Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od durod »

jj, ECM dle wikie nezabrani jiz vystrelene rakete.

Kód: Vybrat vše

When deployed, the ECM prevents enemies from acquiring weapon lock, but does not stop enemy missiles that are already tracking you.
Ale prakticky jak pisou kolegove, lze to pouzit i pote jako svetlice, a 8 z 10 te netrefi.
Ohledne toho zvuku pri Javeline, nekolikrat se mi stalo, ze jsem byl locknuty softlamem, ECM to zrusil, pote jak prestal ucinkovat(5 vterin), tak me po nekolika vterinach zasahl javelin. Myslim,ze je to bug, ze se ten zvuk softlamu neobnovy po skonceni ucinnosti ECM.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

jde vam origin ?

edit. : Aha tak se jim to podelalo :?

Sorry, Something technical went wrong
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
newek
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od newek »

Prosím dělá to někomu také? Při hře mám vysoké fps, ale při animaci když někoho zastřelím, nebo když někoho knifnu, tak je to absolutně trhané ( ta animace, hra ne ). Další, nikdy se nemohu dostat do mapy Operation Métro, nechápu... Poslední bug, když hru pustím prvně po startu PC, tak vždy spadne a musím jí přes CTRL+ALT+DEL zavřít, pak pustím znovu a normálně naběhne... Ovladače jsem zkoušel dvoje poslední. Sestava viz podpis. Hra je nainstalována na SSDčku...
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

A zkoušels opravit instalaci nebo hru přeinstalovat?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

newek píše:Prosím dělá to někomu také? Při hře mám vysoké fps, ale při animaci když někoho zastřelím, nebo když někoho knifnu, tak je to absolutně trhané ( ta animace, hra ne ).
tak toto začalo robiť aj mne z nejakého neznámeho dôvodu
windows preinštalovaný hra preinštalovaná a žiadna zmena ... s ostatným problém nemám ... resp. robí to len pri nožíkovej animácií pri tom keď niekoho zastrelím nie
EDIT: tak už viem čím to je resp. kedy to začalo ... pri presunutí network smoothing úplna zprava doľava :)
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
newek
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od newek »

Takže jsem to vyřešil přeinstalací hry a tím nastavením network smoothing :) Díky pánové ;)
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

xtron píše:na metru se slušně sbíraj body

http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz ... 363289015/
aby ne když je to 1500ticketovej server. Kdybys hrál klasiku tak máš ani ne 4k :-)
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

však to nevyvracím teď jsem začal hrát s pkp za suporta a je to největší pila z kulometů. prostě v metru pomalu lezu po eskalátoru nahoru a držím spoušť a vždycky minimálně pět protihráčů padne. pak jen má mrtvola sjede dolů a medik ji oživí :D
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Největší farma na body je dle mě metro na kudly, hrálo se na 450 tiketů a lehce sem udělal 12000 bodů a to jsem pouze resoval
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Mám v pc dva disky (jeden systém, na druhém jen pár dat). Když začne v bf loading mapy (většinou první loading po delší době nečinnosti), tak se load zasekne a čeká se až se roztočí druhý disk pak loading pokračuje. Včera se mi dokonce stalo že jsem byl už ve hře a najednou se hra zasekla (uplný freeze na 5 vteřin) a slyšel jsem jak se roztáčí disk. Dokáže někdo vysvětlit proč se tak děje? Když na druhém disku není žádná část bfka ani swap. Teda předpokládám že se roztáčí ten druhý disk? Systémový se přece v nečinnosti nezastavuje...

