X-Box

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

X-Box

Příspěvek od tom01 »

prosím o radu-po Vánocích chci synovcovi pořídit X box. jaký je rozdíl mezi sestavou Konzole Xbox 360 4GB a Konzole Xbox 360 250GB pokud uvažuji že bude potřebovat místo jen na ukládání savů ve hrách? je mi jasné že s 250GB diskem může stahovat dema a tak, ale to on nevyužije...Stačí 4GB na běžné hraní a ukládání??
Díky...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: X-Box

Příspěvek od Sten »

stačí, uložiště je dobrý k tomu, že hry si můžeš nainstalovat na hdd.. takže ti pak v průběhu hraní furt nehučí mechanika a načítání je rychlejší.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

A jak to je s přidáním pevného disku? Četl jsem, že ta paměť 4 GB je tam napevno - asi jen flash nebo co, a další disk se tam prý dá lehce přidat. Je to tak? A jaké disky to podporuje? narvu tam notebookovej 2,5" SATA? Díky
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

To by mě taky zajímalo, případně jak se dají přenést data z X na X :-)
Scot 666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scot 666 »

Disk se tam da pridat uplne bez problemu, akorat musi byt vyrobeny Microsoftem. Alternativne se da v cine koupit ta krabicka v ktere to Microsoft prodava a flashnout urcite typy WD disku, ale pri dnesnich cenach disku se to asi moc nevyplati. Mimo to, od urcite doby je Xbox schopen ukladat dema nebo instalovat hry i na 16GB usb zarizeni. Ja osobne bych Xbox bez HDD nechtel, huceni mechaniky by me obtezovalo. Prenaset data z disku na disk lze, bud pomoci Microsoft transfer kitu, nebo prez usb disk.
PC:obvykle nějaký Thinkpad
Mobilita: Palm TX
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“