Nefunkční office
- Hambman
- Nováček

-
Nefunkční office
Zdravím, na můj nový notebook s win 7 jsem si nainstaloval office 2010 jenže se při prvním spuštění ani nespusti jen zobrazí počáteční konfiguraci. Kongigurace se nedokonči a sama se vypne bez jakekoliv hlašky. Zkusil jsem i 2007, ale problém pořád přetrvava
. Už jsem hledal snad všude a nikde sem nic nenašel, tak snad tady mi někdo pomůže.
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Nefunkční office
Zavolej na Microsoft. Volat tam chce silne nervy ale obcas ti jejich operatori i neco vedi.
Samozrejme pokud mas originalku nebo jinou legalni verzi jako MSDN, OLP, PP apod.
Samozrejme pokud mas originalku nebo jinou legalni verzi jako MSDN, OLP, PP apod.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- zombux
- Odborník PCT

Re: Nefunkční office
zkoušels office kompletně odinstalovat a pak nainstalovat načisto? jestli to byl nový notebook s přeinstalovanými W7, možná se to popralo se zkušebními officy co tam možná byly...
ignorelist: kremrole a dezoláti