GK Do budoucna

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

TOC
Začátečník
Začátečník

Re: GK Do budoucna

Příspěvek od TOC »

Ok, G.Skill jsou dobré paměti, já nemám se svými RipjawsX jediný problém. :)
Snad budeš spokojený, na disky doporučuji Seagate, ty jsou fakt tiché i při seeku, WD jsou dle mého názoru špatné skoro všechny, hlučné při seeku (krom Blue disků, ty moc naposlouchané nemám, Black jsou hlučné i bez seeku).
Laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16" (R7 5800H, RTX3060, 16GB, 2TB) ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
Fred2486
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fred2486 »

OK Seagate i když ono to vyjde skoro nastejno prtože většina HDD výrobcu bere součastky od WD aspoň co jsem četl :?
TOC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TOC »

No vlastně odteď je Seagate Samsung (nebo vlastně spíš naopak, Seagate má pod palcem HDD divizi Samsungu) a nepředpokládám, že bere součástky od WD.
A pokud ano, tak asi dělá něco lépe než WD, protože zatím každý disk od WD co jsem měl (nebo měl možnost zkoušet) byla pěkně hlučná šunka.
Nejhůře je na tom Velocireptor, pak Black, RE4, Blue navím a Green má nechutný seek.
U mých 500GB Seagate nic takového nepozoruji. :)
Laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16" (R7 5800H, RTX3060, 16GB, 2TB) ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
Fred2486
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fred2486 »

OK vemu SEAGATE ja vlastním teď 2x 500GB WD Green a v pohodě jedou i tiše nu což zkusím tedy 2x1TB.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“