takže jde se pařit pecka.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Technicka, ATInaci,jake pouzivate ovladace?
.
.
.
Uvazuji,ze upgraduji klavesnici a mysku,kdyz to okolnosti dovoli, chci hrat na 42" plasme, misto 22" LCD, takze nutne potrebuji bezdrat. Hrajete nekdo BF3 MP bezdratove? Neni problem s lagem? Co byb bylo lepsi,bluetooth nebo klasika radiovka?
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

když mám teda tu ruskou verzi BF3 nebude vadit, když budu kupovat CZ verzi Back to Karkand?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

durod píše:Technicka, ATInaci,jake pouzivate ovladace?...
AMD Catalyst 12.1 Preview x86/x64
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

[quote="durod"]Technicka, ATInaci,jake pouzivate ovladace?

posledni 11.11c a nou problem

edit: aha tak vysly naky novy :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“