aktualizuj PunkBusterdales.luk píše:Ahoj,
mám takový problém, dnes jsem zapl Battla a najednou mě to pořád kická ze serverů a píše to toto Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'AL3SS' (for 5 minutes) ... Ignoring MD5Tool
Včera jsem normálně hrál a až dnes to dělá.. Nevím prosím vás moc někdo co s tím? Děkuji za rady.
Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Atab
- Nováček

Re: Battlefield 3
i5 2500k, Noctua NH-D14, Sabertooth P67, Gigabyte 6950 Windforce 3x, SSD Samsung 830 - 128GB, NZXT Phantom + Noctua fans, Fortron AURUM 700W
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Říká ten co má rank přes půl stránkyGenital píše:To se u tech ranku honite nebo co???To ze budete v BF3 nejak extra naslaply vam k obedu zdarma stejne nepomuzea na cheatery se vyserte,vzdycky je moznost jit na jiny server...
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Genital
- Začátečník

-
Říká ten co má rank přes půl stránky 
Rozhodne to neni nic s cim bych se mohl chlubit
Rozhodne to neni nic s cim bych se mohl chlubit
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Čím větší rank tím lepší je to dobré pro ukázku a to samé i to čím víc máš poodemikáno tím líp. O to mi docela jde
Každý hraje jinak. Někdo hraje aby měl víc zabití než úmrtí a na tom mě moc nezáleží už když jsem to tehdá zkazil kvůli psím známkám 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- xtron
- Začátečník

- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to jsem ani nevěděl 
Já je vždy nabíral hlavně na kaspické hranici tam hlavně ty snipeři kempí tak se je pěkně obírá.
Já je vždy nabíral hlavně na kaspické hranici tam hlavně ty snipeři kempí tak se je pěkně obírá.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- xtron
- Začátečník

včera jsem hrál na jednom knife only serveru je to docela prdel
nasbíral jsem asi 60 kousků 
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to je pecka to bych chtěl taky ,ale jak takový server najdu.?
- durod
- Středně pokročilý

- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Taky to zase po dlouhý době zapnu, teď sem asi dva měsíce nehrál a už mi to trochu chybí 
Zapojím joystick, skočim do stíhačky a pojedu.
Akorát doufam že se zas netrefim do nějakýho serveru kde hraje nějakej nolifer čink kterej má nalítáno 5000 hodin a sestřeluje všechno do dvou vteřin.
Zapojím joystick, skočim do stíhačky a pojedu.
Akorát doufam že se zas netrefim do nějakýho serveru kde hraje nějakej nolifer čink kterej má nalítáno 5000 hodin a sestřeluje všechno do dvou vteřin.
- dales.luk
- Začátečník

Nejlepší je lítat přes klávesnici
lítám bez myši a jde to parádně
.
- Maddogg
- Čestný člen

To sice jde parádně, ale na klávesnici mi pak chybí cit při přesnějším zaměření. Otáčení a celkově let je dobrý, ale jak mám na někoho zamířit tak je zle
. Ale asi to je o cviku...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je pravdě neco zaměřit a hlavně stíhačkou to je pocuc. Lítat sní není problém ,ale abych s ní nabral body to nic moc. Nejlepší je pro mě helina sní to jde úplně v pohodě. Letím sám pak rychle přesednu do předu zapnu termo kameru ,abych vyděl kde jsou vojáci a střílím. Třeba v BBC2 mě helina zklamala hlavně ta dopravní.
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Já mám helikoptéry taky rád, v bfbc2 sem miloval ten apache nebo to co bylo, vždycky jeden řídil a druhe střílel takový ty výbušný náboje, to bylo vždycky killů jak nasráno 
Ale bohužel helikoptéry seděj ve vzduchu jak velký mouchy připravený na rozplácnutí.. uhnout se nepřátelskýmu AAA prakticky nedá pokud z něj nestřílí uplnej tupák a na mapě se stíhačkama sou helikoptéry jen farmy na killy
Ale bohužel helikoptéry seděj ve vzduchu jak velký mouchy připravený na rozplácnutí.. uhnout se nepřátelskýmu AAA prakticky nedá pokud z něj nestřílí uplnej tupák a na mapě se stíhačkama sou helikoptéry jen farmy na killy
- durod
- Středně pokročilý

Kdyz jsi schopny letec a mas upgrady,tak to celkem jde. Kdyz litam sam,mam ECM rusicku, kdyz nestaci, se prepnu na gunnera a pouziji svetlice. A tesne nad hladinou nebo zemi je snizena detekce air-to-air
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Frostys
- Začátečník

-
Nevím proti komu to s Maddoggem vždycky hrajem, ale my ty světlice fakt nepotřebujem
A ty zasrané stíhačky by už mohli "nerfnout". Nejen že pomalu nejde toho pilota kulometem zabít, ale ta stíhačka dokáže stát ve vzduchu, ale to už se opakuju...
durod: Nezdá se ti, že od posledního patche (už je to nějakou chvíli
) jde snadněji zabít posádku heli? Jak kulometem, tak i obyč. raketama od pilota.
durod: Nezdá se ti, že od posledního patche (už je to nějakou chvíli
- kukla99
- Začátečník

-
zdravím, jsem začátečník ve hře
Dá se nějak trénovat offline lítání ve vrtulbníku/stíhačce ? Singleplayer sem nehral
Dá se nějak trénovat offline lítání ve vrtulbníku/stíhačce ? Singleplayer sem nehral
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Ne. Připoj se na prázdnej server a můžeš jet. Prázdnejch sou hromady. Pro trénování lítání doporučuju mapu jako je caspian border.
- Frostys
- Začátečník

-
Nemusí být náhodou na serveru určitý počet hráčů, aby ses mohl pohybovat a šlo hrát?
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
To záleží na nastavení serveru.
Stejně to je sranda, reálný stíhačky sou tak vymakaný že můžete ustřelovat mravencům tykadla kulometem na kilák daleko, protože to je všechno automatika, ale ve hře to museli nerfnout protože reálný vojáci to maj moc jednoduchý a asi by to ve hře byla nuda:))
Stejně to je sranda, reálný stíhačky sou tak vymakaný že můžete ustřelovat mravencům tykadla kulometem na kilák daleko, protože to je všechno automatika, ale ve hře to museli nerfnout protože reálný vojáci to maj moc jednoduchý a asi by to ve hře byla nuda:))