Dobrý den,
zdraví Vás pravidelný návštěvník Vašeho PCTFóra.
Tentokrát bych se na Vás chtěl obrátit s dotazem, zda-li je nějakým způsobem možné ukrást IP adresu, když to tak smyšleně nazvu.
Jde o to. Jako dlouholetý administrátor na nejmenovaném SA-MP serveru mám ve svých povinnostech se starat o správně fungující chod serveru včetně dohlížení na spokojenosti našich hráčů. Jednou z těchto povinností je jim zablokovat přístup, je-li jejich konání v rozporu s pravidly portálu. Ovšem v posledních dnech mi nedá spát jeden výhrůžný dopis od již zablokovaného uživatele.
Výhrůžně mi v něm píše, že se mne pokusí v nejbližší době vyšachovat z administračního týmu pomocí neznámého programu, díky kterému si přivlastní mou IP adresu a bude hrát prakticky za mě, čímž se mě dle očekávání pokusí pošpinit svým nevhodným chováním, což je pro mě věc skutečně nepřijatelná. Osobně jsem se s podobným programem za svou dlouholetou prax administrátora nesetkal a proto jsem víceméně na pochybách.
Vás se ptám, jestli je možné tuto akci uskutečnit. Nezajímá mě ani tak jakým programem by bylo možné tuto závistivou činnost provést, ale spíše jestli by to opravdu bylo možné.
Za kteroukoli radu Vám s radostí zašlu do soukromých zpráv pozvánku na náš herní server, který je dnes mimo jiné nejnavštěvovanější své kategorie.
S přáním příjemně prožitých svátků Vás ještě jednou zdraví Nylezful.
Krádež IP adresy
- Nylezful
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

Re: Krádež IP adresy
v první řadě, veřejnou IP přiděluje poskytovatel internetového připojení, třetí strana ji může dost těžko "ukrást".
ignorelist: kremrole a dezoláti
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
To víš, sebral si mu hračku a teď se chce mstít 
Ale IP přidělenou providerem ti nemá jak vzít a pokud vím, ani se za ni nemůže schovat. Takže jen plácá játrama ve snaze se dostat zpět.
Ale IP přidělenou providerem ti nemá jak vzít a pokud vím, ani se za ni nemůže schovat. Takže jen plácá játrama ve snaze se dostat zpět.
- Nylezful
- Nováček

-
Hned se mi ulevilo, když vím, na čem jsem. Předpokládám, že zde zažíváte podobné situace po zablokování některého z uživatelů. Mno nic. Děkuji a ještě jednou popřeji pěkný svátky.