HD4870 Screen flickering pri pouzivani MSI After. S. Trixx

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

HD4870 Screen flickering pri pouzivani MSI After. S. Trixx

Příspěvek od Wakizashi »

Zdravím,

sice jsem hledat zkoušel, ale nenašel. Svoji Safírku 4870 se snažím nataktovat více, než dovoluje CCC. Karta s vyššími takty nemá problém a je maximálně stabilní. Problém je ten, že ve Windows se objevuje problikávání obrazovky. To je 100% dáno automatickými změnami frekvence na jádře nebo pamětech. Testováno v GPU-Z, kde to líta tam a sem. Zkoušel jsem MSI Afterburner i Sapphire Trixx a je to to samé. Karta se prostě ve Windows snaží dávat nižší takty, než je u taktovacího SW a pere se to.

Disable ULPS u Trixx nějak nejede, nebo se musí nějak potvrdit? Zkoušel jsem hledat i přes registry položku enableULPS u které bych zadal 0 (jak doporučoval jeden návod) a nenašel nic.
Zkoušel jsem kompletně odstanit Catalysty (Uninstall ATI sw komplet a vymazal registry a adresáře v systémovém disku (Users, appdata, program data).

Zkusil jsem následně jen samotné ovladače , open CL, Avivo a stejně bez úspěchu.

Nemá někdo tip na nějaký override? Nebo mi pomůže jen flash biosu grafické karty? Když nemám zapnutou 3D aplikaci a pracuji v Oknech, je to dost omezujicí.

Edit. Tak blikání je i v 3d aplikacích...

Díky za rady.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: HD4870 Screen flickering pri pouzivani MSI After. S. Trixx

Příspěvek od Krteq »

ULPS je pouze pro CrossFireX konfigurace.

To co popisuješ vypadá na vadný paměťov čip na kartě nebo studený spoj.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“