Zdravím,
sice jsem hledat zkoušel, ale nenašel. Svoji Safírku 4870 se snažím nataktovat více, než dovoluje CCC. Karta s vyššími takty nemá problém a je maximálně stabilní. Problém je ten, že ve Windows se objevuje problikávání obrazovky. To je 100% dáno automatickými změnami frekvence na jádře nebo pamětech. Testováno v GPU-Z, kde to líta tam a sem. Zkoušel jsem MSI Afterburner i Sapphire Trixx a je to to samé. Karta se prostě ve Windows snaží dávat nižší takty, než je u taktovacího SW a pere se to.
Disable ULPS u Trixx nějak nejede, nebo se musí nějak potvrdit? Zkoušel jsem hledat i přes registry položku enableULPS u které bych zadal 0 (jak doporučoval jeden návod) a nenašel nic.
Zkoušel jsem kompletně odstanit Catalysty (Uninstall ATI sw komplet a vymazal registry a adresáře v systémovém disku (Users, appdata, program data).
Zkusil jsem následně jen samotné ovladače , open CL, Avivo a stejně bez úspěchu.
Nemá někdo tip na nějaký override? Nebo mi pomůže jen flash biosu grafické karty? Když nemám zapnutou 3D aplikaci a pracuji v Oknech, je to dost omezujicí.
Edit. Tak blikání je i v 3d aplikacích...
Díky za rady.
HD4870 Screen flickering pri pouzivani MSI After. S. Trixx
Moderátoři: morke, Walker1134
- Wakizashi
- Začátečník

HD4870 Screen flickering pri pouzivani MSI After. S. Trixx
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: HD4870 Screen flickering pri pouzivani MSI After. S. Trixx
ULPS je pouze pro CrossFireX konfigurace.
To co popisuješ vypadá na vadný paměťov čip na kartě nebo studený spoj.
To co popisuješ vypadá na vadný paměťov čip na kartě nebo studený spoj.