WDDM ???
Moderátor: Loki5567
- polcek
- Nováček

-
WDDM ???
Mám takový problém, mám starší PC sestavu a chtěl bych si na ni nainstalovat Windows 7, všechny požadavky splňuje až na jeden, grafická karta nemá zobrazovací adaptér WDDM (vůbec nevím co to je a na co to je) a chtěl bych se zeptat pokud bych nainstaloval W7 šlapalo by to normálně ,ikdyž graf. karta nemá WDDM ???
Předem děkuji za odpovědi.
Předem děkuji za odpovědi.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: WDDM ???
Na grafice ti nepojede Aero
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- polcek
- Nováček

-
A vadí to něčemu ?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
O jakou kartu se přesně jedná?
- polcek
- Nováček

-
Jedná se o sapphire radeon hd 3850 agp
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Instaloval jsi poslední Catalyst AGP Hotfix? Catalyst drivery pro Radeon HD 3850 pro AGP WDDM podporují.
- polcek
- Nováček

-
Ano instaloval ale pokaždý na konci mi to hodilo nějakou chybu tak nevím, nebo můžu to zkusit odinstalovat a znovu nainstalovat, pomohlo by to ?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jakou chybu? Bylo by přesné znění, popř. screenshot toho chybového dialogu?
- polcek
- Nováček

-
Už přesně nevím, asi tak ve 3/4 mi to vyhodí okno: že společnost microsoft nedoporučuje instalaci tohoto programu prý může poškodit chod počítače tak jsem dal zrušit a instalace z nějakého důvodu dojela do konce a pak tam byl červený myslím vykřičník (nemůžu si dovolit další kix takhle před vánocy)
- polcek
- Nováček

-
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Je to Hotfix, tzn. že je bez WHQL certifikace (viz. ten dialog). Nejedná se o chybu, ale pouze o upozornění. Tím že jsi zvolil, že nepodepsaný ovladač instalovat nechceš, se ovladač samozřejmě nenainstaloval a instalační program na konci vyhodil chybu protože driver nebyl nainstalován.
Není se čeho obávat, driver můžeš s klidným svědomím instalovat.
Dej vědět jako jsi dopadnul.
//Jen doplním, že upozornění o chybějící WHQL certifikaci je přímo na té linkováné stránce
Není se čeho obávat, driver můžeš s klidným svědomím instalovat.
Dej vědět jako jsi dopadnul.
//Jen doplním, že upozornění o chybějící WHQL certifikaci je přímo na té linkováné stránce
Note! This driver is provided “AS IS” in accordance with the End User License Agreement. All published AMD drivers have passed Microsoft's WHQL certification tests. A WHQL driver for the above mentioned products is not currently available.
- polcek
- Nováček

-
Tak dobře no budu ti věřit
)
- polcek
- Nováček

-
No tedka mi to vyhodilo toto https://picasaweb.google.com/1128345323 ... 3066857442
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Smaž složku C:\ATi a pro jistotu ještě smaž obsah dočasných adresářů (./Temp).
//Potom spusť instalaci znovu
//Potom spusť instalaci znovu
- polcek
- Nováček

-
Pořád mi to tam skáče ta chyba, ikdyž jsem odstranil to co si mi napsal i z koše
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Smazal jsi i obsah složky "C:\Documents and settings\<jméno profilu>\local settings\Temp"?
- polcek
- Nováček

-
Takovou složku tam ani nemám
Mám tam:
Cookies
Nabídka start
Plocha
NTUSER- nevím co to je(soubor)
Dokumenty
Oblíbené položky
jagex_runescape_preferences-taky nevím co to je(soubor)
Mám tam:
Cookies
Nabídka start
Plocha
NTUSER- nevím co to je(soubor)
Dokumenty
Oblíbené položky
jagex_runescape_preferences-taky nevím co to je(soubor)
- polcek
- Nováček

-
Myslíš si kdybych nainstaloval W7 tak by mi ty ovladače šly nainstalovat ? a to aero je na co ?
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam pocit, ze ty hotfixy neprosli WHQL, takze proto system pise, ze je to nebezpecny. Normalne bych je nechal naistalovat, snad hosi z ATI vedi, co dejali...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ano šlo by to nainstalovat a Windows Aero bude fungovat.polcek píše:Myslíš si kdybych nainstaloval W7 tak by mi ty ovladače šly nainstalovat ? a to aero je na co ?
//@LiveBomb - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 9#p8255689