skenování do programu u HP skeneru

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
hajcus
Nováček
Nováček

skenování do programu u HP skeneru

Příspěvek od hajcus »

Mam tiskarnu se scannerem HP Photosmart C4780. Vse maka docela v pohode.
Jeden ale malej problemek. Prakticky nelze skenovat do jinyho programu nez do malovani, po stisknuti tlacitka pro skenovani do pocitace na tiskarne.

Proste nic jineho nejde vybrat. Nainstalovanej mam Paint Shop Pro a Photoshop.
Proc v seznamu na obrazku nejsou?? Je tam jen malovani a skenovat do souboru.
Jak docilit aby se po dokonceni skenovani obrazek otevrel v programu ve kterem chci???

Obrázek

Nepomaha:
- reinstal tiskarny
- reinstal obou jmenovanych programu
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: skenování do programu u HP skeneru

Příspěvek od Nagant »

Zkus to ještě projet tímto http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... ct=3794615 , zda to nenajde nějakou chybu.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
hajcus
Nováček
Nováček

Příspěvek od hajcus »

To jsem udelal jako prvni prave ... vsechno je OK

Celou noc hledam kde by mohla bejt chyba ... proste do toho seznamu potrebuju narvat jinej program nez malovani ...
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Jde sken normálně uložit na disk? Pokud ano, jseš si jistej, že má jít přidávat custom programy do toho select listu?
hajcus
Nováček
Nováček

Příspěvek od hajcus »

Ano jsem si jistej ... kdyz nainstaluju starsi verzi Paint Sho pro tak se v seznamu objevi ...
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Takže to zjevně podporuje pouze určité aplikace, který si tam ručně přidat nemůžeš, není to tak?
hajcus
Nováček
Nováček

Příspěvek od hajcus »

Fakt netusim ... mam zpatky PSP X2 CZ ... X3 a X4 nejsou cesky. To by mi ale zase tak nevadilo jenze je tam ponekud pozmeneno ovladani programu a to mi nevyhovuje. Takze mam zpet X2 CZ a v seznamu programu se objevilo absolutne v pohode. Jinak treba na druhym PC u Photoshopu je to uplne to same. Novejsi verze nez CS3 v seznamu proste neni. Ted ale kdo za to muze? Vyrobce software nebo scanneru?

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“