Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Spitze
Nováček
Nováček

Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)

Příspěvek od Spitze »

mám problém s grafickou kartou (NVIDIA Geforce GT440) mám dvou jádro a základní desku od asus a windovs 7 a prostě mě ta grafika nejede ve správce zařízení mě to píše Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43) prosím neví někdo co stím skoušel sem hromadu ovladačů i sem se dokonce hrabal v biosu ale nerozumím mu takže sem nic neviřešil díkec.
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)

Příspěvek od tielka »

grafárna umřela jestli ji máš v záruce reklamuj v opačném případě šetři na novou 8-)
Spitze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spitze »

pochybuju že by umřela koupil sem ji teprve včera takže je úplně nová..
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

To se nevylučuje. Koukni do správce zařízení, jestli tam není něco neobvyklého, ale taky bych to tipl na vadnou kartu.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

HW závadu bych nevyloučil, ale klidně může jít o pouhý konflikt IRQ nebo ovladače.

Jaká byla předchozí karta? Byly původní ovladače před instalací nové karty odinstalovány a systém vyčištěn?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kod 43 psala ta moje,nez druhej den umrela tak,ze uz ani nenajela

reklamuj ji
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

zkusit v jinem pc pak reklamacka ;)
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
Spitze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spitze »

předchozí grafika byla Nvidia geforce 8600gt a všechny ovladače sem vymazal.. A tu mou grafiku sem skoušel na kamošovým pc má mám dojem jedno jádro a jela úplně bez problémů takže vadná nebude ale na mím to prostě nejde a já newim proč asi to skusím dát někam do specializované prodejný at se na to kouknou..
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

takže se pokus udělat toto pokud tam máš ovladač tak ho odinstaluj pomocí nějakého prográmku třeba tady http://www.slunecnice.cz/sw/revo-uninstaller/ pokud máš win7 tak ve windows update stáhni ovladač grafiky a nech ho nainstalova snad to pomuže 8)
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Proboha jen ne REVO, je to odpad co dělá jen bordel v systému. Když už tak DriverSweeper.
Spitze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spitze »

dík skusím pak podám zprávu .
Spitze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spitze »

tak lidi bohužel nic se nezměnilo a nemůžu ani spustit nastavení nvidia píše to niní nepoužíváte žádný displej připojený k jednotce nvidia GPU coš taky vůbec newim co je sem stoho docela neštastnej měl to být dárek pro mého mladšího bratra a asi nic navánoce nedostane bohužel všem děkuju za pomoc a snahu kdyby někoho něco napadlo prosím napište to sem nebo na můj e-mail GITEKk@seznam.cz děkuju.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ta karta je na 99,9% mrtva,presne tohle udelala moje (monitor a vsechno v poho najelo,jak se zaplo aero tak to kleklo,to samy kdyz jsem pustil hru)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Ještě maličkost naposledy když jsem viděl tuto hlášku kod 43 tak grafárna skončila v troubě ... :onfire:
Spitze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spitze »

hmm to je fakt super slyšet ale díkec
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“