Problém po rozdělení disku

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém po rozdělení disku

Příspěvek od Imram »

Zdravim, zkoušel sem si jen tak na zkoušku rozdělit disk na 2 oddíly. Ten druhý měl mít velikost pouze 1GB (pro zkoušku), no normálně sem ho vytvořil a pak ho chtěl opět smazat, ale nějak se to pokonil a oddíl se nesloučl s původním. Přikladám screen.
Obrázek
Oddíly se mi prostě nesloučili 100% mojí chybou. jak vidíte na obrázku tak 1GB oddíl není sloučený ale pouze nepřiřazený a nemůžu s ním nic dělat. Myslíte, že když bych na něj klikl a vytvořil nový oddíl tak by se mi pouze přiřadil a já mel opět 2 disky nebo by se vytvořil úplně nový a tenhle tam pořád byl? Jasně mužu to skusit , ale radši se tu poptám abych to ještě víc nerozhasil. Prostě bych chtěl mít o5 jen jeden oddíl. Díky.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém po rozdělení disku

Příspěvek od LiveBomb »

A co treba tohle??
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imram »

Já mám právě v aktivním oddílu na výběr pouze toto:
Obrázek
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Tak pak na to vzit poradnej disk manager, ala acronis disk director nebo paragon parttion manager....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imram »

Ok, vyřešeno pomocí Partition Magic. Díky za pomoc.
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nepřiřazený oddíl na SD

Příspěvek od martin.ol »

Ahoj,

zneužiju tohoto podobného vlákna... Mám, resp byla mi dána k nahrání dat microSD karta, prej o velikosti "4GB"... Systém ji ovšem vidí takto:

Obrázek

Je ňákej rychlej způsob jak to nepřiřazené místo přiřadit Ypsilonu? A pokud možno bez instalace pořádného manageru z warézfora ;-)

Děkuji... 8-)
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“