//edit: 100% to roztáčí ten druhý disk, ted jsem na něj po nečinnosti vstoupil a je to přesně ten zvuk roztočení který slyším při spouštění bf.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
xtron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xtron »

to se mi taky stává
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Zasekávání způsobuje systém kterej na disk z nějakýho důvodu hrábne,já disky nevypínám až na exterák kterej se hází do standby a taky na něj system občas sáhne a na pár sekund se kousne.Ale při BF se mi to teda nikdy nestalo :?
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

neni lepsi mit tydle ficurky na prd vypnute? 8-)
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Nevím proč by se měl disk zbytečně točit, když na něj 90% doby nepřistupuji. Spíš by mě zajímalo co na něm bf hledá...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ja si poridil HW vypinac na disky :-) Ne ze by se mi zasekaval system, ale znicehonic probouzeni disku me taky stvalo, hlavne to nejvice na hlavu kdyz das vypnout pc a vsechny se ti nejdrive zapnou a pak vypnou.
Takze kdyz chci zahrat BF najedu jenom SSD disk kde mam system a neresim, spotreba o 30W nizsi rovnou a zbyvajicich 5 disku v klidu spi.

http://www.alphacool.cz/produkt/Lian_Li ... rg1=010232
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

A hlavně když se ty disky po pár minutách vypínaj a systém na ně pořád hrabe a zapíná je tak se jim rychle zkracuje životnost. Já mam v PC dva terový data disky a mam je v šuplíkách, ne proto že bych je chtěl někam nosit, ale protože ty šuplíky maj vypínač, takže je zapnu jen když je používám :)

Jinak ke hře, máte nějaký oblíbený servery? Najít jakejkoliv náznak spolupráce na těch pub serverech je nemožný a už mě to začíná štvát protože to je takhle docela nuda, když začne nový kolo a 32 lidí v týmu se rozeběhne zmateně po mapě jak když načůráte do mraveniště a každej jede sám za sebe :(
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

mozna i proto hraju bojovou heli, kuli "spolupraci". takhle si letam, nicim vehicle a pechotu, spotuji pro spolubojovniky. A ja klidne muzu psat stale dokola,nech spotuji i pro mne a ono houby. Zadny naznak strategie, ze by squady oblihali jenom jednu vlajku. Nebo kdyz jsi vemu Venoma, umim letat obstojne i v nizkych hladinach mezi stromy nebo ruzne pilire, kdyby byla spoluprace, nasekame takovou paseku, pisu nech nekdo online opravuje, ale to radsi vsichni vyskakeji a ja zostanu bezradny jako pilot sam....

Proto hraju vetsinou jako osamely vlk,ale bavi me to,odreagovacka je to suprova a po odemknuti upgradu jsou min nejake body, pomery K/D, W/L tak trochu u *** :roll:

A ktem servrum, nejradeji mam svedske(hlavne z extra ticketami), velmi fair play - to vyplyva z povahy toho naroda. Temer bez cheatera, zadny basecamping. Vubec nehraji RU,PL,CZ. Obcas NL,DE, FR, GB

// A kdyz jsi vsimnete, tak SWE servre jsou temer vzdy full s queque,teda aspo ty co mam v oblibe
Naposledy upravil(a) durod dne stř 4. led 2012, 14:39, celkem upraveno 2 x.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Tohle je týmová hra, takže hrát sám je sice sranda, ale ne pořád.
To právě třeba člověk sedne do tanku a logická věc je držet se s pěchotou a dalšíma tankama po hromadě aby mě mohli opravovat a neskočil mi na hlavu nějakej support s c4, ale to prostě nejde, protože nikdo nedrží pohromadě, ani jednotky, prostě na mě se spawne squad mate a okamžitě běží někam do háje. Je to holt na prd, takhle mě to brzo omrzí a přestanu hrát, což je škoda protože bf3 je supr hra, ale je to hodně i o komunitě právě
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Njn, ale v heli mam vyhodu,ze muzu hrat hezky sam,ale kdyz se ke mne nekdo spawne jako gunner,tak ho nevyhazuji. Kdyz prihoriva,aj tak vetsina vyskace, ja pristanu,opravim a letim dal,a posuk mi pise,nech pro neho jdu :stupid2:

S tankami, jsem jako kulometcik,2 tanky proti sobe strileji,ja vyskocim a opravuji na strane odvracene od nepratelskeho tanku a kolega mi odjede a ja jsem rovno na rane...

Ale jo, nekdy to jde,zalezi na jake lidi narazite
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“