Za posledních několik let nejlepší FPS, co jsem hrál. Škoda jen pomalejšího rozjezdu. Ale jak najdete rotačák, začne to být pořádná řežba
Předchozí díly jsem nehrál, ale pokud jsou nejmíň tak dobrý jako tohle, tak si je koupím.
Moderátor: Baneshee

kdyz vidim,o cem jsou lidi schopny prohlasit "nejlepsi hra roku",tak se me chce brecet...hra je naprosto neoriginalni a vsechny dily jsou jako pres kopirak,a to jak zbranema,prostredim tak i nepratelemaButch3r píše: Jinak na Core i7 2600K @4.5ghz, 12gb ram, GTX580 to jede tak akorát na full 1920x1200, bez antialiasingu a i tak sou místy celkem slušný propady. Většinou se to ale pod 40fps nedostane (pokud by se člověk snažil, dá se to sundat až na cca 5fps). No rozhodně Sam3 je z těch lepších her co letos vyšly.

Není lékizerS18 píše:Ahoj. Jsme asi ve 4-5 misi a najednou mi vyletí zbraň nahoru a "točím" se na místě.
Start z jiného místa uložení nepomáhá... nevíte někdo, co s tím? Je to super hra a teď toto

A třeba kde najdu? Zase tolik času nemám k hledáníreifik píše:Ale je,jen hledat!

Zas tak "natvrdlý" nejsem.. nefunguje to. Ale již je venku update pro hru... uvidíme, co opravujeAlfajk píše:staci si hru nainstalovat tam,kam ji instaluje steam

ocividne jses,protoze to co jsme napsal presne na toceni pomahaizerS18 píše: Zas tak "natvrdlý" nejsem.. nefunguje to. Ale již je venku update pro hru... uvidíme, co opravuje

Složka vytvořena od včerejšího dne. Doopravdy si myslíš, že jsem tak natvrdlý? Snad sis aspoň zvedl sebevědomí.Alfajk píše:ocividne jses,protoze to co jsme napsal presne na toceni pomahaizerS18 píše: Zas tak "natvrdlý" nejsem.. nefunguje to. Ale již je venku update pro hru... uvidíme, co opravuje