Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Flegy »

Koro: davej si pozor na to co rikas, ja mam taky ru verzi a troufnu si rict, ze vybavou bytu a serveru bys byl proti me socka ty :wink:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Obzvlášť to nový křeslo, v kterým se ta prdel stejně potí, jako sociální nevypadá viď :-)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

:lol:
xecuttor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xecuttor »

Jasně, takže všichni co maj RU verzi jsou vlastně socky. A lidi co to tvrdí se asi i nazývají inteligentními. Radši to nebudu dál komentovat. Ale chápu, napsat tři slova do googlu a pětkrát kliknout myší jednou měsíčně je opravdu strašně moc práce pro těžce pracující, povinnostmi v RL ověšené, kteří radši tu minutu stráví hraním hry.

a aby můj post nebyl úplně OT: Nevíte někdo jestli se daj sbírat ze země zbraně z DLC někým kdo DLC nemá? Mám takovej pocit, že mi vždycky zmizej před nosem, když je chci sebrat.
AMD Phenom II X4 940 BE, Asus M2N-E, 4GB 800Mhz DDR2, Sapphire AMD Radeon 5770 1GB Vapor-X, Enermax Eco80+ 500W
Obrázek
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

jdou musíš je ale sebrat zavčas protože na té zemi nebudou ležet věčně :-D já už mám odemknuto šest zbraní MG36 nezklamala 8-)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Já to okomentuju z jinýho pohledu.
Měli by jsme bejt rádi, že na nás EA myslí a dělá hry česky až se na nás vysere, protože tu kšeftujem s klíčema určenýma jinam tak si za to budem moct sami.
xecuttor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xecuttor »

EA nemyslí na nás, ale čistě jen na sebe a svoje zisky, jelikož tím, že vydá hru česky, osloví i cílové skupiny, kteří by si tu hru jinak nekoupili vůbec. Lokalizace přímo od EA jsou už zahrnutý v ceně i té ruské verze, toho se neboj;-) To už je zase na jinou diskuzi.
AMD Phenom II X4 940 BE, Asus M2N-E, 4GB 800Mhz DDR2, Sapphire AMD Radeon 5770 1GB Vapor-X, Enermax Eco80+ 500W
Obrázek
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

Koro píše:
Wiruz píše:Frostys +1 aneb jak může bejt někdo tak strašně moc línej že zaplatí 200,- za minutu práce? :roll:
za minutu ani nenajdu co musim prekopirovat, pak cekat az ti to nekdo po patchy nekam nahraje, pak to stahnout a doufat ze to pujde a to nekolikrat mesicne, za to mi 200kc teda nestoji ... ale na to prijdete sami
Je to individuálne, študentom a sockám sa to oplatí ale vyťaženým pracujúcim ľudom nie.[/quote]
som pracujuci clovek ktory plati dane tomotu statu (cz) a urco nespravim tu chybu zeby som si to kupil za 60ecek na origine ked mozem usetrit par stovak na nieco ine,a nehodlam plati za nedorobeny produkt plnu cenu to sa moze ist EA pekne bodnut,a kcomu mi je u multaku cestina? to fakt nechapem aj keby to bolo po arabsky tak sa to da hrat
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Red Devil: Me neprijde zrovna vyhodne platit za oficalni originalku 999 kdyz ruskej klic stoji nekde i 360 a i tak na tom EA a ten kdo to preprodava vydelaji. Nekde soudruzi udelali chybu. Cestina necestina.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja bych tu cenu ruskejch klicu pochopil jen v pripade, ze by zamezilo EA hrani rusakum na evropskejch serverech, beztak je to banda lageru a cheateru
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

Flegy píše:Koro: davej si pozor na to co rikas, ja mam taky ru verzi a troufnu si rict, ze vybavou bytu a serveru bys byl proti me socka ty :wink:
Prepáč, malo mi napadnúť, že to nahlodá tvoje krehké ego.
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

Jenom tady napíšu dotaz a ostatní hned musí řešit úplně něco jiného... Musí se furt řešit o nějakým RUS keyu.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Socka nesocka,kazdy investuje penize jinak. Proc bych neusetril petikilo? To jako se neohnete ,kdyz je uvidite nekde na chodniku? :roll: Si myslim,ze socka rozhodne nejsem, mesicne platim dan vice nez je prumerna mzda a kdyz je mozno koupim grafickou kartu z bazaru. Kazdy ma jine priority, ja penize vrazim do rodiny. Babka k bace, budou kapce :lol:
Mozna je to vychovou, v detstvi jsem zrovna bohatstvim netrpel,tak mi to zustalo 8)
Ale je to tady tezce OT

