MW3 - Spec Ops problém

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nerdis
Začátečník
Začátečník

MW3 - Spec Ops problém

Příspěvek od Nerdis »

Zdravim,
s kámošem jsme zakoupili hru CoD MW 3 a chtěli jsme zahrát Spec Ops .... bohužel nás přivítala nemilá událost ..... Při pokusu připojit se k sobě to pokaždé vyhodilo Error Lost connection to other Spec ops for 12 seconds.
Spec ops byla jedna část hry kvůli který jsme MW3 chtěli ... Prosím jestli někdo víte co a jak poraďte :)
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Re: MW3 - Spec Ops problém

Příspěvek od Nerdis »

Tak když jsem zjišťoval a zjišťoval, tak se mi na official steam MW3 fóru dostalo odpovědi: "Your friend's NAT type may be "Restricted" when it should be "Open" for someone to be able to connect to him."

Chápu-li to dobře, je zapotřebí, aby jeden z nás měl veřejnou IP adresu ("Open"), aby jsme se k sobě mohli připojit.

Takže teď jestli je to timhle .... takže si musim zařídit tu IP, ale to jde jenom přes operátora ne? :(
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Nikdy jsem Spec Ops v CoD nehrál, ale nejsou spíš problém porty? :)

// Nebo koukni sem:
http://pc.poradna.net/q/view/726927-jak ... ct-na-open
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Nepotřebuješ veřejnou IP.
Osobně jsem přemejšlel, proč mam Strict NAT i když uPnP v routeru mam povolený a bylo to firewallem (ESET) - i když v něm mam uPnP a všechny porty pro CoD povolený, tak mi to prostě blokuje a musim ho vypínat :-/

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Jo Firewall me napad taky, ale nejak jsem to neresil. Na router se mi moc hrabat nechce, ale kdyby nic jinyho neslo ....
Ted jsem mimo domov, takze to ted nemam jak vyzkouset, ale jakmile prijedu domu, vyzkousim vypnout firewall a popr pridat vyjimku ....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“