Jak nainstalovat hru ze Steamu na SSD
Moderátor: Baneshee
- Mickeyi
- Nováček

Jak nainstalovat hru ze Steamu na SSD
Zdravím s novou sestavou.
Hned mám problém s instalací hry Batman:AC. Dostal jsem jí jako dárek ke grafice.
Bohužel mám 64GB SSD a když chci nainstalovat tak píše, že není místo a není možnost
přepnout kam se to má instalovat.
Co s tím?
Díky
Hned mám problém s instalací hry Batman:AC. Dostal jsem jí jako dárek ke grafice.
Bohužel mám 64GB SSD a když chci nainstalovat tak píše, že není místo a není možnost
přepnout kam se to má instalovat.
Co s tím?
Díky

- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak nainstalovat hru ze Steamu na SSD
Pořiď si větší SSD, 64GB je na OS a pár programů, instalovat tam hru, která při čistý instalaci zabere 18GB není moc inteligentní nápad.
A neměl bys zapomenout, že by se na SSD mělo nechat minimálně 10% volného místa, ale doporučuje se 20%.
A neměl bys zapomenout, že by se na SSD mělo nechat minimálně 10% volného místa, ale doporučuje se 20%.
- Mickeyi
- Nováček

OMG, dneska jsem SSD koupil jen na OS. Nechci tam instalovat hru. Já chci dát hru na 1 TB disk!!!
Ale na steamu není možnost to přepnout. SSD je pouze z poloviny plný a víc už tam dávat nebudu.
Ale na steamu není možnost to přepnout. SSD je pouze z poloviny plný a víc už tam dávat nebudu.

- Sobo
- Středně pokročilý

Kolega SpeedyGT podobný problém řešil, nicméně se obávám, že alespoň na chvíli tam tu hru budeš muset nějak narvat, pak ji překopíruješ na jiný disk a nalinkuješ. Postup zde.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To jsi ale nenapsal, když máš problém, vyjadřuj se, prosím, přesně!
Při každý instalaci je možnost dát si "Vlastní" nebo změnit cestu instalace třeba "Browse" nebo něco takovýho.
Při každý instalaci je možnost dát si "Vlastní" nebo změnit cestu instalace třeba "Browse" nebo něco takovýho.
- Mickeyi
- Nováček

http://kkup.tode.cz/images/problm.pngSobo píše:Kolega SpeedyGT podobný problém řešil, nicméně se obávám, že alespoň na chvíli tam tu hru budeš muset nějak narvat, pak ji překopíruješ na jiný disk a nalinkuješ. Postup zde.

- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si to SSD musíš lehce pročistit, jestli je ta instalace tak dementní, že tě to nepustí na výběr HDD, tak to Valve zaslouží nakopat na koule.
- Mickeyi
- Nováček

- Mickeyi
- Nováček

- wallot
- Středně pokročilý

-
a kde mas steam nainstalovany? steam totiz cpe vse do instalacniho adresare do steamapps takze je potreba ho mit nainstalovany na nejakem velkem disku. pokud to tak nemas staci ho reinstalovat na ten velky disk a pak jen presunou slozku steamapps at nemusis vse znova stahovat
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Mickeyi
- Nováček

- junglist
- Začátečník

steam se nemusi instalovat, staci ho presounout.. A skutecne instaluje jen do svoji slozky kde je umistenej.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ještě dodám, že pokud chceš dát na SSD třeba TF2 (nebo HL2...) který má sdílené soubory, tak na ony soubory použít příkaz mklink bez parametru. Jinak vše ostatní tu bylo už řečeno.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Mickeyi
- Nováček

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No že by to bylo tim..nevim nevim.
Jinak si zmeň podpis, porušuješ pravidla fora...
Jinak si zmeň podpis, porušuješ pravidla fora...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz