Inquisitor

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Inquisitor

Příspěvek od BRKO »

Uplatnil jsem zbabelou metodu "zabit jednu potvoru, utect do bezpeci, okamzite save" a vyslo to. Nicmene druhy rozhovor ve meste skoncil tim, ze me nejaky chlap s palici v mziku zabil. Myslim, ze me Inquisitor bude bavit :)

Musim rict, ze i me od prime koupe hry odradila imho vysoka cena. Radeji jsem vyuzil moznost koupit remitendu Levelu.

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

jo v tom městě je v jedné chajdě nájemnej vrah co tě sejme, je dost silnej, buď uteč ke strážím a nebo si skoč do místních kasárna kde je v mučírně (některé domy mají více poschodí!) pes Diabolus, co s stebou půjde, je to dobrej parťák, čeká tě fakt dost textu :) je to taková detektivka, ale pak sou zase akční části, dávej si dobrej pozor jak s kým povedeš rozhovor, nemusíš se pak dostat k některým informacím atd... (vyšší ceny...) Je to oldschool rpg, měl sem teď čas, tak sem ho rozehrál, technické zpracování je no horší - 10 let domáciho vývoje je vidět, ale atmo to má fakt fajn. Akorát obtížnost je fakt vyšší.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já to začal taky hrát, po všech těch střílečkách jsem zatoužil po něčem jiném a přestože se mi na disku už skoro rok válí DAO, tak jsem radši spustil tohle.

Grafika se mi líbí, chůze ji divná, ale dá se to. Vadí mi titěrný sbírání předmětů, kdy je nutné najet přesně na pixel skoro.

Dal jsem si Kněze tak snad to za něj půjde, k osobě inkvizitora mi seděl nejvíc :) ... a ty netopýři problém nebyly, ale přiznám se, že hraju na lehkou, chci si spíš užít příběh atd. než se trápit soubojema.
Goldnoob team proud member!
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

jo jasně, tip na itemy -> přidržet alt ala diablo a jsou vidět popisky :). Já sem rozjel všecky chary je to v podstatě asi takhle Paladin = warrior, šlechtic = rogue, inkvizitor = mage.
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Thellwin píše:Jale přiznám se, že hraju na lehkou, chci si spíš užít příběh atd. než se trápit soubojema.
Jsem ted na Hillbrandtskem hrbitove a sestoupil jsem do hrobky. Na jejim konci je prasojester Herbartius a ten nas (ja level 9 tusim, pes a Hugo) da na jednu ranu vsechny. Svinak zly, ale ja si ho podam nakonec!

Super je, ze Inquisitor neni mainstream a nema tak zadny forum s desitkama navodu, tipu apod. Proste si to clovek musi obslapnout sam. Snad me ta obtiznost nevytoci uplne do bela a nezpusobi ragequit :mrgreen:

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Je vidět, že už jsem dlouho nic podobnýho nehrál, je to takový dost "nepřístupný" pro "víkendové" hráče. Zatím běhám všude možně, ale kamkoliv vlezu, tak se nějak zaseknu. Na hřbitově se nemůžu dostat za tu mříž a nenašel jsem způsob, jak jí otevřít, u jinde jsem zase skončil před jezírkem s kyselinou (asi by pomohlo nějaké kouzlo, ale žádné vhodné nemám) ... v podstatě jsem ještě nesplnil žádný úkol, krom toho, že jsem donesl katovi nějakej driják :)

Jinak obtížnost soubojů i na nejlehčí je dost vysoká, mám sebou psa i Huga a stejně dostávám občas na prdel. Peněz je málo ... sakra málo ...
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Zejmena tech penez, co clovek vyda na identifikaci predmetu! Jinak taky cekam, kdy se zacne neco poradneho dit :D

Zachranils uz tu holku na hornickem hrbitove? Nejak nemuzu ten quest dokoncit...
Na hrbitove v kobce jsou na stenach 3 lebky s pakou, co otviraji ty mrize.

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud myslíš tu v té kapli, jak jí tam drží ten týpek, tak tu už ano :)

Díky za tip na ty páky, jsem hledal a nic jsem nenašel, musím se tam vrátit.
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Takže pokud si hodlám raději užít příběh a nechci se trápit soubojema je lepší lehká? Já jen aby to nebylo zase s "prstem v nose"...
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“