Jakou hru?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Upgreydd
Začátečník
Začátečník

Jakou hru?

Příspěvek od Upgreydd »

Mohli byste mi, prosím, poradit nějakou kvalitní onlinovku? Jenom prosím nepište Wowko :), ale graficky a co se týče nároků by to mohlo být přibližně na úrovni wow... Mám teď nějak víc volného času, tak bych si zahrál.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jakou hru?

Příspěvek od Butch »

SW TOR bude/je pry kvalitni :-) Kolega uz to hraje a rikal ze ho to dost chytlo.

Co se tyce naroku, rozjedes to i na par let starym HW

Nejak jsi nerekl jaky zanr jestli to ma byt strilecka nebo rpg atd... Osobne ve volnem case drtim BF3 a cekam na Guild Wars 2.
SW tora, nevim jestli budu zkouset. Wowko jsem hral 5 let na ofiku a nejak uz me taky prestalo brat, je to porad to same a kdyz odesla vetsina RL kamosu(vetsinou to clovek hraje hlavne kvuli lidem, epiky jsou na dve veci, stejne nez vsechno dofarmis, zase je tu novy tier nebo datac a muzes vse vyhodit a farmit znovu a tak porad dokola), nebyl duvod pri tom plitkem contentu ve hre zustavat. Za mesicni poplatky uz tam nevidim zadnou pridanou hodnotu.

Druhej kolega hraje World of Tanks a dalsi zase drti Minecraft(v jednoduchosti je krasa, da se s tim opravdu hodne vyblbnout)

Taky jsi neuvedl jestli jsi ochotny platit mesicni poplatky a nebo jestli chces neco koupit jednorazove a pak uz jen hrat.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

Já jsem dojel Skyrim, jakože jsem neudělal vše ale prostě jsem to ukončil bylo to nějaké nedoladěne všechno ta hra mohla mít na víc :(

No ale k věci Hledám RPG jak single nebo MMORP a nevím co nejlepe kdyby to bylo hardcore trošku novější ale není podminkou a abych hral jen za svůj charakter nevím proč ale nemám rád když hrajete jakoby za 5 charu.

období +/- středověk,fantazy

fakt nevím co hrát, hrál jsem už

WoW
Oblivion Fallout 3
New Vegas
Divinity DKS
Dragon age
Diablo II (neříkam že je to RPG)
gothic III,IV

dál mě nic nenapadá ale určitě toho bylo asi 5x víc xD
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

Dithius píše:...

Mass Effect (2) ?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Dithius: Co "Two Worlds II" i s datadiskem?
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

two worlds jsem hrál i s datadiskem :)
mass efect ne ja scifi moc nemusím
assassins creed jsem hral taky všechny :(

a potom zaklinače jedna

dvojku nerozjedu na plne myslím takže ten musí počkat
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Nerozjedeš Zaklinače 2 na plné detaily? Tak si vypni zbytečný Ubersampling a musí ti to jet jako víno :)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Still.Lord píše:Nerozjedeš Zaklinače 2 na plné detaily? Tak si vypni zbytečný Ubersampling a musí ti to jet jako víno :)
coze ? jestli hraje na full hd,bude mit tezkej problem se strednima detailama, i5 2500K + gtx 580 dava bez ubersamplingu neco kolem 45 fps,s nim 20-30

btw,napsat o diablu, "matce" vsech rpg,ze neni rpg,je vazne na facku ;-)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“