Smazani vsech dat krome OS

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Fred2486
Nováček
Nováček

Smazani vsech dat krome OS

Příspěvek od Fred2486 »

Ahoj mam tu pocitac znameho a potrebuji vymazat kompletne vsechny data krome OS.
Nejradeji bych reinstalovat cele OS ale ten znamy uz nema instalacni CD OS a ja nevim jak to udelat jinak prosim tedy o radu mam k dispozici OS klic zkousel jsem i vypalil ISO soubor ale nejak to nefungovalo kdyz jsem se dostal do instalace OS tak jsez dostal chybnou zpravu ze nebyly nalezeny ovladace nebo tak neco :-D
OS: Windows Vista (Ja vim hruza ale znamemu to nevadi) 32 bit Home Premium v HOLANDSTINE.
Zkousel jsem ivyhledat nejake programy ale zadny jsem nenasel vsechny programy mazou i OS.
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Re: Smazani vsech dat krome OS

Příspěvek od kocourleo »

Nevím přesně, co si pod tím "všechna data" představuješ. Podívej se, kolik uživatelských profilů je v adresáři USERS na disku C (přesněji na disku, kde je nainstalovaný operační systém). Přihlaš se pak jako administrátor a zruš všechny uživatelské profily kromě toho, pod kterým jsi přihlášený. Windows defaultně ukládají uživatelská data do těchto profilů, takže zrušením profilů přijdeš i o ta data.
Pokud je tam profil jediný, pak to bude složitější, protože samotný profil Administrátora nesmažeš, ani když vytvoříš administrátorský profil jiný (alespoň jsem na ten problém kdysi narazil).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Fred2486
Nováček
Nováček

Re: Smazani vsech dat krome OS

Příspěvek od Fred2486 »

Ahoj diky za radu na PC je jenom jeden profil ale ty data jsem myslel cokoliv krome OS takze fotky,videa,programy,ovladace atd. ale uz jsem to vyresil udelal jsem to rucne sice me to zabralo cely den a myslim za jeste nekde neco zustalo :roll: kazdopadne diky zaradu :D
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“