MIZ:Nespecifikovatelné problémy jedince na této planetě.
Teď vážně.Nastav ruku a píchneme ti meducínu.Vypni Steam a projdi složku Steamu,né jinou
Najdi soubor Clientregistry .blob a smaž ho.pamatuj na heslo a account.Přihlas se a nechej updatovat.Dojdi s výsledkem.
Jdou, pokud daná hra není na účtě aktivována. Příkladem je třeba vlastnictví kopie hry v inventáři (hra, kterou můžeš přesunout na jiný účet). Hry, které jsou spjaty s účtem, přesouvat samozřejmě nelze.
Pokud nekdo nahodou nezaznamenal, tak uz nam na Steamu bezi tradicni vanocni slevy. Kazdej den je nova varka extra slevnenych titulu, takze doporucuju zkouknout pravidelne, aby vam neco neuteklo Ted je treba Portal 2 za 5,6€, Jast Cause 2 za 5€, Metro 2033 dokonce za 2,5€ ...
Prave dneska jsem koupil Just Cause 2 a Metro, sice nevim kdy se dostanu k tomu si to zahrat ale za ty prachy no nekup to
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Tak ony ty ceny u výše zmíněných her snad už ani nižší být nemohou, JC2/ 5€ a Metro/ 2,5€ byly za tyto ceny už X-krát v průběhu letošního roku .. Jedině, co mohlo překvapit, je tedy Portal 2 ...
Butch píše:sice nevim kdy se dostanu k tomu si to zahrat
Nevíte co se teď děje na steamu? Já dostal zadara L4D s nějakym DLC, kamarád dostal Zaklínače s nějakejma doplňkama a druhej kamarád nedostal nic a štve ho to
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Nevim nevim, já nic nedostal. Nedávno měli "soutěž", že kdo se proklikne do info o hře na který je sleva, může vyhrát komplet wish-list. O ničem jiném nevím.
Koukal jsem na ty achievy a na ten prvni muze dosahnout kdokoliv viz:
Nandal jsem si do wish listu 10 her a dostal jsem HL2 + EP1 +EP2 + lost coast+ Portal1+Team fortress 2..... mohlo to byt lepsi, ale darovanemu koni na zuby nehled
Ty hry zdarma mohou byt i jine.
Jinak z her co jsem si koupil behem vanoc jsem zatim zkusil Just Cause2 a muzu rict ze me to celkem chytlo. Takove akcnejsi a trochu jine gtacko.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Hmm, 10 her v seznamu mám, ukázalo mi to i, že jsem něco dostal ale za boha nevím co... Kde to můžu najít? Protože jestli je to nějaká blbost za pár korun tak to ani nepoznám, takovejch mám z Humble Bundle plno...
Aha tak leda že bych nedostal hru, ale 33% slevu na jakoukoliv z těhle her. Navíc jenom od 2.1 do 1.3.2012. No to je kauf když je teďka všechno z toho 50% off
jn.. se divim jak tu lidi pisou ze dostaly hry Ja splnil 21 achievementu a mam z toho dohromady 17 uhliku, 4 slevy a hru Worms Crazy Golf Jenze ze 7mi uhliku jsem si chtel vycraftit Gift a misto toho mam dalsi slevu, takze mam 10 uhliku a 5 slev. Ty slevy jsou absolutne k nicemu, protoze se daj pouzit az po vanocich a ted pri vanocich jsou vanocni slevy budto stejny nebo jeste lepsi nez na tech kuponech..
to SpeedyGT:
Ten balicek musis rozbalit, tu slevu jsem taky mel tam mimo jineho....
Ja tam mel ty hry + slevu + nejaky uhli ktere se po nasbirani dalsich muze promenit v dalsi bonus