Radsi jdem hrat, I need a gunner gunner, a gunner is what I need.....(Aloe Blacc)
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

tak to teda cumim , podle verze hry poznate kdo je jaka socka.... :-D :-D

ja treba kupoval na aukru tu nejlevnejsi verzi ,ale originalni plnohodnou hru je fakt ze jsem se trochu napalil a ted zavidim vsem nesockam co maji ceskou verzi ,tem ze slovenska nejvice.. :roll:
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Kazumi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazumi »

http://www.steamgames.cz/akcni-hry/i188 ... 3-ru-verze

Takze ked toto si kupim budem mat BF3 cez net rovnako ako vy? akurat nebudem mat tam ten patch? A ten patch mozem kupit hociaky ? bude mi tam sedet?
A tejto verzii BF3 co som vam poslala sa da nejak spravit aby som to mala po cz? alebo aspon EN ? Dakujem..
Procesor INTEL Core i5-2400 Quad-Core (Sandy Bridge),
HDD WESTERN DIGITAL Caviar SE16 500GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot, 8.9ms,RAM 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 KINGSTONZdroj SEASONIC S12II-620 Bronze,GK ASUS GTX 560 Ti Top.Základní deska ASUS P8H61 (rev 3.0)Skrin Zalman Z9 Plus
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

Už to tu bylo řečeno mnohokrát...
Takze ked toto si kupim budem mat BF3 cez net rovnako ako vy?
ano
akurat nebudem mat tam ten patch? A ten patch mozem kupit hociaky ? bude mi tam sedet?
jestli patch=Back to Karkand, tak ten si můžeš dokoupit kdekoliv, nainstaluje se přes Origin
A tejto verzii BF3 co som vam poslala sa da nejak spravit aby som to mala po cz? alebo aspon EN ?
můžeš mít eng nebo cz, návod jak rozjet anglickou resp. českou verzi bys měla dostat s tou hrou
ale počítej s tím, že po každém patchi budeš muset znovu nahrát 2 soubory (pro cz soubory: cs.sb a cs.toc), jinak ti ta hra nepojede
Naposledy upravil(a) James.Sniper dne čtv 15. pro 2011, 18:53, celkem upraveno 1 x.
xecuttor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xecuttor »

Kazumi: Ano, jako všichni ostatní co hrajou Battlefield, jakoukoliv jazykovou verzi, všichni hrajou spolu. Třeba tuhle, nebo jakoukoliv jinou RU verzi z aukra, všechno je to stejný. Ty dostaneš čistě jen CD-KEY. Stáhneš si herního klienta Origin (něco jako Steam) tam si založíš účet. CDKEY co si koupíš si přes ten program aktivuješ, v klientu se ti hra objeví a rovnou si jí stáhneš (cca 16 GB). Potom si stáhneš lokalizaci jakou chceš, většina lidí používá EN, soubory naházíš kam patřej. Nemusíš se ničeho bát, většina prodejců k tomu klíči přikládají i návod jak pro blbce, co a jak máš udělat a většinou jsou i ochotní pomoct.

S tím patchem je to takhle: Vždycky, když vyjde novej patch se ti hra automaticky aktualizuje, ale jelikož máš RU verzi, stáhne se ti aktualizace pouze RU textů, hra ti nebude fungovat. Jediný co musíš udělat je zajít na forum nebo najít na google ty dva malý soubory lokalizace, který se ti nezaktualizovaly automaticky.

Pro všechny: Od teď pokaždý když vyjde nějakej patch a já na to nezapomenu, budu sem do tohohle vlákna postovat linky s těmi soubory, abych ušetřil DRAHOCENEJ ČAS všem sockám :-)
Obrázek
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Hra by snad měla jet i po patchi. Čeština je jen jazyk a jde hrát i bez ní. Kde na takové věci chodíte? :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

Frostys: co si takhle přečíst předchozí příspěvek? :lol:
xecuttor píše: ...
S tím patchem je to takhle: Vždycky, když vyjde novej patch se ti hra automaticky aktualizuje, ale jelikož máš RU verzi, stáhne se ti aktualizace pouze RU textů, hra ti nebude fungovat. Jediný co musíš udělat je zajít na forum nebo najít na google ty dva malý soubory lokalizace, který se ti nezaktualizovaly automaticky.
...
Naposledy upravil(a) James.Sniper dne čtv 15. pro 2011, 19:00, celkem upraveno 1 x.
xecuttor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xecuttor »

Frostys: Chodíme na to tak, že tu RU verzi máme a víme, že jakmile máš EN lokalizaci na RU verzi tak po patchi se sice připojíš na server, ale máš černou obrazovku. Musíš buď v registrech hodit zpátky ruštinu, nebo aktualizovat svůj jazky. Kde chodíš ty na to, že bychom neměli pravdu, když nevíš jak to je:-)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“