použití adsl modemu s routerem pouze jako ethernet router
Moderátor: Don
- padlo
- Nováček

-
použití adsl modemu s routerem pouze jako ethernet router
Zdravím, mám už vyřazený adsl modem+router+wifi draytek vigor 2600GE. Je možný ho připojit k jinýmu ISP jako router? Od ISP mi vede RJ45, tak mi jde o to, jestli to bude umět routovat i na RJ45, nebo jestli se to musí zapojit nějak jinak. WAN port (ADSL modem) má totiž RJ11. Díky 
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: použití adsl modemu s routerem pouze jako ethernet router
Nejde...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- padlo
- Nováček

-
Dík, tak letí do šrotu 
- cabman
- Středně pokročilý

Jestli jich nemáš neomezenou zásobu tak bych ho tak rychle nevyhazoval. Pořád ještě půjde použít jako bridge LAN a WiFi a dost často tu síť poskytovatele není nutné routovat. POkud ti dá 24b masku tak jsi v klidu - na tom adsl modemu nastavíš dhcp na lan a brána bude poskytovatel připojení.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.