sháním disk WD10EADS

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
bigheada
Nováček
Nováček

sháním disk WD10EADS

Příspěvek od bigheada »

ahoj,
sháním disk WD10EADS ( obrázek níže )
Parametry disku musí být podle obrázku.

Potřebuji ho na náhradní díly. Tak jestli ho tu někdo náhodou nemá, na aukcích jsem ho viděl, ale klidně by se mi hodil nefunkční, nechci kupovat novej, jestli ho neseženu ted, tak snad za 10 let :D

Potřebuji hlavičky a přední kryt disku, ale pokud někdo ví, kde by se daly sehnat jen hlavičky, popřípadě i kryt ( ten kryt může být i z jiného modelu, ale aby měl stejný zářezy.

http://www.donordrives.com/media/catalo ... -11__2.jpg
urban.novak
Začátečník
Začátečník

Re: sháním disk WD10EADS

Příspěvek od urban.novak »

Ty máš doma "clean room", takže si zvládneš rozebrat opravit a zase složit harddisk? WD10EADS-00L5B1 mám dokonce 2, ale jsou funkční a chci je někdy v lednu prodat.
bigheada
Nováček
Nováček

Příspěvek od bigheada »

urban.novak píše:Ty máš doma "clean room", takže si zvládneš rozebrat opravit a zase složit harddisk? WD10EADS-00L5B1 mám dokonce 2, ale jsou funkční a chci je někdy v lednu prodat.
to nemám ale jsou taková prostředí kde se to dá udělat. Bohužel jsou ted ty HDD dost drahý kvůli těm záplavám, takže si počkám pár let a budu sledovat tento typ a určitě ho jednou seženu.
LukášST
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LukášST »

Nechceš koupit raději můj 1TB WD10EVCS ?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

bych rekl,ze ho potrebuje kvuli chcipli elektronice...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
bigheada
Nováček
Nováček

Příspěvek od bigheada »

LukášST píše:Nechceš koupit raději můj 1TB WD10EVCS ?
to už je jinej model
Alfajk píše:bych rekl,ze ho potrebuje kvuli chcipli elektronice...
porušilo se mi těsnění a vlétnul tam prach, takže jsou v háji hlavičky a těsnění, proto potřebuji i kryt disku.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“