Dobře vyčkej na drate
Tak jsem vlezl do biosu našel jsem to ale nejde to nahoru cchce to po mne nejaky key
Když na to kliknu tak je tam takovy červeny obdelník a jakysi napis s klíčem
Přesně je tam napsané tohle : Key in a DEC number : a červený rámeček.
Dobre pockej jdu na oběd tak za 30minut jsem zpet.
zaheslovany to nebude protoze tam nejde vubec psat ani cisla ani pismena
Taková jedna mala drobnost ta grafika hučí jak kdybi jsi vzal malou frtačku a vrtal
Naposledy upravil(a) hranicarrr dne sob 31. pro 2011, 13:08, celkem upraveno 1 x.
Fajn už rozumím ty jsi se dostal až na nastavení a teď máš zadat tu frekvenci. Nevím jaká je defaultní. Takže jak jsem říkal původní + 10%
Před úpravou ještě enable host clock control.
Kdyžtak mi pošli screen z CPUZ abych ti řekl co tam máš zadat přesně za číslo. Ale myslím, že přičíst 10% bys mohl zvládnout.
Než budeš psát čísla (ty tam patří) tak zkontroluj tu položku nad tím zda je enabled a pak jestli máš zaplej numlock, případně jestli to nejde psát na anglický klávesnici.
To že hučí jak vrtačka je tim, že je to pěknej....
Po dlouhe dobe jsem se dostal k PC.
Prosím vypsal bys mi podporovane procesory k my zákaldní desce??
deska : gigabyte GA-965P-DQ6
Minule říkaly že by tam šel aji quad core? to je intel i5? díky předem,.
hranicarrr píše:Po dlouhe dobe jsem se dostal k PC.
Prosím vypsal bys mi podporovane procesory k my zákaldní desce??
deska : gigabyte GA-965P-DQ6
Minule říkaly že by tam šel aji quad core? to je intel i5? díky předem,.
no hodne stesti se shanenim nejakeho quad procesoru...co jsem se dival, tak ho nemaji v zadnem z "proflaklych" eshopu... levna deska se soc. 1155 plus nejake core i3 a levna DDR3 ramka - spis bych premyslel o tehle obnove
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
Ahoj, rád bych k tomuto příspěvku přidal svůj problém, tak pokud někdo bude mít nějaký nápad sem sním.
Jde o to, že když pustím hru ve fullscreenu, tak mi chvilku šlape a najednou mi zčerná obrazovka, spadne to na 3 sekundy do windows a následně se mi hra zase obnoví a můžu hrát dál. Připadá mi to jak kdyby se grafika přehřívala, protože má větrák určité otáčky a v momentě, kdy hra spadne, tak hned otáčky klesnou. Zajímavý na tom je, že se jedná o nenáročné hry jako League of Legends nebo Dungeon Defenders.
Pozn. Ovladače mám nejnovější, všechny podpory nainstalované a systém se dočkal i reinstalu, takže není možný, aby mi kolidovali ovladače. Nutno dodat, že se jedná o typ grafiky, ASUS ENGT440/DI/1GD5
ta karta muze odchazet...me takhle league of legends pada cas od casu taky,karta po padu resetne takty na default...teploty vseho jsou ok ? pada to i jinde ? co zdroj ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
To se mi nezdá, mám ji cca 14 dní, jinak jak píšeš, resetne na default, jinak teploty jsou v pohodě, co se týče padání, tak nevím, mám vyzkoušené jen tyto dvě hry. Nevím co myslíš tou otázkou na zdroj, nicméně výkon by měl být v pohodě.
Značku nevím, ale výkon má 400W. Ano karta je nová a co se týče nastavení výkonu, tak jsem zkoušel všechno možný od minimálního po automatické nastavení. Teď jsem zkoušel Benchmark a testy dopadly dobře.