Nefunkční office

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Hambman
Nováček
Nováček

Nefunkční office

Příspěvek od Hambman »

Zdravím, na můj nový notebook s win 7 jsem si nainstaloval office 2010 jenže se při prvním spuštění ani nespusti jen zobrazí počáteční konfiguraci. Kongigurace se nedokonči a sama se vypne bez jakekoliv hlašky. Zkusil jsem i 2007, ale problém pořád přetrvava :(. Už jsem hledal snad všude a nikde sem nic nenašel, tak snad tady mi někdo pomůže.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nefunkční office

Příspěvek od Butch »

Zavolej na Microsoft. Volat tam chce silne nervy ale obcas ti jejich operatori i neco vedi.
Samozrejme pokud mas originalku nebo jinou legalni verzi jako MSDN, OLP, PP apod.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Nefunkční office

Příspěvek od zombux »

zkoušels office kompletně odinstalovat a pak nainstalovat načisto? jestli to byl nový notebook s přeinstalovanými W7, možná se to popralo se zkušebními officy co tam možná byly...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“